2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
İsirgani bı kaç gün sonra ekleyip öncesinde diğer otlardan çay hazirlarim umarım faydası olur bana da. İlk günler bile çok farkediyor bebeklerin büyümesinde, yenidoğan kıyafetlerinin hepsi elimizde patladiginda anlamıştım ilk günler çok hızlı buyuduklerini

Hiç karın kasım da yok benimki baya esneyecek kesin. Artık toplamaya çalışacağız napalım. Bebişlerin hediyesi bize

Bu çizgi tam olarak ne zaman ortaya çıkıyor ? Bende hiç öle birşey yok dümdüz göbek
Belli bi zamanı yok canım. İlk haftalarda çıktı diyen de duydum son haftalarda oluştu diyen de duydum. Benimki bikaç haftadır var

Bende de hiç çizgi yok, genelde koyu tenlilerde daha çok belirgin oluyormuş.Anneme sordum, oda hiç çizgim oluşmadı diyor 3 hamileliğinde de.
Onu ben de duymuştum canım ama beyaz tenli olmama rağmen bende de çıktı annemle ablama bi soracağım onlarda olmuş mu aklıma soktun

Benim reglim çok kanamalı geçtiği için kotex gece kullanıyordum, sonradan depend kullanmaya başladım geceleri aşırı rahattı sleepy falan yetmezdi bana doğumda böyle olmaz inşallah Allahım
Doğumdan sonraki kanamamızın onunla ilgili olacağını sanmıyorum canım ya güzel geçecek inşallah

Bu benim

sarı kantaronu pişik için de öneriyorlar. Bebiş büyürken yara beresine, bi yerini vurunca şişine, her yere sürüyorduk sanki bulundurmak lazım.
Ben baya bez stokladim ama sleepy sızdırıyor demiş birileri, moralim yerle bir umarım elimde patlamaz
ben de 4 numara civarında bi kullandım sleepy, hakkaten sızıyordu ya :/ yine de alacağım bu sefer arada dediğin gibi değiştitrerek kullanmak için. bir de primaya göre bedeni küçük bence aynı no olsa bile.

Sizdirirsa yandım ben iki bez üst üste takarım artık

Bizde de günde bir makine illa yıkanır. Eşim ve oğlum sağolsun okuldan gelir çıkartır eşofman giyer sabah çıkartır. İki kere kesinlikle giymezler. Bebek olunca ikiye katlanır.

Bizde de günde bir makine illa yıkanır. Eşim ve oğlum sağolsun okuldan gelir çıkartır eşofman giyer sabah çıkartır. İki kere kesinlikle giymezler. Bebek olunca ikiye katlanır.
Bebeğin büyük çocuklar kadar çamaşırı çıkmıyor valla, oğlum okulda iki kez kıyafet değişiyor evde sayısız. Erkek çocukları kız çocukları gibi titiz olmuyor malum, döke saça yiyor, yerlerde sürünüyor okulda bile öğretmeni illa kıyafetini değiştiriyor. Bebekken ne kolaydı banyo yaptırırken değişiyordum üstünü, en fazla çıtçıtlı bady değiştiriyordum günlük, o da terlediyse. Ek gidaya kadar bebisler pek çamaşır çıkarmiyor da ek gıda zamanı çok çıkıyor, o da yaza geliyor Allah'tan, tek kat atletle geçiririz o dönemi

Mandaş group-bez dünyası ve Murat ünlü canım ikisinden almışım.Ve fotoğraftaki gibi geldi, bir bak eskisi ile yenisinin ambalajları farklı

Onu ben de duymuştum canım ama beyaz tenli olmama rağmen bende de çıktı annemle ablama bi soracağım onlarda olmuş mu aklıma soktun
Ay valla bende çıkmayınca bir sorun mu var diye düşündüm bir ara hatta , ama her hamile de olmuyormuş.Aman çıksın ya ne olacak, bebiş sağlıklı Olsunda Valla bu da çatlak Gibi genetik olabilir

Çok geçmiş Olsun canım bilmiyordum.Dinlenerek düzelir bence, canını hiç sıkma.Bende şimdilik hastane çantası için kasık biberon aldım ekstra almadım lazım olursa alırım diyorum, zıbın aldım baya ama alt üst takım az geldi gözüme bilemedim alsam mı bir kaç tane daha annem de gerek yok diyor doğumdan sonra yine alırız deyip aklımı karıştırıyor Pompayı aldım kiwi aldım şimdilik memnun olanda var olmayanda her amarka için öyle o yüzden şimdilik uygun marka aldım belki de hiç kullanamayacağız olmazsa kiralarım bir süre için diye düşündüm.Kendime gecelik aldım bir tane de pijama takımı alayım diyorum, göğüs ucu kremi felan aldım, ıslak mendilini, alt temizleme pamuğu, ateş ölçer felan almsitim önceki ay bu ay da çok alışveriş yaptım bıraktım artık

Normal doğum olsa bile depend lazım dimi . Bileyim de hazirliksiz gitmeyeyim . Bu arada çok alakasız olacak ama bestlak damla çok süt yapiyormus . Yine bir yerden duydum ama kimden duydum bilmiyorum
Ay bide depend aldım 1 paket.Aslında herşey uygunsa normal doğum istiyorum gerek olur mu bilmiyorum ama tabi belli olmaz sezeryanda olabilirim bebeğin durumuna bağlı gerçekten ıvır zıvır çok eksik var ya

Ben baya bez stokladim ama sleepy sızdırıyor demiş birileri, moralim yerle bir umarım elimde patlamaz
Ya sleppy için öyle yazan çok var ama doğallık olarak gerçekten iyi bence ilk aylar için sıkıntı yapmaz ki sleppy den memnun olan da çok var bende sleppy ile Molfix arasında kararsız kalıp Molfixin eski serisinden aldım

1 numarayı Molfix aldım ben de ama 2 numara sleepy aldim, 3 ve 4 numarayı karışık aldım

İyi bari. Evet çocuklar büyüdükçe çok çamaşır çıkıyor gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…