2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Kızlar selam merak ediyorum benimle aynı durumda olan var mı 27. Haftadayım 2 haftadır ne gece ne gündüz bir dakika durduğu yok benim oğlumun. En fazla 15 dakika sakin kalıyor. Evdeyim 1 Aydır acaba çok kendimi dinlediğim için mi bu kadar çok hissediyorum bilmiyorum

Merhaba. Ben de yarın tam 27 oluyorum Allah'ın izniyle. Bikac haftadır benimki de çok hareketli. Hatta bi ara hastanede yattım 5 gün hiç endiselendirmedi beni. Surekli dürtüp durdu. Bı hamilelik uygulamasında 24 ve 28. hafyltalar arası en hareketli dönemleri diyordu. Sonra yerleri daraldığı için daha az oluyormuş sanirım. Tadını çıkarmak lazım bence . Bikac haftaya buyüyecekler inşallah.

Çok tşk ederim canım . Çok üzülmüştüm ama bugün doktora gittim dinlenme ise yaramış görünüyordu . Yine de çok yorma kendini dedi . Zamanla daha da duzelicek inşallah ...

Bu arada sabahlık almadiysan sabahlık önerdiler bana da lazım olurmuş illa ki :) Aklında olsun.

Kizlar bu renkle baslayan nickler hosuma gitmeye basladi bana da renkli nick bulun
Renk olarak maviyi çok seviyorum.Ismimin anlamı da çiçek ismi olunca bu nick çıktı ortaya NurBanu gayet güzel bence seni bu şekilde tanıdık.
Evlat ceviz torun ceviz içi demişler Çok tatlı ya Ben Molfix aldım. Pişik falan olursa diğerlerini denerim diye düşünüyorum.

Almadım ya gerçekten işe yarayabilir bir bakayım ona da , sürekli birşeyler çıkıyor

Almadım ya gerçekten işe yarayabilir bir bakayım ona da , sürekli birşeyler çıkıyor
Sabahlik olmasa da uzun hırka tarzı bişey gerekebilir. Yürüyüş falan yaptırıyorlar koridorda bazen. Yataktan çıkınca vücut ısısı düşebilir. Hazirlıklı olmakta fayda var. Ben polar sabahlık almayı düşünüyorum. Sonrasında evde de giyerim diyorum.

Olabilir en kötü hırka alayım yanıma o Zaman, zaten kapalıyım kısa giyinip gezemem de vücut sıcaklığı için de kalın birşey mantıklı

Bende molfix alacağım sanırım teşekkür ederim canım

Eczanelerde mi satiliyor o yağ, bı sakıncası var mı hamilelikte acaba, benim enfeksiyon var mı bilmiyorum ama rahatsız edici akıntım oluyor, ona da iyi gelir mi
Canim ben hepsiburadadan aldim ama cogu yerde var arastirdigimda hamilelikte hic bir sakincasi olmadigi yaziyordu yorumlarinda da hamilelerin cok kullandigini gordum akintimi azaltmadi ama akintinin olmasi normalmis hamilelikte

Kızlar merhaba ben şubat grubundayım bu grupta benim gibi gebelik şekeri çıkanlar olmuş yazdıklarınızı okudum da. Geneliniz evde ölçüm yapıyor o aleti nereden ne kadara aldınız acaba

Kızlar merhaba ben şubat grubundayım bu grupta benim gibi gebelik şekeri çıkanlar olmuş yazdıklarınızı okudum da. Geneliniz evde ölçüm yapıyor o aleti nereden ne kadara aldınız acaba
Ben stripi ve parmak iğnesini satın aldım sağolsun eczana ödünç vereyim demiş , toplamda 170 lira ödedik ama başka bi eczane makina ve stripe 400 civarı demişti ben sadece bi hafta ölçeceğim için satın almadım, bu arada çok fazla marka var ve fiyat aralığı da çok değişken

Bugün 2 kez sanci girdi 1dk falan sürdü. Karin agrisi kasilma falan degil bildiginiz sanci. Yalanci sancidir diye gitmedim hastaneye ama korkmaya da basladim Daha kontrole de cok var. Tekrar olursa giderim sanirim.sabaha kadar dinlerim kendimi artik

Daha önümde gidilecek bir sürü sehir var

Merhaba biz eczaneden VivaChek Eco marka şeker ölçüm cihazını 281 TL' ye aldık.

Yalancı kasılmalardan korkmuyorum ama sancidan korkarım, bende bı gece oldu ama tarif edemediğim bı sanciydi kasilmanin daha acı verici ve adet sancisi ile birleşmiş halı gibiydi, ertesi gün doktora gittim progestan verdi, söylediğim şeyi ciddi gördüğünü yüz ifadesinden anladım. Tekrarlarsa mutlaka git doktora

Bir de değişik bı magnezyum verdi, kireç gibi bişey, direk ağza döküp içiliyor, diasporal yazıyor üstünde, sanırım bu da rahim kaslarinin kasılmasına yönelik bı magnezyum

Hemen progestan kullanmaya basladim ben de korkuyorum sancidan beklemedeyim tekrarlarsa gidicem

Hemen progestan kullanmaya basladim ben de korkuyorum sancidan beklemedeyim tekrarlarsa gidicem
Geçer inşallah canım ya dün bends kötüydüm baya insan korkuyor tekrarlarsa bencede git ilaç serum falan bişey verirler mutlaka rahatlaman için. Progestan almanda iyi olmuş bence

Canım sen progestanı nasıl kullanıyorsun ağızdan alınca bir sıkıntı yaşadın mı sormayı unuttum sana soracaktım aklımdaydı aslında

Çaylar konuşulmuş, ben de kimyon tohumu ve rezeneyi karıştırıp içtim her akşam, bana ve bebişe acayip iyi geldiğini hissediyordum. 1 ay filan içtim her gün. Şimdi burda okuduklarımı da kayarım yanlarına :)
Çok mantıklı yaa, kış günü hakkaten. Koridorda yürümüştüm ben baya ama yazın sıcağıydı yine de gecelik sabahlık gezmiştim. Şimdi polar gerekir, aralar cereyanlı oluyor hep.
Hoş geldin alınacaklar listesinin yeni üyesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…