2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Kıyafet olarak çok almadım ama klasik beyaz çıtçıtlı badi almıştım hiç memnun kalmadım kumasi kalındı
Bende tam tersi arkadaşımın önerisiyle aldım bana yumuşak ve esnek geldi çıtçıtlı badileri begendim yani ama bilemiyorum kimse beğenmediğine göre cokta iyi degil demekki 😂 birdaha civil indirimi paylaşmam

Merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyor gebelikler, bugün doktor kontrolüm vardı 16 haftalık bebeğin eşi plesanta biraz aşağıda dedi dikkat et dedi ağır falan kaldırma dedi biraz bunu kafaya taktım bir sorun olur mu ilerleyen haftalarda yukarı çıkar dedi ama ne bileyim kızımda hiç böyle bir şey duymamıştım. Endişe etmeli miyim?🙁
Ayni şeyi bana da dedi tatlım istirahat et 21. Haftaya kadar riskli olarak bakıyorlar düşük yada doğum başlama riski olduğunu söyledi doktorum. 20. Haftadan sonra yukarı çıkıyormuş plasenta eğer çıkarsa bu konuştuklarımızın hepsini unutabilirsin dedi 🙄

Bende tam tersi arkadaşımın önerisiyle aldım bana yumuşak ve esnek geldi çıtçıtlı badileri begendim yani ama bilemiyorum kimse beğenmediğine göre cokta iyi degil demekki 😂 birdaha civil indirimi paylaşmam
Markası farklıdır, benim aldıklarım güzel gelmemişti, sen memnun kalmışsın sevindim, cıvıl den görümcem almış mesela markası farklı kumaşı güzel,niye paylaşmıcaksin, memnun kalmayıp alırlarsa iade ederler

Organik pamuktur canım belki senin aldıkların tüm ürünleri kötü değildir sen yumuşak diyorsan iyidir senin aldıkların

Organik pamuktur canım belki senin aldıkların tüm ürünleri kötü değildir sen yumuşak diyorsan iyidir senin aldıkların
Simdi biri alir kötü cikar falan ondan dedim bana belki iyileri denk gelmistir ben alırken mutlaka yorumlarina bakip alıyorum ondan bana yumusak olanlar geldi sanırım 😂

Markası farklıdır, benim aldıklarım güzel gelmemişti, sen memnun kalmışsın sevindim, cıvıl den görümcem almış mesela markası farklı kumaşı güzel,niye paylaşmıcaksin, memnun kalmayıp alırlarsa iade ederler

Şansıma beğendiğim tarzda geldi benimkiler ama sert kumasli ürünü coksa mağazada incelemeden cok almamak lazim civilden. Benim yaşadığım sehirde avm bile olmadığı icin mecburen herseyi internetten alıyorum yoksa zaten insanın gözüyle görerek almasi en iyisi bence imkanim olsaydi mağazadan almak isterdim

Devlet mı ozel mı dusunuyorsun? Ozel dusunuyosan benım doktorumu tavısye edıcem☺️
Senin doktorun baskentte miydi canim. Devlette hacettepede takip olacagim ama özel icin bir hoca ile gorustum net karar veremedim baskenti de dusunebilirin çünkü ben üniversite hastanelerine daha cok guveniyorum kucuk hastanelerdense imkan acisindan daha guven verici geliyor bana. Doktorunun ismi neydi😊

Senin doktorun baskentte miydi canim. Devlette hacettepede takip olacagim ama özel icin bir hoca ile gorustum net karar veremedim baskenti de dusunebilirin çünkü ben üniversite hastanelerine daha cok guveniyorum kucuk hastanelerdense imkan acisindan daha guven verici geliyor bana. Doktorunun ismi neydi😊
Perinatolog nihal şahin uysal 🌸

Simdi biri alir kötü cikar falan ondan dedim bana belki iyileri denk gelmistir ben alırken mutlaka yorumlarina bakip alıyorum ondan bana yumusak olanlar geldi sanırım 😂
Sen aldığın ürünü çok iyi mutlaka alın kefilim deyip paylasmiyorsun ki, denk geldiğin indirimi paylaşıyorsun, inceleyip almak bizimle alakalı. İçine sinmeyen almaz.

Kaç ay aldın cnm aldıklarını
Hastane çıkışı bir tane aldim 1-3 ay 5 takim aldim, 5 takimda 3-6 ay, 2 takim 6-9 ay aldım. Galiba 1-3 biraz fazla almışım ama dedim doğunca direk 6 ay mi giyecek bu çocuk 😂 daha fazla 1-3 alma dedi annem ve gruptada arkadaslar öyle yazdığı icin almiyorum artık

Hastane çıkışı bir tane aldim 1-3 ay 5 takim aldim, 5 takimda 3-6 ay, 2 takim 6-9 ay aldım. Galiba 1-3 biraz fazla almışım ama dedim doğunca direk 6 ay mi giyecek bu çocuk 😂 daha fazla 1-3 alma dedi annem ve gruptada arkadaslar öyle yazdığı icin almiyorum artık
Canım bazı bebekler çok kusuyor bazıları kusmuyor o yüzden hiç belli olmaz belki eksik bile gelir 😆

Ay bende civildn yapıyorum sürekli ve bende senin gibi yorumlara bakıyorum mağazada var yakınımda 15 dklik olmayanları ordanda değişiyorum çünkü çocuklarla avm ye gidince kafam karışıyor.ve severek alıyorum bende zaten çoğunu kisa süreli giydirebiliyirz

Screenshot_20230814_212908_Civilim.webp

Buda çok hoşuma gitti

Canım bazı bebekler çok kusuyor bazıları kusmuyor o yüzden hiç belli olmaz belki eksik bile gelir 😆
Az gelirse tamamlanır fazla alip hic giydiremesem daha kötü diye düşünerek almadim😂 bide simdi bebek kac kilo doğacak belki iri olacak belki cok zayif olacak bilemediğim icin ilk aylar cok yuklenmeyenlere hak veriyorum açıkçası ama ben dayanamadım iste uzuuun zaman beklenen bebis olunca. Ben hep bebiş alisverisi yapmayi hayal etmistim suan hayatta en zevk aldığım sey bu benim anlatamam nasıl bir mutlulukla alışveriş yaptığımı 😂😍

Merhaba ocak anneleri 🌺 18. Haftamdayım 4 lü test hakkında ne düşünüyorsunuz? Doktorum 2li testimden sonra ayrıntılıya kadar başka bir teste gerek yok dedi. Ayrıntılı için bir klinikten randevu alırken de 2li ve 4lü testiniz yanınızda bulunsun dedi. Ne düşünüyorsunuz yapılmalı mı sizce?

Back
X