2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Anladım canım cok teşekkür ederim

Çok geçmiş olsun Umarım kontrol iyi geçmiştir. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Ne güzel haberler. Sen nasıl oldun asıl? Dişin ne durumda?

Ben oğlumu hemen yıkayamamıştım ama her kaka yaptığında bir tane kullanmadığımız banyonun lavabosunda yıkıyordum ıslak mendille silmemek için. Banyoyu da hastanede 3.gün yaptırdıkları için 7.gün evde yaptırmıştık. Suyu yüzüne sürmemiştim sadece pamuğu ıslatıp yüzğnü temizlemiştik. suyu da kaynatıp soğutup yıkamıştık yani çoğu kişi öyle yapıyor emin ol.

Bebekler doğduktan sonra da burdan hatırlatma mesajı atalım kimin aklına gelirse. Ben unuturum kesin

Ben de kullanmadığım bir banyonun lavabosunda yıkıyordum 3-4 aya kadar sonra banyoda. Çocuk bir alıştı 3-4 yaşına kadar yıkamazsam rahat edemiyordu sonra zar zor alıştı kağıda

Kızlar göbeğiniz ne kadar büyüdü ve dışarıdan belli oluyor mu hareketleri? Benim son bir haftada aniden çıktı. Resmen kocaman oldu göbeğim. Toplu taşımada yer veriyorlar artık bazen belim ağrıyor ve direkt gidip yer istiyorum valla kimse kusura bakmasın.

3 aylıkken 6 aylık sanıyorlardı şimdi doğum yakın galiba diyorlar suyum normalmis ama benim iç karnım dar demekki.

3 aylıkken 6 aylık sanıyorlardı şimdi doğum yakın galiba diyorlar suyum normalmis ama benim iç karnım dar demekki.
Aman bilmiyorlar ki her kadının vücudu farklı olduğunu. Ama çok güzel ya hamilelik benim de iş arkadaşlarım bir haftada baya çıktı diyorlar. Sürekli ellemek istiyorlar kızlar. Müşterilerim artık yavaştan vedalaşıyorlarbir ayda bir gelen kızlar var işte bir aya artık izine ayrılırsın diye.

Aa tamam demek ki doğru dusunmusuz abartili değilmiş dusuncemiz

Kızlar ya ben doymuyorum sürekli yemek yemek istiyorum hem de hiç öyle hafif şeyler değil borekler tatlilar fast foodlar ya napıcam diyetisyene mi gitsem bi liste falan mi alsam korkarim son kulvarda çok soruna yol acacak bu kötü beslenmem

Şuana kadar kaç kilo aldın? Bence destek alırsan diyetisyenden daha iyi olur en azından kontrollü alırsın. Ben de yemek istiyorum ama kendimi tutmaya çalışıyorum. Bu haftalarda haftada 250-400 gram arasında almamız gerekiyor dedi doktorum

Toplam 8 kg filan aldım ve en hızlı alacagimz döneme giriyoruz artık ben en iyisi diyetistene gideyim ya korkuyorum baya sorun yaratacak bu hayvani beslenme stili

Sleeppy bez aldım oğluma çok sizdirdi kulanamadim ama sleeppy yenidogan ıslak mendilinden çok memnun kaldım hala kullanıyorum oğluma, küçük oğluma da onu alicam, hatta prima ıslak mendil aldım memnun kalmadım sleeppy kadar yapısı güzel gelmedi bana

Ay ben de bir sürü sleepy bez stokladim, sizdirirsa vay halime, üst üste iki tane bağlarım artık bitene kadar stoklar

Mide yanman olmuyor mu, ben ne zaman o tarz şeyler yesem mahvoluyorum midemden, biraz dikkat etmeye çalış, sağlıklı beslenmeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…