2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Merhaba canım. İdrar yolu enfeksiyonu bende cok kez yaşadım gebelikte, bir türlü tamamen gecmedi. Bol su ile kontrol etmeye çalışıyorum. İnsallah bir sıkıntı olmaz kötü düşünme
İnşallah. Allah hepimize sağlıkla yavrumuza kavuştursun.
Yaklaşık 3 lt su içiyorum. Umarım kontrol altına tutabilir ve doğuma ulasairiz

Pozitif olmaya çalışıyorum. Umarım hepimiz için en iyi şekilde doğuma ulaşır bu süreç.
Antibiyotik kullandım. Pazar günü bitti. Bol su içiyorum. Çamaşırimi hamilelik öncesi de hep utulerdim çünkü sistit dik sık olurdu ben de. Hamilelikte tek fark geçmedi. Yani geçmediğini yanmadan anlıyorum. Yarın ürolojiye gideceğim. Kültür e baktiravagim. Umarım kültür temiz çıkar

Günaydın ben 28 ci haftamın içindeyim. Doktorum hiç öyle birşey demedi. Muayeneye gideli 2 hafta oldu 2 hafta sonra tekrar gideceğim
Doktordan doktora degisiyor olabilir canim ama genelde ayda bir cagiriyolar bazıları üç haftada bir çağırıyor degisiyor yani
Benim de 3 haftada bir artık suyum fazla olduğu için. Herhangi bir sebep gösterdi mi yoksa sadece rutin kontrolü mu o şekilde yapmak istedi
30. Haftadan sonra çağırsa anlayacağım da biraz erken geldi bana da şimdiden 2 hafta demesiHerhangi bi problem de yok çok şükür herşey yolunda dedi aslında hem muayenede hem tahlil sonuçlarında. Balıkesir’e de yeni geldiğim için bu doktora yeni gitmeye başlamıştım. Hepsinin ayrı bi uygulaması var böyle uygun gördüyse giderim. Zaten sık görmek istiyorum ben de

Canım hiç korkma burada hepimiz geçmişte zor şeyler yaşamışızdır. Kendini yıpratma her gebelik diğerinden farklı. Bebeğini sağlıkla alacaksın kucağına inşallah. İdrar yolu enfeksiyonu erken doğuma yol açmaz diye biliyorum. Her hamilede var neredeyse. Hallolmayacak bişey değil sakın korkma

Arkadaşlar selam, dün doktorum şeker yüklemesine soktu beni. 50ml ile yapıldı ve ölçümlerde tokluk şekeri 165 çıktı. 100mg ile tekrar yapılmasını istedi. Moralım çok bozuldu. Aynı durumu yaşayan oldu mu? Sizde doktorunuz nasıl yönlendirdi?

Gecmis olsun canım, biraz yüksek çıkmış o yüzden tekrar yapman lazim doktorun haklı. Keşke 75 ile yapsaymissin o zaman ikinci defa yapmana gerek kalmazdi. 100luk yaparsın sonrada seker çıkarsa diyet listesi veriyorlar dahiliyeye yonlendirip bir iki ay dikkat etmen gerekiyor o kadar. Canını sıkma çoğu kiside var zaten seker yalniz degilsin yani

Bende bugün şeker yüklemesi yaptırdım 146 çıktı sınırdaymış diyetisyene yönlendirdi . Bakalım bundan sonraki süreç nasıl ilerleyecek

Kızlar bugun şoka anne bebek ürünleri gelmişti alan oldu mu aranızda, ben nevresim seti ve lastikli çarşaf aldım digerleri gelmemişti

Bende bugün şeker yüklemesi yaptırdım 146 çıktı sınırdaymış diyetisyene yönlendirdi . Bakalım bundan sonraki süreç nasıl ilerleyecek
Gecmis olsun canım 50lik yaptin heralde, cok yüksek çıkmamış hafif bi diyetle atlatırsın inşallah

Beni de 3 hafta da bir çağırıyor canım son kontrole kadar ayda birdi. Neye göre değişiyor bilmiyorum valla
Valla çok istiyorum herşeyin en iyisi en temiz içeriklisi olsun. Ama maliyette çok fazla. Denemek için aldım zaten ilk eşyalarını yıkamak için sonrasında bakıp karar vereceğim.
Öyle canım maalesef, yinede aklında bulunsun ama
Kızlar bugun şoka anne bebek ürünleri gelmişti alan oldu mu aranızda, ben nevresim seti ve lastikli çarşaf aldım digerleri gelmemişti
Ay bende bakacaktım unutmuşum, yorgan falan da gelecekti sanki ondan alayım diyordum

Kızlar bu arada lcw den pijama aldım. Bugün gelmiş denedim ikiside çok güzel, uygulamada sürekli indirim falan da oluyor eğer düşünürseniz. İkisi toplamda 850 ye geldi uygulamada

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-11-19-28-22-482_com.lcwaikiki.android.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 67
  • Screenshot_2023-10-11-19-28-15-568_com.lcwaikiki.android.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 78
Bizim subeye bir cok ürün daha gelmemisti canım yarın bak bi istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…