2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Geçmiş olsun canım. Geçici bişeydir merak etme her şehri gezeceğiz inşallah. Önlemini al ve sakin kal olur mu

Ben yemekleri kimyonlayıp yemiştim gaza çok iyi gelmişti , yine muhtemelen doğum sonrası herşeye kimyon dökerim:))

Geçmiş olsun merak etme inş bişi olmaz ama sabahta ağrı eşlik ederse bence bi doktoruna danış

Ben kızımda sleepy kullandım genelde bazen turco alışma vs veya pişik derdi olmadı hiç şimdi Hepsiburada da kuponum vardı Molfix denk geldi bayag uyguna geldi 60 li 4 pkt aldım 1 beden şimdilik yeter diye düşünüyorum ztn 2 ye geçerim sonra hrlde Molfix nasıl bakalm gorcez .ama Prima kullanan bı arkdsin çocuğunda pişik yapmıştı devamını getirmeyip başka beze geçtiği zaman Prima devamlılık istiyo fiyatida epey uçuk hiç başlamam

Canım senin yatak geldi mi ya benimki hala gelmedi teslimat 12 ekim diyordu onaylandı ama kargoya vermediler bir türlü

Kaç haftalık şuan sizin, genel şeyler hazırmış ztn benimde kızımdan kalma hazır araç gereçler ama bende hicbisi almadm sayılır aslnda o ıvır zivirlar önemli ve bayag masraflı tutuyor ben ebebek indirimlerini takip edip yvs yvs alım diyorum biberon emzik vs şampuan bebeyagi mustela alım dedm takımı bintl 1 2 ay daha geçsin hepsini toplu alırım belki süt pompaları 1.5 genelde lansinoh avent dogumsonrasi düşünüyorum onları sutume göre alım dedim bnm 25 hafta henüz sezeryan olucam

Evet kesinlikle yorucu oluyor bencede sen kullandıkca yıka o zaman. 3-6 dan sonrasını bende yıkamadım zamanı geldiğinde yıkarız gerek yok o kadarına ben indirimde buldukca 18-24 bile aldım haha
Maşallah bende 0.3 dahi yok nerden aldınız indirimli acaba trendyolda bı satıcıda 3 lu tulum buldum 300 TL onun kalıbı küçük yazmslr 3 6 ay alım diyorum onunla bari başlayım almaya ufaktan

Geçmiş olsun canım. Geçici bişeydir merak etme her şehri gezeceğiz inşallah. Önlemini al ve sakin kal olur mu
Şehir gezmek mi bence çok gezmeyin doğum sonrası gezersiniz ben evden okula kızımı almaya zor gidiyorum 26 haftalıkken daha nefesim darlanio şehir gezemezdm hrlde

Evet istirahat zamanı daha çok hareketli oluyorlar maşallah ayakta iş yaparken de hissettiğim oluyor ama oturup yatarken daha çok geçe bile uyumadigi oluyo doktorum 8 saat hareket etmediği uyuduğu olur demişti bende dedim 8 saat mi bnmki uyumuo ozmn demişim

Rabbim inşallah hepimize planlı hayırlı gebelik sonuna ulastirsin kızlar ben ilk dogumumda valizim hazırdı ama hiçbir şey istedigim gibi olmadı misafir çikolataların bile dagitilamadi ikiz oldukları için çıkarmadı annemler üzülmim diye kapı süsünü bantlamislar felan felan..şuan okdr acelesiz ve temkinli haldeyim, ne beşik ne bişe hepsi askıda duruyor randevum var diye gidip doğuma girdiğimi düşününce . bazı acı tecrübeler insanın belkide önündeki yaşayacağı en mutlu anları dekart edebiliyor beyin hafızasi hep devrede hayırlısı bakalm sadece bez aldım smdlik zamanla herşeyi tamamlarm ins

Bende sizinle aynı haftalardayim . Benim ilk çocuğum olucak o yüzden evde birşey yok ama 4 yaşında yeğenim var ondan gelen şeyler var . Biraz da eşimin kuzeninden gelen birkaç parça eşya var . Sizinki planlı sezeryansa süt pompasina ihtiyaç olabilir . Okuduğum şeylerden onu anladım yani :) Cevremde kimle konssam al demslerdi . Ebebek bebek bezlerinde de indirim yapıyor onlar da takip edilebilir .Deterjanı da oradan aldım ben 500 liraya da 100 lira indirim yaptılar ekstra. Erken gelmesinler de herşey alınır bir şekilde hallolur diye düşünüyorum

Kızlar merhaba ben şubat grubundayım bu grupta benim gibi gebelik şekeri çıkanlar olmuş yazdıklarınızı okudum da. Geneliniz evde ölçüm yapıyor o aleti nereden ne kadara aldınız acaba
Merhaba. Benim annemin vardı. Onu kullaniyorum. Eczane veya medikallerde vardır heralde.

Seni anlıyorum. Ben de henüz bişey alamiyorum. Şimdiki gebelik mi ikiz? Kaç haftalık oldu?

Canım sen progestanı nasıl kullanıyorsun ağızdan alınca bir sıkıntı yaşadın mı sormayı unuttum sana soracaktım aklımdaydı aslında
Bana doktorum gece iç demişti, bı deneyim diye gece yatmadan önce içtim hiç bir yan etki yapmadı bende, ya da yaptıysa da uykumda anlamadım, ertesi gün herhangi bi etkisini sezinlemedim, ama gece daha rahat uyudugumu farkettim, o gerçi kasılmaları azalttığını için de olabilir. Gündüz içsem belki yan etkisini fatkederdim. Bişey olmayınca ben de ağızdan almaya devam ettim

Prima içeriği çok temiz bı bez değil zaten, saf olduğunu düşünmüyorum ki olmadığını söylüyorlardı, bebeklerin cildi tahriş olmasın diye ekstra kimyasal pişik onleyiciler de kullanılıyor kanımca, bazı bebeklerde de bu durum alerji ve pisige sebep oluyor, primanin sadece emicilik, bariyerlerin sızdırmazlığı vs gibi şeyler onun tercih edilmesini sağlıyor ama güncel fiyatını düşününce neredeyse 3 adet başka bez parası, emiciligi daha dusuk bez bile ekonomik geliyor. Ben primayi da çok sık değiştiriyordum zaten, sıvı gostergesinin tamamen dolmasını beklemiyordum. Bu bebeğime yenidoğan döneminde bile kullanmayı düşünmüyorum, bağımlılık yapıyor popolari sonra

Maşallah bende 0.3 dahi yok nerden aldınız indirimli acaba trendyolda bı satıcıda 3 lu tulum buldum 300 TL onun kalıbı küçük yazmslr 3 6 ay alım diyorum onunla bari başlayım almaya ufaktan
Ben indirimleri takip ediyorum sürekli civil ve e bebekten aldım yoğunluklu olarak de factodan ve waikikiden de aldıklarım oldu hangisinden alsanız memnun kalırsınız. N11 kupon tanımlıyor hergün tık hızında kuponlar saat 8 14 ve 20de bir çok ihtiyacımı da o şekilde aldım. E bebek ve civil yüzde 30 a varan indirim yapıyor sık sık bebiş kıyafetlerini hep öyle aldım genelde bir takıma 100 tlden fazla bir ücret ödemedim. Battaniyeleri falanda hep e bebekten aldım ihtiyacınız varsa indirim görünce yazarım gruptan

Anladım canım sevindim sıkıntı yaşamamış olmana banada gece kullan demişti doktorum muhtemelen uyudugumuz için çok sıkıntı olmuyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…