Aynı marka mi ya? İçi parça parça bolundu berbat dedi burdaki diger bebiskoBen 2 ay önce aldım aynısını. O zaman yarı fiyatındaydı tabimemnunum büyük baya. Bir tık sert tabi ben fazla yumuşak sevdiğim için. Ama hamile yastığı benim uyku kalitemi çok artırdı hamile olmadan bile kullanılacak bir yastık. Zaten doğumdan sonra emzirme için filan da kullanılıyor.
Ben de rossmannda indirim bulmuştum bir sürü Dalan granül sabun doldurdum. Annem hep sabun rendelemiş bize bebekken. O yüzden görünce aldım hemen araştırmadım pek açıkçasıYumuşatıcı kullanmadim oğlumda bunda da kullanmam, duru granül sabun kullanıyorum memnunum, yine devam ederim
Ben de aynen duru granül kullaniyorumYumuşatıcı kullanmadim oğlumda bunda da kullanmam, duru granül sabun kullanıyorum memnunum, yine devam ederim
Ben unıbaby aldım. Yumuşatıcı çok sağlıklı gelmediği için almadım.Günoo bebiskolarkızlar bebek deterjan olarak ne kullanicsksiniz veya tecrubeli anneler ne kullandiniz? Bebek yumuşatıcisina gerek var mı? Yumus yumus olsun istiyorum ama ne gerekli ne değil bilemedim
Bana gelen ayni bu görseldeki gibi. Başkalarına iyisi gitti ve bana bu geldiyse diyecek söz bulamıyorumAynı marka mi ya? İçi parça parça bolundu berbat dedi burdaki diger bebiskoacaba ona mi öyle denk geldi
Aynı duygular içindeyim 26. Haftadayım bulantılar tekrar geri geldiKızlar günaydınmide bulantım var bikaç gündür ilk trimestere döndüm sanki. Bulantı uyku halsizlik. Pek yazamadım o yüzden Bebeğimin hareketlerinden oluyor gibi geliyor. Yolda yokuş inerken insanın midesi bi dalgalanır ya. Öyle bi his oluyor bende hareket ettikçe.Çok seviyorum miniğimin ayaklarını ellerini. Hareket etsin yeter ki Ama sanki zor geçecek gibi son trimester
Ya kıyamamBana gelen ayni bu görseldeki gibi. Başkalarına iyisi gitti ve bana bu geldiyse diyecek söz bulamıyorum
Anladım canım sanırım herkes hemfikir yumusatici kimse tavsiye etmediBen unıbaby aldım. Yumuşatıcı çok sağlıklı gelmediği için almadım.
Canım uni baby içeriği hiç temiz değil diye biliyorumBen unıbaby aldım. Yumuşatıcı çok sağlıklı gelmediği için almadım.
İnşallah alerji yapmaz, ben önce dalin granul le başladım alerji yaptı sonra dalana geçtim oda yaramadı en son duru granül de kaldımBen de rossmannda indirim bulmuştum bir sürü Dalan granül sabun doldurdum. Annem hep sabun rendelemiş bize bebekken. O yüzden görünce aldım hemen araştırmadım pek açıkçası
Alerjik bünyeli olmazlar inşallah. Deneyip göreceğizİnşallah alerji yapmaz, ben önce dalin granul le başladım alerji yaptı sonra dalana geçtim oda yaramadı en son duru granül de kaldım
Günaydın ben 28 ci haftamın içindeyim. Doktorum hiç öyle birşey demedi. Muayeneye gideli 2 hafta oldu 2 hafta sonra tekrar gideceğimGünaydın kızlardün doktora uğradım tahlil sonuçlarını göstermek için. Çıkışta bana 2 hafta sonra muayeneye gel dedi. Artık 2 haftada bir geleceksin dedi. 30. Haftaya kadar ayda bir değil miydi muayene
Valla çok istiyorum herşeyin en iyisi en temiz içeriklisi olsun. Ama maliyette çok fazla. Denemek için aldım zaten ilk eşyalarını yıkamak için sonrasında bakıp karar vereceğim.Canım uni baby içeriği hiç temiz değil diye biliyorum
Merhaba canım. İdrar yolu enfeksiyonu bende cok kez yaşadım gebelikte, bir türlü tamamen gecmedi. Bol su ile kontrol etmeye çalışıyorum. İnsallah bir sıkıntı olmaz kötü düşünmeHanımlar merhaba,
Ben de Ocak annesi olacağım kısmetse. Ancak korkularım nedeniyle bu grupta çok paylaşım yapamıyorum. Daha öncesinde kayıplarım oldu hep yine aynısı olur mu diye korkuyorum. Son bir haftadır miyom ve idrar yolu enfeksiyonu sancısı eklenince iyice endişe etmeye başladım ya erken doğum olursa diye. Benim durumunda olan var mı aranızda. Umarım yoktur ancak varsa en azından konuşarak kaygılarını azaltabilirim.
Doktordan doktora degisiyor olabilir canim ama genelde ayda bir cagiriyolar bazıları üç haftada bir çağırıyor degisiyor yaniGünaydın kızlardün doktora uğradım tahlil sonuçlarını göstermek için. Çıkışta bana 2 hafta sonra muayeneye gel dedi. Artık 2 haftada bir geleceksin dedi. 30. Haftaya kadar ayda bir değil miydi muayene
Benim de 3 haftada bir artık suyum fazla olduğu için. Herhangi bir sebep gösterdi mi yoksa sadece rutin kontrolü mu o şekilde yapmak istediGünaydın kızlardün doktora uğradım tahlil sonuçlarını göstermek için. Çıkışta bana 2 hafta sonra muayeneye gel dedi. Artık 2 haftada bir geleceksin dedi. 30. Haftaya kadar ayda bir değil miydi muayene
Tünaydıın :) sanki 32 den sonra mı sıklaşıyordu ya? bana da erken geldi 2 haftada bir, ama vardır bir bildiği. Ne güzel sık sık gör bebişi :)Günaydın kızlardün doktora uğradım tahlil sonuçlarını göstermek için. Çıkışta bana 2 hafta sonra muayeneye gel dedi. Artık 2 haftada bir geleceksin dedi. 30. Haftaya kadar ayda bir değil miydi muayene
Hanımlar merhaba,
Ben de Ocak annesi olacağım kısmetse. Ancak korkularım nedeniyle bu grupta çok paylaşım yapamıyorum. Daha öncesinde kayıplarım oldu hep yine aynısı olur mu diye korkuyorum. Son bir haftadır miyom ve idrar yolu enfeksiyonu sancısı eklenince iyice endişe etmeye başladım ya erken doğum olursa diye. Benim durumunda olan var mı aranızda. Umarım yoktur ancak varsa en azından konuşarak kaygılarını azaltabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?