2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Bez numarası konusunda ben de çok kararsız kaldım, iki arkadaş var birinin 11 aylık diğerinin 10 aylık bebekleri, biri 3 numarayı çok kullandık dedi, diğeri 4 numara en uzun kullanılan dedi. Ben de hangisinden fazla stoklamam lazım bilemedim. Ocaktan sonra ciddi zam gelir diye düşünüyorum o yüzden önden stok yapmam lazım benim ama benim oğlan büyük olduğu için ben hangi numarayı kaç ay kullanmıştık unuttum hep.
1 no 60 adet
2 no 126 adet
3 no 304 adet
4 no 408 adet
stok yapmışım ama hangisinden daha ne kadar alsam bilemedim. 5 numaraya kadar cikmicam, ilk 1 yaş için alıyorum şuan.

Bir kutu da mama alicam ama onu stok yapmicam, umarım çok sütüm olur bu sefer mamaya gerek kalmaz, sadece bir kutu sezaryenden sonra sütüm gelene kadar idare etmelik alicam. Sütüm olmayıp yine mama takviyesi yapmak zorunda kalirsakta yapacak bişey yok, mama stoğu yapmak çok garanti değil, elimde kalabilir diye düşünüyorum.

Bol bol sütün gelsin inşallah

Kızlar bu haftalarda artık bebeğim daha az ama güçlü hareketler yapıyor sizde de öyle mi? Önceden kıpırtı gibiydi şimdi el kol tekme baya güçlü ama seyrek

Kızlar bu haftalarda artık bebeğim daha az ama güçlü hareketler yapıyor sizde de öyle mi? Önceden kıpırtı gibiydi şimdi el kol tekme baya güçlü ama seyrek
Benimde öyle , eşime diyorum ki bildiğin kemikleri güçlenmiş, önceden böyle pıt pıt vuruyordj şimdi aşırı güçlü tekmeler atıyo bir de iki yerde birden hissediyorum:)

Bugün ben de kasılmanın nasil bir sey oldugunu arastirdim durdum.Bu ikinci gebeliğim ama kasılma nasıl oluyor ben de bilmiyorum. Sabah karnımın alt tarafında baskı hissettim bebek çıkacak gibi oldu korktum.Doktora gitmeyi bile düşündüm.Ama dersim geç bitiyordu.

Aynen canım önceden tek taraflı pıt pıt minik hareketler vardı şimdi iki tarafımda hissediyorum. Karnım yamuluyor arada sert tekmeler yiyorum

Instagramda bir sayfada bu sayıları görmüştüm. Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama. Ben şimdilik sadece 1 numara aldım.

İlk ay günde 8 adet bebek bezi kullandığımızda 8x30-240 adet 1 numara
2. Ay 6-7 adet gidiyor. 7x30-210 adet 2 numara
3. Ay 5-6 adet gidiyor. 6x30-180 adet 3 numara
En az 6 ay 4 numara kullanılıyor. Günde 4-5 adet 5x30-=150
150x6 ay=900 adet 4 numara bebek bezi kullanılıyor.

1 numarayı 1 ay kullanmak mi tek hatırladığım oğlumda 1 numara paketini tamamen bitiremedigimizdi, kaçli paketti hatırlamıyorum ama Max 1 hafta kullanmisizdir. Hatta kuzenim hiç 1 numara kullanmadı direk 2 numara ile başlamıştı. 4.300 doğmuştu oğlu

Yaaa ben de hiç bilmiyorum ki. Umarım aldıklarım elimde patlamaz

En kötü ihtimalle aldığın fiyata satarsın çünkü bugün aldığın fiyat yarın ucuz olacak son kullanma tarihi geçen bişey de değil. Ben de 2 numara elimde kalır mı diye düşünüyorum ama kalırsa da ihtiyacı olan birine veririm ya da dolap a yüklerim

Gün gün değişiyor sanki. Benim de geçen hafta çok hareketliydi. Bu hafta 2 gün baya durgundu. Tam endişelenmeyin mi derken bugün tekrar başladı elhamdülillah.

Bence 1 hiç alma. 2den baslarsın direk. Benimkiler prematüre olmalarına rağmen 2 numara talmışlardı kuvözde. Baktinız 2 olmuyor hemen 1 paket 1 numara aliverirsiniz. Zaten 1 2 haftaya 2 ye geçer hemen.

Evet artık bakayım kullanamazsam bir şekilde değerlendireceğim

Kızlar bikaç gündür yoktum baya bi yazmışsınız. Umarım hepiniz iyisinizdir. Okudum yazdıklarınızı. Çok mesaj olduğu için tek tek alıntı yapamadım. Sırt ağrısı tüketti beni. Kendimi baya güçsüz hissediyorum. Yatmak uyumak da dinlendirmiyor. Yatakta sürekli dönmek istiyorum ama dönmek zorlaştı. Dönmesem de yoruluyorum tek tarafa yatarken
Kasılmalardan bahsetmişsiniz. Bende oluyor mu bilmiyorum pek anlamıyorum açıkçası. Bazen mesanede ani baskı hissediyorum hemen çişim geliyor
Bebek hareketlerini konuşmuşsunuz. Ben bebeğimin hareketlerini tekme yumruk gibi ayırt edemiyorum. Kafası ayağı nerde onu da bilmiyorum ama daha güçlü hareket ediyor artık. Sağ sol orta heryerde
Rahim ağzı kısalığı ve şeker konuşulmuş. Toplu bi geçmiş olsun demiş olayım kızlar Alıntı yapamadım dediğim gibi. Ama anladığım kadarıyla ciddi bi sorun yok şimdilik. İnşallah tüm zorlukları kolayca atlatıp bebişlerimizi son güne kadar taşıyacağız
Bir de grubumuzun eski tartışmalarından bahsetmişsiniz Ne saçma sapan şeylerdi gerçekten. Çok şükür gayet iyiyiz şu anaslında benim de tartışma yaşadığım bi arkadaş vardı onu baya merak ediyorum. Çok aktifti burada kayboldu. Aramız iyi değil diye etiket yapmıyorum. Foruma girmiyor artık açıkçası endişe etmiyor değilim. Kimi dediğimi biliyorsunuz sanırım bilgisi olan var mı kızlar. Belki özelden yazmıştır birinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…