2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Daha önce doğum yapmış anneler,
Bir şeyi merak ediyorum da 😅😅
Şimdi bu doğum yaptıktan sonra sezeryan ya da normal bebeği annenin yanına getiriyorlar ya, bebek böyle kan kokusu gibi falan mı kokuyor, yoksa o hep bildiğimiz güzel bebek kokusu gibi mi 😅😅
Bugün instagramda o kadar çok doğum videolarına denk geldim ki birden çok merak ettim nasıl kokuyorlar o an acaba diye
Hayatında duyduğun en güzel koku olcak, öyle güzel bi duygu ki hayatının anlamı olcak 😍

Siveno ile incia aynı firmanin diye biliyorum ben ama yanlış bir bilgi de olabilir . Minorisi bir arkadasimin doktoru önermiş atopik ciltli bebeğine .
Senin gönderdiğin linkten bende siveno alicam 6 şişesi 665 e geliyor . 3 de taksit yapıyor . Daha iyi bir fiyata bulamayız sanırım . Eğer alerji yaparsa kendime kullanırım diye düşündüm 🤷
Ben de 6 li mi alsam diye düşündüm ama bu ay harcamalarımız çok arttı, o yüzden mecbur kısma yoluna gittim, 3 şişe bitmeden yine indirime girer diye umut ediyorum. 6 lisini almak daha mantıklı yoksa, birim fiyati daha da uyguna geliyor

Ben de 6 li mi alsam diye düşündüm ama bu ay harcamalarımız çok arttı, o yüzden mecbur kısma yoluna gittim, 3 şişe bitmeden yine indirime girer diye umut ediyorum. 6 lisini almak daha mantıklı yoksa, birim fiyati daha da uyguna geliyor
Eşim bana da bu ay hiçbir şey alma demişti aslında . Kendi kartimdan alicam o yüzden otelemek için bakalım . Bu arada e bebekte 1500 ml i 160 TL . O daha uyguna gelebilir .

75lik şeker yüklemesinin sonuçları çıkmış . Açlık 76 , tokluk 1saat . 145 2.saat 69 .
Doktorla randevum da vardı . Sezeryani uzamış randevumu persembeye kaydirdilar o yuzden.

75lik şeker yüklemesinin sonuçları çıkmış . Açlık 76 , tokluk 1saat . 145 2.saat 69 .
Doktorla randevum da vardı . Sezeryani uzamış randevumu persembeye kaydirdilar o yuzden.
Yüksek çıkmamış gözün aydın. Ama 2. Saat tokluk sekerin biraz düşük çıkmış, aniden halsizlesme, göz kararması filan yaşıyor musun yemeklerden sonra

Eşim bana da bu ay hiçbir şey alma demişti aslında . Kendi kartimdan alicam o yüzden otelemek için bakalım . Bu arada e bebekte 1500 ml i 160 TL . O daha uyguna gelebilir .
Ebebekte baktım da sivenonun 1500 ml olanı goremedim, 750 ml olan var 140 TL fiyatı. 1500 ml olanın linki varsa atabilir misin sivenonun, baya uyguna geliyor, 750 ml 80 lira oluyor öyle olunca.

Yüksek çıkmamış gözün aydın. Ama 2. Saat tokluk sekerin biraz düşük çıkmış, aniden halsizlesme, göz kararması filan yaşıyor musun yemeklerden sonra
Çok tşk ederim .Yüksek beklerken dusuk çıktı .
Yoo hiçbirini de yaşamıyorum 🤷 Kendi hemsirem de şaşırdı . Bence acıktım artık ondan düştü sanırım . Normalde de şekerli birşey yiyince çabuk acikirim . O yüzden şekerli şeyleri kontrollü yemeye çalışıyorum. Aç karnına değil de tok karnına çok az olucak şekilde ben ona bağladım . En iyi yorumu doktor yapar inşallah diyetisyene yönlendirmez.Liste şeklinde beslenmek zor sanki .

Varmış stokta

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-17-15-17-36-272_com.solidict.ebebek.webp
    Screenshot_2023-10-17-15-17-36-272_com.solidict.ebebek.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 38

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-17-15-17-08-841_com.solidict.ebebek.webp
    Screenshot_2023-10-17-15-17-08-841_com.solidict.ebebek.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 37
Çok tşk ederim .Yüksek beklerken dusuk çıktı .
Yoo hiçbirini de yaşamıyorum 🤷 Kendi hemsirem de şaşırdı . Bence acıktım artık ondan düştü sanırım . Normalde de şekerli birşey yiyince çabuk acikirim . O yüzden şekerli şeyleri kontrollü yemeye çalışıyorum. Aç karnına değil de tok karnına çok az olucak şekilde ben ona bağladım . En iyi yorumu doktor yapar inşallah diyetisyene yönlendirmez.Liste şeklinde beslenmek zor sanki .
Benim bı öğretmen arkadaşım böyle şekerli bişey yedikçe acikiyor ve yemek yedikçe şekeri düşüyor. Yüksek şekeri olan kişiler gibi sert bı diyeti yok ama bazı şeyler şekerini düşürdüğü için onları pek tüketmiyor. Ama ne olursa olsun yüksek şeker olmaması daha önemli diye düşünüyorum
Düşüğe çare var bı çikolata açar yersin de yüksek şekeri düşürmesi zor.

Benim bı öğretmen arkadaşım böyle şekerli bişey yedikçe acikiyor ve yemek yedikçe şekeri düşüyor. Yüksek şekeri olan kişiler gibi sert bı diyeti yok ama bazı şeyler şekerini düşürdüğü için onları pek tüketmiyor. Ama ne olursa olsun yüksek şeker olmaması daha önemli diye düşünüyorum
Düşüğe çare var bı çikolata açar yersin de yüksek şekeri düşürmesi zor.
İnsülin direnci vardi bende hamilelik öncesinde . Arkadaşınızın ki de öle olabilir belki . Ben hamilelikten önce çok güzel çözmüştüm bu işi . Karbonhidrat ve rafine şekerli şeyler yemiyordum . ( Patates ,nohut gbi şeyler yiyordum tabi ama dozunda ) Bir de aralıklı oruç yapıyordum. Hem kilo vermiştim hem de sağlıklı hissediyordum . Tüp bebek merkezim hamilelikte artık sık sık ye ve karbonhidrat tuket diyince ekmek de yemeye başladım :) Aralarda tatlı da tükettim . O yüzden de dengem şaşmış olabilir 😃

Bakalım doktor diyetisyene yönlendirmezse bile ben kendi çapımda dikkat ederim yine de 🤷 Bu yüzden bebek zarar görsün istemem .

Back
X