Çok geçmiş olsun merak etme istirahat edince uzuyor. Kaçıncı haftadasın?Bir anda bu kadar kısalmasına çok şaşırdım bende . Çok moralim bozuldu .
Yatarım zaten artık yapicak birsey yok. Şu bir hafta istirahat edeyim . Umarım uzar
Çok tşk ederim . Umarım uzar .Bugün 25+0 .Çok geçmiş olsun merak etme istirahat edince uzuyor. Kaçıncı haftadasın?
Çok tşk ederim . Geldigimden beri lavabo harici kalkmadim hiç .Geçmiş olsun cnm bol bol dinlen, iyiyiz diye iş yapıyoruz yoruyoruz kendimizi ama dikkat etmemiz lazım
Bi beş hafta çok dikkat et merak etme uzar. Ama hareket etmemek çok önemli ben 24 saatlik günde sadece 2 saat ayakta dikiliyorum, o da sabah kızımıa kahvaltı hazırlamak ve akşam gelince yemeğini hazırşamak için onun dışında hep uzanır vaziyetteyim , 4 haftadır toplasan üç defa dışarı çıkmışımdır o da bi balık yemeye bi de hastaneye gittim . Doktorum da hastanede ki ebede rahim kısalması için istirahat edeceksin dedi.Çok tşk ederim . Umarım uzar .Bugün 25+0
Anladım canım bugün yataktan kalkmadan ölçtüm 103 cıktı.Normalde bu hafta 90-95 arası çıkmıştı.Evet canım hatta sabaha karşı bı saat vardı unuttum saatini, o saatte sekerin en yüksek olduğu saatti ama gecenin o saatinde kalkıp ölçülmez tabi. Oğlum bir kez ani seker yükselmesi yaşamıştı 3 yaşında, kusma salgınından etkilendiğinde, 300 e çıkmıştı şekeri, yatış vermişlerdi, o zaman hemşireler gelip o saatte kan almışlardı, sabah 4 civarıydı sanki
İstirahat ederim çalışmıyorum zaten ben çocuğum da yok . Yeter ki uzasınBi beş hafta çok dikkat et merak etme uzar. Ama hareket etmemek çok önemli ben 24 saatlik günde sadece 2 saat ayakta dikiliyorum, o da sabah kızımıa kahvaltı hazırlamak ve akşam gelince yemeğini hazırşamak için onun dışında hep uzanır vaziyetteyim , 4 haftadır toplasan üç defa dışarı çıkmışımdır o da bi balık yemeye bi de hastaneye gittim . Doktorum da hastanede ki ebede rahim kısalması için istirahat edeceksin dedi.
24. Haftadan sonra artiyormus.Benimki de ilk zamanlar normaldi. Bugün devlette dahiliye uzmanına göründüm. Once diyet ve yürüyüş yapmami soyledi İnsulini hemen vermiyoruz dedi.Diyetisyene yönlendirdi.Diyetisyen bir liste verdi.Ara öğünlerin önemli olduğunu söyledi.Bakalım faydası olur inşallah.Bazen diyetisyen şart oluyor, ben de bı hafta denicem kontrol altına alamazsam diyetisyene gidicem. Şeker var mı yok mu bilmiyorum suyum normal çıktı ama varsa da daha yeni yeni yükselmeye başlamış olabilir. Geçen ayki kontrolde bebeğimin kilosu vs her şey normaldi çünkü, ne olduysa bu bir ayda oldu sanırım. Göğüs ağrısı stresi, üstüne diş apsesi, ağrı kesiciler ve iki kutu antibiyotik enzimlerimi etkilemişte olabilir, ama önlem almam lazım anlaşılan.
En doğrusu diyetisyen ile devam etmek, yani diyabet hastası biri sadece dikkat ederek durumu idare edemiyor malesef, profosyonel ve kişiye özel bı program hazırlanması gerek. Ara öğünler önemli evet, aç kalma süresi uzadıkça yemekten sonra şekerin düzeyi o kadar artıyor. Yüklemede de o yüzden en 12 saatlik açlık istiyorlar ki glikozu aç içince ne kadar ani yükseliyor bakmak için. Ben netten bı kaç gebelik diyeti listesi baktım ama bana çok amatör geldiler, hatta hamilelikte ve diyabette tüketilmemesi gereken şeyleri de görünce yok artık dedim. Ben de haftaya Çarşamba gidicem şeker bakilacak, o zamana kadar günde 4 kez ölçüp not alicam. Sabah 177 çıkmıştı öğlen 121 akşam 124 çıktı. Sabah kahvaltımı daha dikkatli yapmam lazim24. Haftadan sonra artiyormus.Benimki de ilk zamanlar normaldi. Bugün devlette dahiliye uzmanına göründüm. Once diyet ve yürüyüş yapmami soyledi İnsulini hemen vermiyoruz dedi.Diyetisyene yönlendirdi.Diyetisyen bir liste verdi.Ara öğünlerin önemli olduğunu söyledi.Bakalım faydası olur inşallah.
