2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Yaa, benim kızım hep tam ortalamaydı kiloda, 3 kiloyu biraz geçerek doğdu, 2 numarayı çok kullandık belki 4-5 aylık olana kadar :) sonra boy filan hızlı hızlı uzayınca numaraları arttı tabi, 2 yaşında 5 ile bitirdik kız-erkek çocuk da çok fark ediyor tabi.
Ama işte her türlü gidecek 2-3 almakta fayda var

Oh ne güzel almışsın epeyy bana kalsa ben de alıcam biraz daha ama evde bi değişiklikler olacak odalarda, onları nereye koyacağımı bilemedim. Sonra iyice kargaşa olacak ortalıkla şiödi ofise söyledim bi süre orda tutucam
Ya ben biraz şurdan çıkarım yapıyorum, kızımın her ay kilosunu boyunu telefona not almışım doktordan sonra. Bezlerin kilo sınırlarında ortadayken üst numaraya geçiyorduk genelde, o da boydan kısa geldiği için oluyordu. Bu kızım da öyle olur diye düşünüyorum.
1 numara konusunda da çok haklısın, ben de 1 hafta kullanacağı kadar aldım, ki iri bebekler belki ilk gün takar

Sen yazınca aklıma geldi, oğlumun da hastaneden doktorunun verdiği bı defter vardı, gelişimini asilarini vs ona da yazıyordu, tatilde filan başka doktora hastaneye gitmek zorunda kalırsak diye. Onu bı arayim bulabilirsem kaç aylıkken kaç kiloymus ordan bakayım.

Kız şubat anneleri 23 k olmuş biz 17 k da kalmisiz
Ya ben ara sıra bakıyordum diğer aylara ama takip etmesi çok güç, çok yazılan olunca bütünlük zor saglaniyor, konu dağılıyor, sonra bıraktım bakmayı, burada sordugumun cevabını da kolaylıkla alıyorum, konuları da rahatla takip edebiliyorum

Kızlar iki gündür aşırı bel ağrım var, belimin sol kısmı çok ağrıyor acaba ters bir hareket falan mı yaptım yoksa arttık ağırlaştığım için mi oluyor?
Bir de boğazım çok açık, sürekli bir şey yiyesim var ama sürekli

Geçmiş olsun, bebek nereye baskı uyguluyorsa orası fena ağrıyor. Ben de doktorun bana gülmesini göze alarak göğüs hastalıklarına gitmiştim iki hafta önce neyse ki gülmedi sanırım ilk kafayı kırmış hastası ben değilim, çok anlayışlı yaklaştı sanki her gün bebeğimin kafası göğüs kafesime sıkışmış olabilir mi diyen hastasi geliyormuş gibi daha önceki aylarda da belim tutulmustu, bı anda oturduğum yerden kalkamamistim hatta, hani derler ya ev yansa kacamam diye o şekilde oldum o da bir hafta filan sürmüştü. Dogurunca kuş gibi hafiflicez

Allah seni kız çok güldüm
Ayy hadi inşallah, artık ağırlaşmaya başladım. Gece yatarken, dönerken çok zorlanıyorumya bir dr hep sola yatmayı öneriyorlar sol tarafıma felç inmiş gibi oluyor beynim de artık kodlası herhalde sola yatmam gerektiğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…