2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Ben eğilip kalkınca oluyor öyle bir ağrı. Uzaninca geçiyor. Pek eğilmemeye calışıyorum. İçin rahat etmeyecekse bir hoktora görün bence.

Çekçekli valizler oluyor ya kabin boy ya da orta boy onlardan hangisi elinde varsa birini kullanabilirsin bence ben bide içine organizer aldım düzenli olsun valizin içi hastanede aramayalım diye
Aynen ben de onlardan gördüm hep insta momlar hep öyle organized kullanmis ve mantıklı en son isteyecegim şey birşey bulamayip kriz gecrmek olur orda

Aynen ben de onlardan gördüm hep insta momlar hep öyle organized kullanmis ve mantıklı en son isteyecegim şey birşey bulamayip kriz gecrmek olur orda
Al al zaten uygun fiyatli dur ben kendi aldığımı ekleyeyim

Hastaneye giderken mama almamız gerekiyor sanırım. Süt gelirse gerek olmaz, gelmezse mamayı hemen alırız diye düşündüm ama bilemedim. Götürülmesi gerekiyorsa ben de çantama koyayım.
Ben almayi dusunmuyorum ihtiyac olursa alirim. Zaten ilk 5 cc süt bile yetiyor bebeye. ama süt gelmezse mecbur mama veriliyor tabi

Kizlar bu sadece benim taktigim mi bilmiyorum ama ben dogum sancisi cekerken göğüs uclarimi sıkıyorum hem rahim kasilmalarim artsin hem de hemen süt gelsin diye

Kizlar bu sadece benim taktigim mi bilmiyorum ama ben dogum sancisi cekerken göğüs uclarimi sıkıyorum hem rahim kasilmalarim artsin hem de hemen süt gelsin diye
Mantıklı, normal doğum yapanlar için güzel fikir. Ben de galactago ile gidicem hastaneye, bir gece önceden yatış yaptiriyor benim doktor, o gece icicem, doğumdan sonra da hemen onu icicem belki daha çabuk iner süt. Pompami da koyucam. Sezaryende ilk gün süt gelmesi biraz zor ama şansımı denicem

Ben aslında senin önerdiğin mamayı alacaktım ama adı aklıma gelmedi.Eşime sonra aliriz demistim yanlış anlamıs sepete atmış. Civil'den aldık son kullanma tarihi bir yıl sonra bitiyor.Bir kutu zaten sütüm olursa belki de çok gerekmeyecek.Yanımızda bulunsun. Sürekli kullanacak olursak golden goat alırız.
Bende hipp iyi diye duymuştum canım aptamilin iyi olmadığını şekerli oldugunu duymustum
Evet Aptamil gereksiz kilo aldırıyor diye duydum ben de. Hipp'i iyi diye duymuştum aklımda öyle kalmış.
Kızlar bu hastane cantasini nasıl birşey yapalım ya küçük valizimsi birşey mi? Benim büyük sırt çantam var kampa giderken bekarken kullanirdim baya büyük ona koysam komik mi olur acaba
Küçük bir valiz var evde ben ona hazırlamayı düşünüyorum. İçinden çıkarması cantaya göre daha rahat olur.

Ben eğilip kalkınca oluyor öyle bir ağrı. Uzaninca geçiyor. Pek eğilmemeye calışıyorum. İçin rahat etmeyecekse bir hoktora görün bence.
Doktoruma diyorum, ola bilir diyor...ben Rusyadayim. Ruayada yasiyorum. Rus vatandasiyim, ama dil bilmiyorum. Yanimd atercuman gotruyorum oda pek istediklermi soyleyemiyor, bu yuzden yarim kaliyor dusuncelerim. Doktorum mithis ama, iste benim dil sorunum var. Egilince sorun olmuyor, uzaninca donemiyorum. Yuruyuncede kasiklarimda agrilar basliyor.

Ekle bebeğim bakayım 2 tane mi ekliyim acaba kaç tane ekliceksin valize
Hepsine de koyacak bisey bulurum heralde ya zaten küçükler birine gogus pompası kremler vs girecek birine bebegin hastaneye verilecek kiyafetleri konulacak o gerisine ne koyarız bilmiyorum

Hepsine de koyacak bisey bulurum heralde ya zaten küçükler birine gogus pompası kremler vs girecek birine bebegin hastaneye verilecek kiyafetleri konulacak o gerisine ne koyarız bilmiyorum
Ben de aldım valiz hurclarindan, hepsi dolar diye düşünüyorum. Hemşireye verilecekler, yedek zibinlar, bezler kremler pamuklar, benim pijamalarim, kulotlarim bezlerim, pompasiydi, ıvır zivirdi derken hepsi dolar

Ben simdi icin bakıyordum canim dondum çünkü valla, ama doğum sonrası icinde almam lazim tabi daha onları da almadım. Hamile pijamasi da hic yok ki polar olarak aradim bulamadim bir türlü beli genis olanlarin kalinini. Havalar baya soğudu Ankara'da

Polar hamile pijaması ben de hiç denk gelmedim.

Ya bende sanıyorum ki iki üç kaşık anca veririz bebege, dogru diyosun iki saatte bir emzirmek gerekiyorsa mantıken emzirmeyeninde mama vermesi gerekir. Birde bizde kan uyusmazligi var bebisin sarılık olma ihtimali yüksek kan grubu eger pozitif olursa, inşallah negatif olur sarılıkta olmaz ama benim kesin mama almam lazim bu durumda Sıcak su icin yanımızda bisey goturmeli miyiz peki annem hastanede vardir diyor ben bi kahve makinesi alalim yinede diyorum

Kızlar bu hastane cantasini nasıl birşey yapalım ya küçük valizimsi birşey mi? Benim büyük sırt çantam var kampa giderken bekarken kullanirdim baya büyük ona koysam komik mi olur acaba
Ben küçük valizimi dolduracağım zaten anca alır.

Aynen ya herşey gerekli ve hepsi düzenli olsunnderken hepsi dolar bebiş. Ah bi de doğum ankara sogugunda olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…