2024'te sadece biz vardık bir zamanlar heyy gidiKızlar 2024 haziran anneleri bile gelmiş ya biz baya eskidik desenize
Geçmiş olsun canım. Ben geçen üşüttüğümde yeşil çaya bir küçük limonu sıkıp doğal baldan 2 çay kaşığı ekleyip karıştırıp sıcak sıcak içtim bir de günde 4 e kadar parol içebilirsin dedi dr. Parol da içtim tavuk çorbaya karabiber ekleyip sıcak sıcak içtim iki günde kendime geldim. Sen de dene belki iyi gelir sana da. Limonlu çayı 3 defa içtim günde. Başka kahve çay içme ve tansiyonuna bak limon tansiyonu düşürür bilirsin. Çökme geçici bir süreç.Kendimi cok güçsüz ve yetersiz hissediyorum çökmeye başladim sanki. Ne ileri gitmeye gücüm ne geri dönme imkanim var kaldim yolun ortasinda.umarim grip oldugum icin böyle hissediyorumdur gecici bir durumdur
Geçmiş olsun, bı kaç gün önce böyle hissediyordumKendimi cok güçsüz ve yetersiz hissediyorum çökmeye başladim sanki. Ne ileri gitmeye gücüm ne geri dönme imkanim var kaldim yolun ortasinda.umarim grip oldugum icin böyle hissediyorumdur gecici bir durumdur
Geçsin zaman artık.
2024'te sadece biz vardık bir zamanlar heyy gidiZaman ne çabuk geçiyor.
Benimki kocaman oldu, ama ben çok mutluyum böyle olmaktan. Göbeğim çok geç çıktı benim çok üzülüyordum karnım yok diye. Şimdi o göbeği görmek çok hoşuma gidiyor. Ve daha da kocaman olacak. Gece yatarken dönerken rahatsız etmeye başladı artık tek sıkıntım o. Son zamanlarda hele Allah yardımcımız olsunKızlar göbeğiniz ne kadar büyüdü ve dışarıdan belli oluyor mu hareketleri? Benim son bir haftada aniden çıktı. Resmen kocaman oldu göbeğim. Toplu taşımada yer veriyorlar artıkbazen belim ağrıyor ve direkt gidip yer istiyorum valla kimse kusura bakmasın.
Ay bende bende. Çok sinirlerimi bozuyor bu durum. Her şeyi yiyesim var. Normalde o kadar abur cubur canım çekmezdi şu an her şeyi yiyesim var. Ekmek aşırı tüketmezdim, bir ekmek falan yiyesim var ama nasıl. Son trimeateri çok kilo almadan tamamlamak lazım yoksa Ben yüzle falan giderim doğuma herhaldeKızlar ya ben doymuyorum sürekli yemek yemek istiyorum hem de hiç öyle hafif şeyler değil borekler tatlilar fast foodlar ya napıcam diyetisyene mi gitsem bi liste falan mi alsam korkarim son kulvarda çok soruna yol acacak bu kötü beslenmem
Canım çok geçmiş olsun, inşallah hemen toplarsınKizlar bugün kontrolüm vardi . Gerilme yaşıyorum diyince rahim ağzını ölçtü. 3 hafta önce 34 müs . Bugün de 25 mm ölçtü . Progesteron ve istiharat verdi . Bir acilma yok ama takip edicem bir hafta sonra tekrar göreyim dedi . Genel olarak riskin yok dedikleri için hareketliydim ev içinde falan o yüzden mi oldu kısalma bilmiyorumÇok üzüldüm ,umarım toparlar. Toparlamazsa erken doğum riski kabul ederiz dedi.
Bence biraz kafa dağıtmaya çalış canım, zaman zaman o duygulara hepimiz kapılıyoruzdur. Hormonal değişimler de dengemizi şaşırttı. Biraz zaman tanı kendine, eminim daha iyi olacaksınKendimi cok güçsüz ve yetersiz hissediyorum çökmeye başladim sanki. Ne ileri gitmeye gücüm ne geri dönme imkanim var kaldim yolun ortasinda.umarim grip oldugum icin böyle hissediyorumdur gecici bir durumdur
parol cok ictigimde ürtiker yapiyo bendeGeçmiş olsun canım. Ben geçen üşüttüğümde yeşil çaya bir küçük limonu sıkıp doğal baldan 2 çay kaşığı ekleyip karıştırıp sıcak sıcak içtim bir de günde 4 e kadar parol içebilirsin dedi dr. Parol da içtim tavuk çorbaya karabiber ekleyip sıcak sıcak içtim iki günde kendime geldim. Sen de dene belki iyi gelir sana da. Limonlu çayı 3 defa içtim günde. Başka kahve çay içme ve tansiyonuna bak limon tansiyonu düşürür bilirsin. Çökme geçici bir süreç.
Bence gerçekten bazı kişiler gittikten sonra sıkıntı kalmadı, ne alınganlık oldu ne küslük ne laf çarpma... Zaten hala saçma geliyor o olayları düşününce. Şunun şurasında hepimiz aynı duygularla, heyecanla, merakla yavrularını bekleyen anne adaylarıyız. Hepimiz tecrübelerimizden, yaşadıklarımızdan faydalanmaya çalışıyoruz ne alıp veremediğimiz olabilir ki birbirimizle. İnsan hiç görmediği, tanımadığı insanları merak ediyor, kötü bir şey olduysa üzülüyor, iyi bir şey varsa seviniyor. Cidden kalan tayfa kemik tayfa kaldı ama iyi ki böyle kaldıkGeçsin zaman artık.daha geçenlerde grupta bir olaylar falan oluyordu yeniydik o zamanlar. Hormonlar tavandı. Çok şükür çoğu gitti azı kaldı.
Sagol canim şimdi nasilsinGeçmiş olsun, bı kaç gün önce böyle hissediyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?