İnşallah sizdirmaz benimde elimde bi paket kalmıştıAy ben de bir sürü sleepy bez stokladim, sizdirirsa vay halime, üst üste iki tane bağlarım artık bitene kadar stoklar
Son 1.5 haftadır benimki de büyüdü . Artık hamile gbi duruyorum sankiKızlar göbeğiniz ne kadar büyüdü ve dışarıdan belli oluyor mu hareketleri? Benim son bir haftada aniden çıktı. Resmen kocaman oldu göbeğim. Toplu taşımada yer veriyorlar artıkbazen belim ağrıyor ve direkt gidip yer istiyorum valla kimse kusura bakmasın.
İlk lokmadan 1 saat sonra önemli diye biliyorum . En kotu 2.saati de olcersin elinde veri olur.Kızlar kim parmaktan şeker olcuyordu grupta, yemekten 1 saat sonra mi 2 saat sonra mi olcuyorsunuz. Ben bugün yine düzenli şeker ölçmeye baslicam sabah öğlen akşam. Doktorum böyle bı talepte bulunmadı ama ben şeker konusunda evhamliyim biraz. Hangisini baz alsam 1 saati mi 2 saati mi acaba. İlk hamileliğimde 2 saat sonra olcuyordum ama her diyestisyen farklı istiyor sanırım. Hangisi daha doğrudur
Hatta bunu toplu taşımada test edeyim ben merak ettimSon 1.5 haftadır benimki de büyüdü . Artık hamile gbi duruyorum sanki
Ben ölçüyorum. İlk lokmadan tam bir saat sonra ölç dedi doktor.Kızlar kim parmaktan şeker olcuyordu grupta, yemekten 1 saat sonra mi 2 saat sonra mi olcuyorsunuz. Ben bugün yine düzenli şeker ölçmeye baslicam sabah öğlen akşam. Doktorum böyle bı talepte bulunmadı ama ben şeker konusunda evhamliyim biraz. Hangisini baz alsam 1 saati mi 2 saati mi acaba. İlk hamileliğimde 2 saat sonra olcuyordum ama her diyestisyen farklı istiyor sanırım. Hangisi daha doğrudur
Hem 1. Saat hem 2. Saat ölçmek daha garanti ama onu yapamam herhalde. 1. Saat daha mı guvenilirdir acaba, az önce 2. Saat ölçtüm 124 çıktı, bir kepçe çorba, bir dilim beyaz ekmek, bulgur pilavı, yemek, bı kaç dilim karpuz yemiştim. Ama 1. Saat daha yüksektir tabi, olcmedigim için bilmiyorum. 1 saatte en yüksek kaç olmalı acabaİlk lokmadan 1 saat sonra önemli diye biliyorum . En kotu 2.saati de olcersin elinde veri olur.
En yüksek kaç olmaliymis peki 1. Saat sonundaBen ölçüyorum. İlk lokmadan tam bir saat sonra ölç dedi doktor.
Maalesef rakamlarla ilgili hiç bir fikrim yok . Ben gebeliğin başında alet almıştım meraklı gbi .Doktor ilk lokmadan bir saat sonrasını ölç yaz demişti oradan biliyorum .Hem 1. Saat hem 2. Saat ölçmek daha garanti ama onu yapamam herhalde. 1. Saat daha mı guvenilirdir acaba, az önce 2. Saat ölçtüm 124 çıktı, bir kepçe çorba, bir dilim beyaz ekmek, bulgur pilavı, yemek, bı kaç dilim karpuz yemiştim. Ama 1. Saat daha yüksektir tabi, olcmedigim için bilmiyorum. 1 saatte en yüksek kaç olmalı acaba
Fitil olarak alıyordum. İstersen ağizdan da alabilirsin demişti. Fitil olarak alınca yarım saat kadar yatmak gerekiyor. Zamanım olmadığında ağızdan aldım bikaç defa.Ağızda mi almistin fitil olarak mı. Bana ağızdan dedi doktor ama bulantı yapar mi acaba
Mide yanmasını soracaktım ben de grupta. Diyet beslendigim halde acayip yanıyor midem, boğazıma kadar yanıyorum. Şurup da içiyorum ama kısa süreli rahatlık sağlıyor. Herkes böyle mi acaba?Mide yanman olmuyor mu, ben ne zaman o tarz şeyler yesem mahvoluyorum midemden, biraz dikkat etmeye çalış, sağlıklı beslenmeye çalış
