Evet ya sayimiz çok az ama yapacak birşey yok biz de birbirimizin a'sindan b'sine birebir takip edebilen minnoş bir grup olduk bu da güzel benceYa grubun hevesini kaçırdılar , küstürdüler insanları bi biz kaldık bizde öyle çok şey yazmıyoruz, aralık annelerine de bakıyorum bi günde 5-6 sayfa yazıyorlar bayağı kalabalık grup . Bizim iki katımız neredeyse
Hahahah aşkım boşver ya nerde çokluk orda b*kluk biz bize iyi böyleSöylüyorum dinlemiyorsunuz. Bi mesaji bes kere atin yanlislikla
Aynen çok memnunum ben de canım ya herkesi elimle koymuş gibi takip ediyorum bu şekildeYa ben ara sıra bakıyordum diğer aylara ama takip etmesi çok güç, çok yazılan olunca bütünlük zor saglaniyor, konu dağılıyor, sonra bıraktım bakmayı, burada sordugumun cevabını da kolaylıkla alıyorum, konuları da rahatla takip edebiliyorum
Aslinda doktorlar illa sadece sola yatın demiyor, benimki uzun süre sırt üstü yatmamaya gayret et, arada sağ sol pozisyon değiştirerek yatmak daha iyi diyor. Ama dönerken ani dönmemek önemli kordon dolanması riskine karsin.Allah seni kız çok güldüm
Ayy hadi inşallah, artık ağırlaşmaya başladım. Gece yatarken, dönerken çok zorlanıyorumyabir dr hep sola yatmayı öneriyorlar sol tarafıma felç inmiş gibi oluyor beynim de artık kodlası herhalde sola yatmam gerektiğini
Ya bunu yapalım evet ben de yazmaya başlayacağım 10 gün sonraEvetttt yarindan itibaren Türkiye turuna cikiyorum. Hangi ilde doğurcam bakalim
Yarin Düzcedeyim (81)
Zaten gece ister istemez dönüyoruz da ne bileyim yine de çoğunluk sola yatmaya çalışıyorum. Zaten sırt üstü yatmak çok zararlıymış. Geçen banu çiftçinin youtubeda videosuna denk geldim. Hamile bir kadınla, nasıl yatılması gerektiğini anlatan, atmayacağınız tek pozisyon sırt üstü dedi. Toplar damarlar sırtımızdan geçtiği için bebek ve ağırlaşan karın damarlara baskı yapıp tansiyonumuzun falan düşmesine, kan akışının azalmasına sebep oluyormuş.Aslinda doktorlar illa sadece sola yatın demiyor, benimki uzun süre sırt üstü yatmamaya gayret et, arada sağ sol pozisyon değiştirerek yatmak daha iyi diyor. Ama dönerken ani dönmemek önemli kordon dolanması riskine karsin.
Yan komşum 32 de doğum yaptı, bit kaç kişi daha var etrafımda 31 de doğum yapan, bir iki haftaya ne olur ne olmaz ufak bir çanta hazırlamak laızmKızlar bebislerin kıyafet yıkama ütüleme işine ne zaman başlamayı düşünüyosunuz29 haftalık olduk, sabırsızlanıyorum
Günaydın canım, bugun Ankara'ya gideceğim öğlen ucak yolculugum var. Eşim Şırnak'ta kalacak ben ailemin yanina gidiyorum. Bir iki gündür biraz hüzünlü moddayim o yüzden cok takip edemedim siteyi, işten de izne ayrıldım hepsinin duygusallığı çöktü üzerime biraz ağlamaklıyımMavisaclikadin nerelerdesin seni de göremiyorum bı iki gündür, her şey yolunda mı
Zaten ani dönebilen var mı ya. Ters dönmüş kaplumbağa gibiyim yatakta hareket edemiyorumAslinda doktorlar illa sadece sola yatın demiyor, benimki uzun süre sırt üstü yatmamaya gayret et, arada sağ sol pozisyon değiştirerek yatmak daha iyi diyor. Ama dönerken ani dönmemek önemli kordon dolanması riskine karsin.
