- 23 Mart 2015
- 5.792
- 7.114
- 398
İsirgani bı kaç gün sonra ekleyip öncesinde diğer otlardan çay hazirlarim umarım faydası olur bana da. İlk günler bile çok farkediyor bebeklerin büyümesinde, yenidoğan kıyafetlerinin hepsi elimizde patladiginda anlamıştım ilk günler çok hızlı buyudukleriniEve geldiğim gün çayım hazırdı ilk günden başladım , biliyorsunuz ilk üç ay kilo alımı için çokk önemli ve bebekler o dönemde büyüme fışkırması yaşıyorlar ikinci büyüme fışkırması da ergenlik döneminde oluyor. Ben normal doğurmuştum ve herhangi bi kanama yapmadı bende ama ısırgan otunu doğumdan üç dört gün sonrada dahil edebilirsiniz. Hepsinin farklı özellikleri var melissa mesela yatışıtıyor ve uyku yapıyo, anason doğal ağrı kesici vs gibi
Hiç karın kasım da yok benimki baya esneyecek kesin. Artık toplamaya çalışacağız napalım. Bebişlerin hediyesi bizeİlk zamanlar burustu benim biraz, ama öyle kırış kırış değil de esnemis deri gibi düşün. Özellikle eğilince buruş buruş oluyordu ama zamanla geçiyor o da. Sadece göbek deliğinin üstünde minik bölgede kaldı egilince buruşma, plajda filan pek egilmemeye calisiyordum
Belli bi zamanı yok canım. İlk haftalarda çıktı diyen de duydum son haftalarda oluştu diyen de duydum. Benimki bikaç haftadır varBu çizgi tam olarak ne zaman ortaya çıkıyor ? Bende hiç öle birşey yok dümdüz göbek
Onu ben de duymuştum canım ama beyaz tenli olmama rağmen bende de çıktıBende de hiç çizgi yok, genelde koyu tenlilerde daha çok belirgin oluyormuş.Anneme sordum, oda hiç çizgim oluşmadı diyor 3 hamileliğinde de.
Doğumdan sonraki kanamamızın onunla ilgili olacağını sanmıyorum canım ya güzel geçecek inşallahBenim reglim çok kanamalı geçtiği için kotex gece kullanıyordum, sonradan depend kullanmaya başladım geceleri aşırı rahattısleepy falan yetmezdi bana doğumda böyle olmaz inşallah Allahım
Bu benimBiz alışveriş işini abartıp 9-12 aya kadar almışız. Yazlıkları falan tamşimdiden yikasam kendimi taniyorum o zaman a yine yikarım ben. İki iş yapmamak için kaldırdım bende muhakkak yardıma gelen birileri olucaktir, ama iki kişi için bile fazla bence
sarı kantaronu pişik için de öneriyorlar. Bebiş büyürken yara beresine, bi yerini vurunca şişine, her yere sürüyorduk sankiKızlar meme ucu yaraları için hakiki sarı kantaron yağını da öneriyorlar, ben ilk bebeğimde öyle böyle meme ağrısı yaşamadım yani böyle kanıyordu artık herkes memeyi yanlış tutuyo dedi ama alakası yok ikinci çocuğumda bebek hiç emmedi ben sağdım ve sadece üç gün sağmama rağmen yine anında yara oldu , bu arada piyasada ki bütün merhemleri denedim bi faydası olmadı , bi tek sarı kantaronu denemedim bu sefer bi ay önceden sarı kantaron sürmeye başlayacam ,inş bu sefer olmaz .
ben de 4 numara civarında bi kullandım sleepy, hakkaten sızıyordu ya :/ yine de alacağım bu sefer arada dediğin gibi değiştitrerek kullanmak için. bir de primaya göre bedeni küçük bence aynı no olsa bile.Ben baya bez stokladim ama sleepy sızdırıyor demiş birileri, moralim yerle birumarım elimde patlamaz
Sizdirirsa yandım ben iki bez üst üste takarım artıksarı kantaronu pişik için de öneriyorlar. Bebiş büyürken yara beresine, bi yerini vurunca şişine, her yere sürüyorduk sankibulundurmak lazım.
ben de 4 numara civarında bi kullandım sleepy, hakkaten sızıyordu ya :/ yine de alacağım bu sefer arada dediğin gibi değiştitrerek kullanmak için. bir de primaya göre bedeni küçük bence aynı no olsa bile.
Bizde de günde bir makine illa yıkanır. Eşim ve oğlum sağolsun okuldan gelir çıkartır eşofman giyer sabah çıkartır. İki kere kesinlikle giymezler. Bebek olunca ikiye katlanır.Yetişkin çamaşırına yetmez de bebeklerinkine yetiyor. Biz evde eşim ben oğlum günde bir makine dolusu çamaşır çıkarıyoruzbebeklerin o kadar çok kirli camasiri çıkmıyor. Biraz ayaklanip park bahçe gezmeye başlayınca bı de kreş dönemi de eklenince makine durmuyor sonrasında
Bebeğin büyük çocuklar kadar çamaşırı çıkmıyor valla, oğlum okulda iki kez kıyafet değişiyor evde sayısız. Erkek çocukları kız çocukları gibi titiz olmuyor malum, döke saça yiyor, yerlerde sürünüyorBizde de günde bir makine illa yıkanır. Eşim ve oğlum sağolsun okuldan gelir çıkartır eşofman giyer sabah çıkartır. İki kere kesinlikle giymezler. Bebek olunca ikiye katlanır.
