- 26 Aralık 2022
- 822
- 928
- 33
- 28
Evet belki de var ama anlamıyoruzAhahaha herkes bana kasılmatın oluyor mu diyor ama bilmiyorum ki bende kasılma nasıl oluyorçok zor sorular benim bacakları aşağıda olduğu için hareketlerinide az hissediyorum dönsene rahatlasam
Bez numarası konusunda ben de çok kararsız kaldım, iki arkadaş var birinin 11 aylık diğerinin 10 aylık bebekleri, biri 3 numarayı çok kullandık dedi, diğeri 4 numara en uzun kullanılan dedi. Ben de hangisinden fazla stoklamam lazım bilemedim. Ocaktan sonra ciddi zam gelir diye düşünüyorum o yüzden önden stok yapmam lazım benim ama benim oğlan büyük olduğu için ben hangi numarayı kaç ay kullanmıştık unuttum hep.Aslına bakarsan 3 numara daha çok kullanılıyor. Bebek biraz tontik olunca 2 no sızdırma yapıyor göbeğin üstünden yada bacak kenarlarından biz en uzun 3 no kullandık. Oğlum tombik bi çocuktu 5 e çok çabuk atladık bende anlamadımşuan 21 aylık 5 ve 6 hangisini bulursak onu kullanıyoruz
Bol bol sütün gelsin inşallahBir kutu da mama alicam ama onu stok yapmicam, umarım çok sütüm olur bu sefer mamaya gerek kalmaz, sadece bir kutu sezaryenden sonra sütüm gelene kadar idare etmelik alicam. Sütüm olmayıp yine mama takviyesi yapmak zorunda kalirsakta yapacak bişey yok, mama stoğu yapmak çok garanti değil, elimde kalabilir diye düşünüyorum.
Benimde öyle , eşime diyorum ki bildiğin kemikleri güçlenmiş, önceden böyle pıt pıt vuruyordj şimdi aşırı güçlü tekmeler atıyo bir de iki yerde birden hissediyorum:)Kızlar bu haftalarda artık bebeğim daha az ama güçlü hareketler yapıyor sizde de öyle mi? Önceden kıpırtı gibiydi şimdi el kol tekme baya güçlü ama seyrek
Bugün ben de kasılmanın nasil bir sey oldugunu arastirdim durdum.Bu ikinci gebeliğim ama kasılma nasıl oluyor ben de bilmiyorum. Sabah karnımın alt tarafında baskı hissettim bebek çıkacak gibi oldu korktum.Doktora gitmeyi bile düşündüm.Ama dersim geç bitiyordu.Kızlar siz bu kasılmaları nasıl anlıyorsunuzkaşıklarınızda mı oluyor yoksa karnınızda mı benim baya karnım ağrıyor diyebilirim doktorum bebek dönmeye çalışıyor olabilir dedi şu anda bacakları aşağı durumunda eğer 2 haftaya dönmezse bana bazı hareketler vereceğini söyledi bebeğin dönmesi için. sizin bebişlerin pozisyonu nasıl
Aynen canım önceden tek taraflı pıt pıt minik hareketler vardı şimdi iki tarafımda hissediyorum. Karnım yamuluyor arada sert tekmeler yiyorumKızlar bu haftalarda artık bebeğim daha az ama güçlü hareketler yapıyor sizde de öyle mi? Önceden kıpırtı gibiydi şimdi el kol tekme baya güçlü ama seyrek
Instagramda bir sayfada bu sayıları görmüştüm. Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama. Ben şimdilik sadece 1 numara aldım.Bez numarası konusunda ben de çok kararsız kaldım, iki arkadaş var birinin 11 aylık diğerinin 10 aylık bebekleri, biri 3 numarayı çok kullandık dedi, diğeri 4 numara en uzun kullanılan dedi. Ben de hangisinden fazla stoklamam lazım bilemedim. Ocaktan sonra ciddi zam gelir diye düşünüyorum o yüzden önden stok yapmam lazım benim ama benim oğlan büyük olduğu için ben hangi numarayı kaç ay kullanmıştık unuttum hep.