Canım iyi yolculuklar. Duygulandırdın beniGünaydın canım, bugun Ankara'ya gideceğim öğlen ucak yolculugum var. Eşim Şırnak'ta kalacak ben ailemin yanina gidiyorum. Bir iki gündür biraz hüzünlü moddayim o yüzden cok takip edemedim siteyi, işten de izne ayrıldım hepsinin duygusallığı çöktü üzerime biraz ağlamaklıyımyabancı yere gitmiyorum ama evimden ve eşimden bir kaç ayda olsa ayrılacak olma düşüncesi beni üzüyor şuanda. Akşama eve gittigim zaman yazar haber veririm bir iki güne de normale dönerim heralde
Ya ben çok ani dönüyordum . Hızlı hızlı yürüyordum falan artık dikkat ediyorumZaten ani dönebilen var mı ya. Ters dönmüş kaplumbağa gibiyim yatakta hareket edemiyorum
Cok sagol canım amin inşallahCanım iyi yolculuklar. Duygulandırdın beniinşallah en güzel şekilde doğumunu yapıp tez vakitte sevdiğine kavuşacaksın. Evinize de bebek kokusu dolacak
Sağlıkla kavuşun da uzaklık bi şekilde geçer cnm, eşin gelebildiği kadar gelir yanına, hormonlardan da etkilenmişsindir çok normal yaşadığın, Allah yardımcın olsunCok sagol canım amin inşallahaz önce markete kadar gidip geldim yürürken sinirlendiğim bozuk yollara eski püskü binalara bile duygulandım galiba hamilelik hormonları etkiliyor beni. Tahmini doğum kışa denk geleceği için burada kalmam riskli olacaktı doktorum mardinde kendim Şırnak'tayım Allah korusun acil bişey olsa sıkıntı olurdu kışın burada yollarda kapanıyor bazen kardan. O yüzden bebeğim için en doğrusu olduguna inandığım şeye karar verdim. Ankara'da yeni bir doktorla devam edicez inşallah herşey yolunda gider. Tek hayalim dönüşte bebeğim kucağımda sağlıklıyken evime geri dönebilmek
Büyük oğlumda 32 lerde yapmıştım ama zor olmuştu annemle yapmama rağmen, bu oğlumda bi kac hafta sonra yapmayı düşünüyorum, şimdiden ağırlaştım, paşamın kıyafetlerini ayiricam, abisinden neler giyicek bakalımKızlar bebislerin kıyafet yıkama ütüleme işine ne zaman başlamayı düşünüyosunuz29 haftalık olduk, sabırsızlanıyorum
Ben hiç rahat edemiyorum sola yatınca büyük oğlumda da böyleydim, sağda çok rahat yatardımAslinda doktorlar illa sadece sola yatın demiyor, benimki uzun süre sırt üstü yatmamaya gayret et, arada sağ sol pozisyon değiştirerek yatmak daha iyi diyor. Ama dönerken ani dönmemek önemli kordon dolanması riskine karsin.
Çok güzel bişey için evinden ayriliyorsun, huzunlenmek çok normal tabi ki ama Allah'ın izniyle neşeyle tekrar döneceksiniz hem de bu sefer 3 kişiGünaydın canım, bugun Ankara'ya gideceğim öğlen ucak yolculugum var. Eşim Şırnak'ta kalacak ben ailemin yanina gidiyorum. Bir iki gündür biraz hüzünlü moddayim o yüzden cok takip edemedim siteyi, işten de izne ayrıldım hepsinin duygusallığı çöktü üzerime biraz ağlamaklıyımyabancı yere gitmiyorum ama evimden ve eşimden bir kaç ayda olsa ayrılacak olma düşüncesi beni üzüyor şuanda. Akşama eve gittigim zaman yazar haber veririm bir iki güne de normale dönerim heralde
Ani dönmüyorum da yatağın kullanım hakkını tamamen gasp ettim, eşim de kanepeye transfer oldu bu süreçteZaten ani dönebilen var mı ya. Ters dönmüş kaplumbağa gibiyim yatakta hareket edemiyorum
Büyük oğlumda solda rahattım ama bunda sağda rahatım, hatta yakın zamana kadar farketmeden sırt üstüne dönüyordum, şimdi pek yatamıyorum sırt üstü ama genelde kendimi sağa dönmüş buluyorum. Sağa yatmak zararlı değil diye biliyorum sadece solda daha rahat kan akışı saglaniyormus ama sağ da bebeği riske sokacak bir pozisyon değilBen hiç rahat edemiyorum sola yatınca büyük oğlumda da böyleydim, sağda çok rahat yatardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?