2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Termosla su götürseniz nasıl olur acaba?

Gecelik ve pijama takımı düşünüyorum ama kalın mı almalıyım kısa kollu alayım diyordum

Doğuma giderken o zaman tecrübeli anneler mutlaka ketl götürün demişlerdi, biraz gülmüştüm ama dediklerinindevyapmistim , iyi ki dinlemisim onları çok kolaylık oldu bizim için, gündüz neyse de gece habire sıcak su aramak zahmetli olacaktı. Odada ketl da kaynamış soğutulmuş suyu az ısıtıp rahatlıkla mama yapabildi annem. Yoksa hemsirelerden mi isticektik kafeden mi alıp gelecektik bilmiyorum. Bı de kaynamışta olsa musluk suyu olup olmadığını da bilmiyoruz, yine ketl ile gidicem sezaryen sonrası baş ağrısı olmasın diye rahat rahat Nescafe de yapıp içtim

Aynilarini sorcaktım evet bekliyorum cevabı ben de

Gecelik ve pijama takımı düşünüyorum ama kalın mı almalıyım kısa kollu alayım diyordum
Hastaneler sıcak oluyor, ben hastane için normal penye pijama aldım uzun kollu, ama kalın değil, evde üstüne polar sabahlık giyerim, evin ısısı ne kadar yüksek olsa da doğumdan sonra lohusayken usutmemek lazım diye biliyorum.

Kızlar yakın zamanda kontrole giden var mı 28 haftanın ortalarında gittim de doktor 32 haftaya yakın çıkıyor gelişimi dikkat et yemene içmene dedi. İlk hamileliğimde böyle bi şey yaşamamıştım hiç ya, korkmaya başladım çok kilolu mu olur acaba diye? Normal doğum olmuştu ilki, bu da öyle olursa önlem alayım 28 haftada kaç kiloda olması gerekir acaba bi bebek ortalama olarak

Ayy allah razı olsun aslaaaa aklıma gelmezdi ketil yaa evet bunu da ekliyoeum valize canım

Ben yarın gidicem inşallah 28.hafta olmuş oluyor tam. Sorarım doktora canım. Benimki 3 hafta önce 850 gramdi bilmiyorum şu an kaç

Bende damar yolu açılıyor diye kısa kollu alayım diyordum.evde de dikkat etmek lazım

Ben yarın gidicem inşallah 28.hafta olmuş oluyor tam. Sorarım doktora canım. Benimki 3 hafta önce 850 gramdi bilmiyorum şu an kaç
Ayy haber bekliyorum o zaman mutlaka 1 buçuk kiloymuş benimki de, bana çok gelmedi aslında ama niye öyle dedi doktorum bilmiyorum

Ayy allah razı olsun aslaaaa aklıma gelmezdi ketil yaa evet bunu da ekliyoeum valize canım
Artık sırt cantasi ile gidemezsin valiz şart oldu koca ketl valize koyduğunda ben de bı garipsemistim deli miyim ben ya demiştim ama götürdüm en gerekli şey oldu valla

Bende damar yolu açılıyor diye kısa kollu alayım diyordum.evde de dikkat etmek lazım
Damar yolu açarken sorun olduğunu hatırlamıyorum, ilk doğumum da Aralık ayında olmuştu ama elin üstünden açıyorlar yanlış hatırlamıyorsam, koldan da olsa sıyrılır zaten çok dar olmuyor pijamalar

4 hafta mi irilik varmış. Bizim grubun bebeleri maşallah hepsi iri iri gidiyor şeker yüklemesi yaptirdin mi, yaptirmadiysan da evde kendin ölçüm yap istersen. Benim de 2 hafta önden gidiyor, pazartesiden beri şeker olcuyorum, 130 altında tutmaya çalışıyorum sekerimi. Benim bebeğim 25+6 de 28+1 haftalık çıktı, 1.110 Gr dedi doktor. 28 haftalıkken 1100 oluyormuşlar demekki.

Yok yaptırmadım şeker yüklemesi, evde cihazım yok ölçmek için. Ondan mı kaynaklanıyodur acaba içime kurt düştü şimdi eczaneden temin edebilirim sanırım dimi canım

Ayy haber bekliyorum o zaman mutlaka 1 buçuk kiloymuş benimki de, bana çok gelmedi aslında ama niye öyle dedi doktorum bilmiyorum
Geçen biri daha yazdı bir buçuk kilo diye bebegi için canım bi kaç hafta erken gitmesi sorun değil demislerdi sanki ona da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…