2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Yok yaptırmadım şeker yüklemesi, evde cihazım yok ölçmek için. Ondan mı kaynaklanıyodur acaba içime kurt düştü şimdi eczaneden temin edebilirim sanırım dimi canım
Yani tek sebebi şeker değil yapısal irilikte olabilir ama en büyük sebebi şeker diye biliyorum. Normalde her bebeğin kilosu farklıdır tabi de ortalama 3 ile 4 kilo arasında ideal kabul ediliyor. Sigara vs kullanmak nasıl düşük doğum agirligina sebepse şeker de irilige sebep oluyor. Bence eczaneden cihaz alıp bir hafta 10 gün ölç. Eğer şekerin normalse demekki yapısal iriliktir o zaman için rahat eder

Bende damar yolu açılıyor diye kısa kollu alayım diyordum.evde de dikkat etmek lazım

Ben hep elimin üstüne actiriyorum kol zor oluyor her türlü. Acmak isteseler de actirmam

Yanii babaya çekerse birazcık iri olabilir sağol canım hatırlattığın için, en azından içim rahat eder dediğin gibi

zeynepsii merhaba ben 28+1 de gittim 1396ydı normal dedi. Şekerle alakalı hiç bişi demedi. Böyle devam ederse doğuma 4 kiloya yaklaşır dedi sadece. Ha bir de ilk kontrolden beri (8. Hafta) 4 gün ilerde diyor.

zeynepsii merhaba ben 28+1 de gittim 1396ydı normal dedi. Şekerle alakalı hiç bişi demedi. Böyle devam ederse doğuma 4 kiloya yaklaşır dedi sadece. Ha bir de ilk kontrolden beri (8. Hafta) 4 gün ilerde diyor.
teşekkür ederim öncelikle bilgi verdiğiniz için, tek korkum doğumda zorlanmak kilosu yüzünden. Umarım sağlıkla kolay bi şekilde alırız bebişlerimizi kucağımıza

Amin canım teşekkür ederim sanırım zor geldi adama. Hayırlısı olsun.

Ay yok asla gitmem. Hayırlısı aynen. Artık zaten gün sayıyorum 32 haftaya. Çalışıp kendimi de yormayayım bebeği de diye. Hangi cesaretle gittim zaten işte koruma içgüdüsü ile yapmışım.

Maşallah valla grubumuz baya yoğun bugünlerde. Hep arkadan geliyorum mesajlara Ben biberon olarak Dr browns almıştım kızlar. Yukarıda hiç bahseden olmamış bu markayı bi ben aldım sanırım Mamaya umarım gerek kalmaz ama çalıştığım için sütümü sağmam gerekecek. Her halükarda biberon alacağım. Deneme yanılma oluyor biraz da. Belki sonra farklı marka da alınabilir Kendime de nihayet bir pijama takımı ve gecelik aldım. Pijama uzun kollu ama ince bir kumaş. Geceliği kısa kollu aldım. Üzerine de bir sabahlık hırka falan bakacağım artık. Doğumdan sonra çok üşünüyor diye biliyorum. Normal doğum fobim vardı ama zaman yaklaştıkça korkumu yeniyorum. Süreci akışına bırakıyorum artık. O yüzden sizin buradaki tavsiyelerinize uyarak hem pijama hem gecelik aldım

Üst kismi delikli canım gosteriyor icini üçlü büyük olanlar, diğerleri göstermiyor
İçini göstermesi iyi olur diye düşünüyorum. Tek tek açılıp bakılmaz içinde ne var diye. Gerçi açık olanlara bebeğin kıyafetleri falan konsa kapalı olanlara da ped iç çamaşırı falan konabilir. Bazılarının görünmemesi mantıklı geldi şu an

Benim gördüğüm kadarıyla cogu organizer böyle satılıyor zaten. Zevkine göre rengini desenini secip alabilirsin

Kendim de zayıf bi insanım, hiç yerken düşünmüyorum yani götürüyorum valla
Sen yine de bı kontrol et canım. Ben de hiç beklemiyordum kendimden. Hatta doktor da senden şeker beklemiyorum dedi. Ama sürpriiiz. Ben yine kilo almamak için çok abartmıyordum ama şeker olduğunu düşündurecek hicbir şey yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…