- 10 Ağustos 2022
- 2.081
- 3.200
- 63
Kızlar ben şehir hastanesinde takipliyim. Hastane de gayet güzel 10 dk uzaklıkta bir de Zeynep kamile de gittim orda kaydım olsun diye geçen sene kürtaj olmuştum çok ilgiliydi doktorları hemşireleri falan. Şimdi benim sezeryanla doğum yapmam lazım dizimden dolayı hem ağrım var hem o doğum sırasında doktorların önceliği bebek oluyor. Devlette doğum yapmayı düşünüyorum ama onlar ortopedi doktorunddan rapor getir dedi. Geçen sene hamile kaldığımda devlette ortopedi doktoruna göründüm ve bana normal doğum yaparsın sorun olmaz dedi ama benim ne yaşadığımı bilmiyor ki 5 kere ameliyat ve aylarca yataklarda yattım fizik tedavi değnekler falan çok yıprandım. Şimdi
özel hastaneye ortopedi doktoruna gidip zorunlu sezeryan için rapor almak istiyorum desem bana yazarlar mı sizce? Çünkü devlet normal doğum taraftarı. Özele de şuan o kadar para veremem doğum için özel sigortam da yok maalesef.
özel hastaneye ortopedi doktoruna gidip zorunlu sezeryan için rapor almak istiyorum desem bana yazarlar mı sizce? Çünkü devlet normal doğum taraftarı. Özele de şuan o kadar para veremem doğum için özel sigortam da yok maalesef.