Mandaş group-bez dünyası ve Murat ünlü canım ikisinden almışım.Ve fotoğraftaki gibi geldi, bir bak eskisi ile yenisinin ambalajları farklıSatıcının ismine bakma şansın var mı acabamesajla da atar sorarım eski üretim mi diye. Yenilerde bezin arkasında dolduguna dair işaret oluyor ya çizgi şeklinde o yokmus ve yapısı da incelmiş baya malzemeden kaçırmıslar resmen
Ay valla bende çıkmayınca bir sorun mu var diye düşündüm bir ara hatta , ama her hamile de olmuyormuş.Aman çıksın ya ne olacak, bebiş sağlıklı OlsundaOnu ben de duymuştum canım ama beyaz tenli olmama rağmen bende de çıktıannemle ablama bi soracağım onlarda olmuş mu aklıma soktun
Çok geçmiş Olsun canım bilmiyordum.Dinlenerek düzelir bence, canını hiç sıkma.Bende şimdilik hastane çantası için kasık biberon aldım ekstra almadım lazım olursa alırım diyorum, zıbın aldım baya ama alt üst takım az geldi gözüme bilemedim alsam mı bir kaç tane daha annem de gerek yok diyor doğumdan sonra yine alırız deyip aklımı karıştırıyorYa ben kıyafet almıştım bir hevesle yeter diye düşünüyorum ama bilmiyorum tabi eksik olursa alırız artık . Kumaş aldık hem muslin hem de pazen . İki tane battaniye çıkar . Biraz da muslin örtü çıkar . Ama diktirmeye gidemedik bir türlü geçen hafta benim rahim ağzı sınırda çıkınca doktor istirahat verdi . Sanırım çok yormusum kendimi anlamadım . İyi iken kovasini,filesini falan aldım . Beşiği abimler vermişti zaten ahşap doğal bir beşik . Eşim henüz yeni kurdu .Ona kenarlık diktirmem lazım . Onların verdiği dura dura sararmisti çünkü yikasam da gecmeyecekti . Kişisel bakım malzemelerini almadım . Şampuan vs artık karar verip diğer ay alayım diyorum artık . Eksik çok aslında süt pompası ,biberon ,her ihtimale karşı bı paket mama . Bebek arabası da almicam yine abimler vermişti . Ivır zıvır şeyler almam lazım benim anladığım kadarıyla biraz da bez stoklasam hiç fena olmaz Türkiye şartları malum .
Ay bide depend aldım 1 paket.Aslında herşey uygunsa normal doğum istiyorum gerek olur mu bilmiyorum ama tabi belli olmaz sezeryanda olabilirim bebeğin durumuna bağlı gerçekten ıvır zıvır çok eksik var yaNormal doğum olsa bile depend lazım dimi . Bileyim de hazirliksiz gitmeyeyim . Bu arada çok alakasız olacak ama bestlak damla çok süt yapiyormus . Yine bir yerden duydum ama kimden duydum bilmiyorum
Ya sleppy için öyle yazan çok var ama doğallık olarak gerçekten iyi bence ilk aylar için sıkıntı yapmaz ki sleppy den memnun olan da çok var bende sleppy ile Molfix arasında kararsız kalıp Molfixin eski serisinden aldımBen baya bez stokladim ama sleepy sızdırıyor demiş birileri, moralim yerle birumarım elimde patlamaz
1 numarayı Molfix aldım ben de ama 2 numara sleepy aldim, 3 ve 4 numarayı karışık aldımYa sleppy için öyle yazan çok var ama doğallık olarak gerçekten iyi bence ilk aylar için sıkıntı yapmaz ki sleppy den memnun olan da çok var bende sleppy ile Molfix arasında kararsız kalıp Molfixin eski serisinden aldım
Çok teşekkür ederim canımMandaş group-bez dünyası ve Murat ünlü canım ikisinden almışım.Ve fotoğraftaki gibi geldi, bir bak eskisi ile yenisinin ambalajları farklı
Bende 3-4 almadım daha doğumdan sonra alacağım herhalde1 numarayı Molfix aldım ben de ama 2 numara sleepy aldim, 3 ve 4 numarayı karışık aldım
İyi bari. Evet çocuklar büyüdükçe çok çamaşır çıkıyor gerçekten.Bebeğin büyük çocuklar kadar çamaşırı çıkmıyor valla, oğlum okulda iki kez kıyafet değişiyor evde sayısız. Erkek çocukları kız çocukları gibi titiz olmuyor malum, döke saça yiyor, yerlerde sürünüyorokulda bile öğretmeni illa kıyafetini değiştiriyor. Bebekken ne kolaydı banyo yaptırırken değişiyordum üstünü, en fazla çıtçıtlı bady değiştiriyordum günlük, o da terlediyse. Ek gidaya kadar bebisler pek çamaşır çıkarmiyor da ek gıda zamanı çok çıkıyor, o da yaza geliyor Allah'tan, tek kat atletle geçiririz o dönemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?