1 no 60 adet
2 no 126 adet
3 no 304 adet
4 no 408 adet
stok yapmışım ama hangisinden daha ne kadar alsam bilemedim. 5 numaraya kadar cikmicam, ilk 1 yaş için alıyorum şuan.
Aynen ya geriliyor mu ne yapiyorsa bir uctan bir uca baya hissediyorum ben deBenimde öyle , eşime diyorum ki bildiğin kemikleri güçlenmiş, önceden böyle pıt pıt vuruyordj şimdi aşırı güçlü tekmeler atıyo bir de iki yerde birden hissediyorum:)
Hahahah ben de öyle gerinmeye filan çalışıyorlar sanırım aynı anda iki ucta hissediyorum ben de kaç gündürAynen canım önceden tek taraflı pıt pıt minik hareketler vardı şimdi iki tarafımda hissediyorum. Karnım yamuluyor arada sert tekmeler yiyorum
1 numarayı 1 ay kullanmak miInstagramda bir sayfada bu sayıları görmüştüm. Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama. Ben şimdilik sadece 1 numara aldım.
İlk ay günde 8 adet bebek bezi kullandığımızda 8x30-240 adet 1 numara
2. Ay 6-7 adet gidiyor. 7x30-210 adet 2 numara
3. Ay 5-6 adet gidiyor. 6x30-180 adet 3 numara
En az 6 ay 4 numara kullanılıyor. Günde 4-5 adet 5x30-=150
150x6 ay=900 adet 4 numara bebek bezi kullanılıyor.
Yaaa1 numarayı 1 ay kullanmak mitek hatırladığım oğlumda 1 numara paketini tamamen bitiremedigimizdi, kaçli paketti hatırlamıyorum ama Max 1 hafta kullanmisizdir. Hatta kuzenim hiç 1 numara kullanmadı direk 2 numara ile başlamıştı. 4.300 doğmuştu oğlu
En kötü ihtimalle aldığın fiyata satarsın çünkü bugün aldığın fiyat yarın ucuz olacakYaaaben de hiç bilmiyorum ki. Umarım aldıklarım elimde patlamaz
Gün gün değişiyor sanki. Benim de geçen hafta çok hareketliydi. Bu hafta 2 gün baya durgundu. Tam endişelenmeyin mi derken bugün tekrar başladı elhamdülillah.Kızlar bu haftalarda artık bebeğim daha az ama güçlü hareketler yapıyor sizde de öyle mi? Önceden kıpırtı gibiydi şimdi el kol tekme baya güçlü ama seyrek
Bence 1 hiç alma. 2den baslarsın direk. Benimkiler prematüre olmalarına rağmen 2 numara talmışlardı kuvözde. Baktinız 2 olmuyor hemen 1 paket 1 numara aliverirsiniz. Zaten 1 2 haftaya 2 ye geçer hemen.Yaaaben de hiç bilmiyorum ki. Umarım aldıklarım elimde patlamaz
Evet artık bakayım kullanamazsam bir şekilde değerlendireceğimEn kötü ihtimalle aldığın fiyata satarsın çünkü bugün aldığın fiyat yarın ucuz olacakson kullanma tarihi geçen bişey de değil. Ben de 2 numara elimde kalır mı diye düşünüyorum ama kalırsa da ihtiyacı olan birine veririm ya da dolap a yüklerim
1 numara almıştım şimdi 2 numara da alayım artık hangisi olursaBence 1 hiç alma. 2den baslarsın direk. Benimkiler prematüre olmalarına rağmen 2 numara talmışlardı kuvözde. Baktinız 2 olmuyor hemen 1 paket 1 numara aliverirsiniz. Zaten 1 2 haftaya 2 ye geçer hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?