2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Kızlar ya gaz problemi yaşıyor musunuz. Hamile kalmadan önce de gaz sıkışmasından acillik olurdum ama hamilelikte bu durum artık işkence haline geldi resmen bir öneriniz var mi
Ben yaşıyorum ilk üç ay çok daha yoğun dayanılmazdı hatta kıvranırdım gaz şişkinliğinden şimdide bir gün iyiysem diğer günler yine aynı devam ediyor. Akşam yemekten sonra maden suyu içiyorum sadece o biraz rahatlatıyor.

Kızlar ya gaz problemi yaşıyor musunuz. Hamile kalmadan önce de gaz sıkışmasından acillik olurdum ama hamilelikte bu durum artık işkence haline geldi resmen bir öneriniz var mi
Ben bir iki defa çok şiddetli ağrı yaşadıgımda ayağımın altına sıcak su torbası koydum kısa süreli iyi gelmişti canım üşütmemeye çalış çorabını çıkarma baklagilleri çok tüketiyosan ondan da olabilir nohut yesem ağrıdan ağlarım ben mesela o kadar gaz yapıyo bana. O şekilde sanada dokunan gıdalar varsa fazla tüketmemeye çalış

Ben yaşıyorum ilk üç ay çok daha yoğun dayanılmazdı hatta kıvranırdım gaz şişkinliğinden şimdide bir gün iyiysem diğer günler yine aynı devam ediyor. Akşam yemekten sonra maden suyu içiyorum sadece o biraz rahatlatıyor.
Benim gaz ile problemim olmuyor ama ben herşeyi acılı yemeği pek seviyorum. Geçen gece ilk defa mide yanması yaşadım. Felaketti. Sanırım artık acıyı hayatımdan def etmem gerekecek. Birde kan hapı kabızlık yapıyor. Ondan muzdaripim. Siz kabızlık için neler yapıyorsunuz

Benim gaz ile problemim olmuyor ama ben herşeyi acılı yemeği pek seviyorum. Geçen gece ilk defa mide yanması yaşadım. Felaketti. Sanırım artık acıyı hayatımdan def etmem gerekecek. Birde kan hapı kabızlık yapıyor. Ondan muzdaripim. Siz kabızlık için neler yapıyorsunuz
Magnezyum kullanıyor musun canım. Magnezyum kullanınca demir hapı kabız yapmıyor ben ona başlayınca düzeldi problemim

Ay evet bu hafta resmen yemek yemeye korkar oldum hersey sisip kalıyor maden suyu da fayda etmiyor 😕
Ben bir iki defa çok şiddetli ağrı yaşadıgımda ayağımın altına sıcak su torbası koydum kısa süreli iyi gelmişti canım üşütmemeye çalış çorabını çıkarma baklagilleri çok tüketiyosan ondan da olabilir nohut yesem ağrıdan ağlarım ben mesela o kadar gaz yapıyo bana. O şekilde sanada dokunan gıdalar varsa fazla tüketmemeye çalış
Evet ayagimi usuttugumde daha da artıyor farkettim onu. Yemek yemiyorum bile rahatsız olmayim doye umarım gecicidir😅

Kabızlık nadir oluyor bende olduğunda da su miktarını artırıyorum diğer güne düzelmiş oluyor.

Kızlar bugün kızımın hareketlerini çok güzel hissediyorum. Çok güzel bir duygu ya. Bazen sola veya sağa doğru kayıyor uzanınca yavaştan ortaya geliyor. Sizin de öyle mi?
Bende net bu hafta çok keskin hissediyorum 🙏 daha çok tekmeleme şeklinde yattığım zaman daha da belirgin hissediyorum 🫶 artık minik minik dışardanda hissediliyor eşim ve annem iki kere denk geldi 🙏🫶 herkesin eli karnımda 😂😂🙈

Ben 21 . Haftadayim da bebişim bazı günler baya hareketli mesela bugün gene tik yok ve korkuyorum her seferinde. Acaba hergün hissetmek sart mi bu haftada ya
Ben hareket etmeyince bir kaşık Nutella yada meyve yiyorum sonra minik minik karnıma bastırıyorum hemen tepki vermeye başlıyor 🙄🙄

Hala mide bulantisi geçmeyen var mi? Doktor prilami da kesti yeter artik gecsin bulantilarin dedi. Gaviscon ic dedi:110:
Diger hamileliklerimde 18 haftada bitmisti simdi niye gecmiyo ki:işsiz: 3 cocuktan sonra bozuldu sistem tabi :ruh:

Benim ki henüz problem aşamasında değil ama hamilelik öncesine göre çok sık yaşıyorum, hep gaz doluymuşum gibi, şimdilik ağrı falan yapmıyor ama ilerleyen haftalarda büyük ihtimal sıkıntı yaşarım

Ben 21 . Haftadayim da bebişim bazı günler baya hareketli mesela bugün gene tik yok ve korkuyorum her seferinde. Acaba hergün hissetmek sart mi bu haftada ya
Ben de aynı durumdayım. Durup durup karnımı dürtüyorum. Dün ve önceki gün neredeyse sıfır hareketti. Bugün yine var elhamdülillah. Allah sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin.

Hamilelik uygulaması takip ediyorum cnm ben, geçen gün günlükte bundan bahsediyordu, bu haftalarda her gün hissetmemek normalmis, 24. Haftalardan sonra düzenli hissetmek gerekiyormus, benim fındığım da öyle bi gün çok hareket etse diğer gün daha az hareketli

Bende net bu hafta çok keskin hissediyorum 🙏 daha çok tekmeleme şeklinde yattığım zaman daha da belirgin hissediyorum 🫶 artık minik minik dışardanda hissediliyor eşim ve annem iki kere denk geldi 🙏🫶 herkesin eli karnımda 😂😂🙈
Maşallah. Çok güzel bir duygu dimi. Benim de eşim sürekli uyandı mı kızım deyip duruyor 😂

Back
X