Günaydın kızlar dün doktora uğradım tahlil sonuçlarını göstermek için. Çıkışta bana 2 hafta sonra muayeneye gel dedi. Artık 2 haftada bir geleceksin dedi. 30. Haftaya kadar ayda bir değil miydi muayene
24.haftaya girdim bende, doktorum en fazla 3 4 haftada bi çağırıyordu, bu kez 6 hafta sonra gel dedi bana da fazla geldi, ben duramam giderim 3 hafta sonra
30. Haftadan sonra çağırsa anlayacağım da biraz erken geldi bana da şimdiden 2 hafta demesiHerhangi bi problem de yok çok şükür herşey yolunda dedi aslında hem muayenede hem tahlil sonuçlarında. Balıkesir’e de yeni geldiğim için bu doktora yeni gitmeye başlamıştım. Hepsinin ayrı bi uygulaması var böyle uygun gördüyse giderim. Zaten sık görmek istiyorum ben de
Kızlar bu arada lcw den pijama aldım. Bugün gelmiş denedim ikiside çok güzel, uygulamada sürekli indirim falan da oluyor eğer düşünürseniz. İkisi toplamda 850 ye geldi uygulamada
24.haftaya girdim bende, doktorum en fazla 3 4 haftada bi çağırıyordu, bu kez 6 hafta sonra gel dedi bana da fazla geldi, ben duramam giderim 3 hafta sonra
Aynen bende de ya cidden o neydi ben 1 hafta bile zor dayaniyordum iki üç hastanede ve Özelde takipliydim her hafta bi yere gidiyodum için rahat etmiyordu
Kızlar biliyorsunuz ben arada yemek duzenimin korkunclugundan bahsediyorum size şükür gün boyu artık daha düzgün yiyorum ama gece kudurup yemek sipariş etme huyu başladı simdide yaaaaaaa tutamiyorum kendimi ne yapsam da düzelse ya
Aynen bende de ya cidden o neydi ben 1 hafta bile zor dayaniyordum iki üç hastanede ve Özelde takipliydim her hafta bi yere gidiyodum için rahat etmiyordu
Kızlar biliyorsunuz ben arada yemek duzenimin korkunclugundan bahsediyorum size şükür gün boyu artık daha düzgün yiyorum ama gece kudurup yemek sipariş etme huyu başladı simdide yaaaaaaa tutamiyorum kendimi ne yapsam da düzelse ya
Kuzum valla bu konuda ben tam tersiyim. İlk haftalar gibi olmasa da sinir bozucu bi bulantım var. Ağzımın tadı yok. Keyif almadan yiyorum herşeyi sırf bebişe gitsin diye
Arkadaşlar selam, dün doktorum şeker yüklemesine soktu beni. 50ml ile yapıldı ve ölçümlerde tokluk şekeri 165 çıktı. 100mg ile tekrar yapılmasını istedi. Moralım çok bozuldu. Aynı durumu yaşayan oldu mu? Sizde doktorunuz nasıl yönlendirdi?
İnsallah canim benim bunu en az bi 3 yil kullanmam lazim. Sonra oturma odasini buyuk kiza oda yaparim salonda otururuz artik. (cinsiyeti kiz diye dusundugumden) bebisi 2 numara ablasinin yanina alirim. Erkek olursa işim daha kolay oglumun odasina bi yatak alirim abisiyle oda paylasir duzenimi hic bozmam
Her gittigim doktora cinsiyet soruyorum. Son doktor dedi kiza benziyo. Hocam dedim net kiz mi ona göre alisveris yapicam. Net soylemem ben artik diyo 9. Aya kadar kiz diye takip ettigim hasta gecen hafta erkek dogurdu diyo
Benim de akşam uyumadan yemek yeme isteği geliyor kendimi zor tutuyorum. Kefir ayran veya süt içiyorum. Bence öğlen ye istediğin herşeyi akşam dikkat etmeye çalış artık bebekler yukarı çıkmaya başladı mide yanması da başlayacak. Ben de nasıl tutuyorum kendimi ablatamam. Arkadaşlar yemek siparişi veriyorlar ben evden götürdüğüm ev yemeklerini yiyorum