- 10 Nisan 2022
- 790
- 275
- 53
- 44
İnşallah. Allah hepimize sağlıkla yavrumuza kavuştursun.Merhaba canım. İdrar yolu enfeksiyonu bende cok kez yaşadım gebelikte, bir türlü tamamen gecmedi. Bol su ile kontrol etmeye çalışıyorum. İnsallah bir sıkıntı olmaz kötü düşünme
Pozitif olmaya çalışıyorum. Umarım hepimiz için en iyi şekilde doğuma ulaşır bu süreç.Tünaydıın :) sanki 32 den sonra mı sıklaşıyordu ya? bana da erken geldi 2 haftada bir, ama vardır bir bildiği. Ne güzel sık sık gör bebişi :)
Merhabalar, çok geçmiş olsun. İyi düşünelim iyi olsun mottomuz, kaygılar elbet olacak ama sakin kalıp pozitif olmak en faydalısıDoktorunuz da güzelce yönlendirir eminim. İdrar yolu için bol su tek bildiğim. Ama gerekirse antibiyotik de kullanılıyor sanki? Bir de iç çamaşırlarını ütülemek bu süreçte fayda sağlayacaktır.
Günaydın ben 28 ci haftamın içindeyim. Doktorum hiç öyle birşey demedi. Muayeneye gideli 2 hafta oldu 2 hafta sonra tekrar gideceğim
Doktordan doktora degisiyor olabilir canim ama genelde ayda bir cagiriyolar bazıları üç haftada bir çağırıyor degisiyor yani
Benim de 3 haftada bir artık suyum fazla olduğu için. Herhangi bir sebep gösterdi mi yoksa sadece rutin kontrolü mu o şekilde yapmak istedi
30. Haftadan sonra çağırsa anlayacağım da biraz erken geldi bana da şimdiden 2 hafta demesiTünaydıın :) sanki 32 den sonra mı sıklaşıyordu ya? bana da erken geldi 2 haftada bir, ama vardır bir bildiği. Ne güzel sık sık gör bebişi :)
Merhabalar, çok geçmiş olsun. İyi düşünelim iyi olsun mottomuz, kaygılar elbet olacak ama sakin kalıp pozitif olmak en faydalısıDoktorunuz da güzelce yönlendirir eminim. İdrar yolu için bol su tek bildiğim. Ama gerekirse antibiyotik de kullanılıyor sanki? Bir de iç çamaşırlarını ütülemek bu süreçte fayda sağlayacaktır.
Canım hiç korkma burada hepimiz geçmişte zor şeyler yaşamışızdır. Kendini yıpratma her gebelik diğerinden farklı. Bebeğini sağlıkla alacaksın kucağına inşallah. İdrar yolu enfeksiyonu erken doğuma yol açmaz diye biliyorum. Her hamilede var neredeyse. Hallolmayacak bişey değil sakın korkmaHanımlar merhaba,
Ben de Ocak annesi olacağım kısmetse. Ancak korkularım nedeniyle bu grupta çok paylaşım yapamıyorum. Daha öncesinde kayıplarım oldu hep yine aynısı olur mu diye korkuyorum. Son bir haftadır miyom ve idrar yolu enfeksiyonu sancısı eklenince iyice endişe etmeye başladım ya erken doğum olursa diye. Benim durumunda olan var mı aranızda. Umarım yoktur ancak varsa en azından konuşarak kaygılarını azaltabilirim.
Gecmis olsun canım, biraz yüksek çıkmış o yüzden tekrar yapman lazim doktorun haklı. Keşke 75 ile yapsaymissin o zaman ikinci defa yapmana gerek kalmazdi. 100luk yaparsın sonrada seker çıkarsa diyet listesi veriyorlar dahiliyeye yonlendirip bir iki ay dikkat etmen gerekiyor o kadar. Canını sıkma çoğu kiside var zaten seker yalniz degilsin yaniArkadaşlar selam, dün doktorum şeker yüklemesine soktu beni. 50ml ile yapıldı ve ölçümlerde tokluk şekeri 165 çıktı. 100mg ile tekrar yapılmasını istedi. Moralım çok bozuldu. Aynı durumu yaşayan oldu mu? Sizde doktorunuz nasıl yönlendirdi?
Gecmis olsun canım 50lik yaptin heralde, cok yüksek çıkmamış hafif bi diyetle atlatırsın inşallahBende bugün şeker yüklemesi yaptırdım 146 çıktı sınırdaymış diyetisyene yönlendirdi . Bakalım bundan sonraki süreç nasıl ilerleyecek
Aynen benimde 50 likti inşallah atlarımGecmis olsun canım 50lik yaptin heralde, cok yüksek çıkmamış hafif bi diyetle atlatırsın inşallah
Beni de 3 hafta da bir çağırıyor canım son kontrole kadar ayda birdi. Neye göre değişiyor bilmiyorum vallaGünaydın kızlardün doktora uğradım tahlil sonuçlarını göstermek için. Çıkışta bana 2 hafta sonra muayeneye gel dedi. Artık 2 haftada bir geleceksin dedi. 30. Haftaya kadar ayda bir değil miydi muayene
Öyle canım maalesef, yinede aklında bulunsun amaValla çok istiyorum herşeyin en iyisi en temiz içeriklisi olsun. Ama maliyette çok fazla. Denemek için aldım zaten ilk eşyalarını yıkamak için sonrasında bakıp karar vereceğim.
Ay bende bakacaktım unutmuşum, yorgan falan da gelecekti sanki ondan alayım diyordumKızlar bugun şoka anne bebek ürünleri gelmişti alan oldu mu aranızda, ben nevresim seti ve lastikli çarşaf aldım digerleri gelmemişti
Bizim subeye bir cok ürün daha gelmemisti canım yarın bak bi istersenBeni de 3 hafta da bir çağırıyor canım son kontrole kadar ayda birdi. Neye göre değişiyor bilmiyorum valla
Öyle canım maalesef, yinede aklında bulunsun ama
Ay bende bakacaktım unutmuşum, yorgan falan da gelecekti sanki ondan alayım diyordum
Aynen canım yarın bakayım Bi. Gerçi öyle ürünler zaten fazla fazla gelmiyor da kalmışsa alırım inşallahBizim subeye bir cok ürün daha gelmemisti canım yarın bak bi istersen
Cepte sok uygulamasindan bakabilirsin eve yakın magazalarda var mi stok diyeAynen canım yarın bakayım Bi. Gerçi öyle ürünler zaten fazla fazla gelmiyor da kalmışsa alırım inşallah
Ay gözüküyor muymuş onda öyle bir şey? Teknoloji çok gelişmiş yavCepte sok uygulamasindan bakabilirsin eve yakın magazalarda var mi stok diye
Yaa haberim yoktu kalmış mıdır yarına acabaKızlar bugun şoka anne bebek ürünleri gelmişti alan oldu mu aranızda, ben nevresim seti ve lastikli çarşaf aldım digerleri gelmemişti
var diye biliyorum eve teslimat yapiyorlar ya ürünü secerken magazada varsa alabiliyorsun ordan anlayabilirsinAy gözüküyor muymuş onda öyle bir şey? Teknoloji çok gelişmiş yav
Bugun cogu markete ürünler gelmemiş o yuzden yarina kalabilir bence canim bi bakarsinizYaa haberim yoktu kalmış mıdır yarına acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?