Teşekkür ederim. İyi geçti elhamdülillah. Evde yatmaya devam. Rapor alacağım 32 ye kadar.Çok geçmiş olsunUmarım kontrol iyi geçmiştir. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Beyaz ekmek yerine çavdar yersen bence düşer rakamsal değerin . Hatta bulabilirsen ekşi mayalı çavdar ekmeği olsun . Kayınvalidem şeker hastası biz ona özel ekşi mayalı çavdar yapıyoruz evde . Şekeri düzene giriyor kısa sürede . Oradan biliyorum .Hem 1. Saat hem 2. Saat ölçmek daha garanti ama onu yapamam herhalde. 1. Saat daha mı guvenilirdir acaba, az önce 2. Saat ölçtüm 124 çıktı, bir kepçe çorba, bir dilim beyaz ekmek, bulgur pilavı, yemek, bı kaç dilim karpuz yemiştim. Ama 1. Saat daha yüksektir tabi, olcmedigim için bilmiyorum. 1 saatte en yüksek kaç olmalı acaba
Mide yanmam başlamadı henüz ama ben 25 .haftanın son günündeyim bugün belki o yüzdendir . İlerleyen günlerde başlıyormuş sanırım mide yanması .Mide yanmasını soracaktım ben de grupta. Diyet beslendigim halde acayip yanıyor midem, boğazıma kadar yanıyorum. Şurup da içiyorum ama kısa süreli rahatlık sağlıyor. Herkes böyle mi acaba?
140 olmalıymış. Bir haftadır yaptığım ölçümleri attım ben bugün doktora. 140'a yakın olanlar vardı, özellikle sabah olanlar öyleydi. Onlara dikkat etmemi, yürüyüş yapmam gerektigini söyledi. Sabahları dersim olduğu için çok yürüyemiyorum ama maalesef.En yüksek kaç olmaliymis peki 1. Saat sonunda
Cavdari benim eski diyetisyenim onermemisti besin değeri çok düşük diye, aynı şekilde çocuklara da kepek ve çavdar yedirmeyin diyorlar tam tahıllı buğday ekmeği vermişti diyetisyenim hamilelikte besleyiciligi daha yüksek diye ama o da hiç lezzetli değil yaBeyaz ekmek yerine çavdar yersen bence düşer rakamsal değerin . Hatta bulabilirsen ekşi mayalı çavdar ekmeği olsun . Kayınvalidem şeker hastası biz ona özel ekşi mayalı çavdar yapıyoruz evde . Şekeri düzene giriyor kısa sürede . Oradan biliyorum .
Ben de 26 oldum bugün. Birkaç haftadır acayip yanıyor. Sizin başlamaz umarım başlarsa da hafif olurMide yanmam başlamadı henüz ama ben 25 .haftanın son günündeyim bugün belki o yüzdendir . İlerleyen günlerde başlıyormuş sanırım mide yanması .
Evet sabahları en yüksek değerinde oluyor genelde. Hatta sabah açlık şekerini hiç yataktan çıkmadan hareket etmeden ölç demişti bana diyabet doktoru.140 olmalıymış. Bir haftadır yaptığım ölçümleri attım ben bugün doktora. 140'a yakın olanlar vardı, özellikle sabah olanlar öyleydi. Onlara dikkat etmemi, yürüyüş yapmam gerektigini söyledi. Sabahları dersim olduğu için çok yürüyemiyorum ama maalesef.
Cook geçmiş olsun . Genelde haşlama tarzı şeyler yerseniz rahatlatabilir.Ben de 26 oldum bugün. Birkaç haftadır acayip yanıyor. Sizin başlamaz umarım başlarsa da hafif olur
Açlık düşük çıkıyor neyse ki ama tokluğa bayağı dikkat etmeye çalışıyorum.Evet sabahları en yüksek değerinde oluyor genelde. Hatta sabah açlık şekerini hiç yataktan çıkmadan hareket etmeden ölç demişti bana diyabet doktoru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?