2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Canım sağlıklı olsun, iri bebek iyi mi kötü mü bilmiyorum 😂😂 genel olarak etli butlu bebekleri seviyoruz ama çok dobik olması da iyi değildir herhalde Bakalım daha doğana kadar vakit var böyle gidecek mi 🥰🥰
Şekerin cikmadiysa hiç korkma, yapısal iriliktir. Öyle olunca da sorun görmüyor doktorlar, sadece çok iri olunca normal doğum ihtimali azalıyor bu da bebeğin tercihi saygı duymak lazım 💚

Kızlar ben cuma günü senelik izne ayrilacagim sonrasında da doğum iznine ayrılacağım. Ankara'ya ucakla gidecegim icin ucaga binebilir raporu almaya her zaman gittigimden farklı bir doktora muayeneye gittim. Bebegin kafası önden gidiyor uzun ve iri bir bebek dedi. Sezeryan olabilirsin böyle giderse dedi. Yarinda devlet hastanesine gidip kan uyuşmazlığı iğnesi yaptiracagim 27+6 hafta olacağız yarın. Bu igneyi daha önce yaptıran var mi ağrılı bisey mi sanırım kalcadan yapiliyormus K Kushi_ sanırım sen yaptırmıştın canim ekstra dikkat etmem gereken bisey var mi. Duşa girmek falan sıkıntı olur mu acaba aklimda deli sorular var😂
Bebeğim evet yaptırmistim haftaya tekrar yapılacak. Ne olur ne olmaz bir gün suya girmezsen iyi olur enfeksiyon riskine karşı. Agrili bir iğne değil korkma kalcadan vuruluyor ama bir kaç saat gozlem altında tutuyorlar devlet hastanesinde mutlaka. Özelde durum nedir bilmem. Dikkat etmen gereken ekstra bişey yok bebişim ama en ufak bi sıkıntı hissedersen gel demişti doktor.

Canım sağlıklı olsun, iri bebek iyi mi kötü mü bilmiyorum 😂😂 genel olarak etli butlu bebekleri seviyoruz ama çok dobik olması da iyi değildir herhalde Bakalım daha doğana kadar vakit var böyle gidecek mi 🥰🥰
Bakimi daha kolay olur gbi geliyor ne biliyim değişik bir algı benimki tabi 😂
Sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil zaten 😍😍

Ayy grubun ilk izne ayrılanı mı oluyorsun canım 🥰
Bebikleri hep iyi besliyoruz demek ki önden önden gidiyorlar 😂😂
Valla sanırım oyle olcam bugun 28 hafta olcaz bizde kontrole gidicem bakalım ne kadar olmuş dün gidince sormayi unutmustum😂

Bebeğim evet yaptırmistim haftaya tekrar yapılacak. Ne olur ne olmaz bir gün suya girmezsen iyi olur enfeksiyon riskine karşı. Agrili bir iğne değil korkma kalcadan vuruluyor ama bir kaç saat gozlem altında tutuyorlar devlet hastanesinde mutlaka. Özelde durum nedir bilmem. Dikkat etmen gereken ekstra bişey yok bebişim ama en ufak bi sıkıntı hissedersen gel demişti doktor.
Cok sagol canim aç gitmeyi kastetmistim. Yemek yer giderim o zaman banada hastanede yatış gostercem dedi doktor gecen gittiğimde ama bir iki saate birakirlar heralde dedigin gibi

Kızlar merhaba. Çok zor bir iki hafta geçirdim. Sizinle paylaşmak istedim. Kendinize dikkat edin. 2 hafta evvel biraz temizlik yapmıştım. Yorulduğumu hissettim ama az bişey kaldı bitireyim öyle dinleneyim dedim. Ertesi sabah hafif lekelenme oldu. Acile gittim. Rahim ağzı kısalmış yumuşama var dediler eğitim araştırmaya gönderdiler. 5 gün yattım orda. Bir haftadır evde yatıyorum. Tuvalet harici kalkmiyorum. Bugün kontrolüm var. Bakalım ne diyecek. Dualarinızı bekliyorum. Siz de dikkat edin kendinize en ufak yorgunluk hissedince bırakın hemen. Allah'ım zamanında saglıkla hayırla kucağımıza alıp buyütmeyi nasip etsin hepimize inşallah 🤲.

Cok sagol canim aç gitmeyi kastetmistim. Yemek yer giderim o zaman banada hastanede yatış gostercem dedi doktor gecen gittiğimde ama bir iki saate birakirlar heralde dedigin gibi
Yok ac gitme tatlım ye birşeyler. Aynen yatış gostericekler 4-5 saate en geç birakirlar yani bir iki saatten fazla tutmustu beni doktor hatta daha da tutasi vardı ben zorladım çıkmaya.ona göre işini gücünü ayarla giderken canım.

Kızlar merhaba. Çok zor bir iki hafta geçirdim. Sizinle paylaşmak istedim. Kendinize dikkat edin. 2 hafta evvel biraz temizlik yapmıştım. Yorulduğumu hissettim ama az bişey kaldı bitireyim öyle dinleneyim dedim. Ertesi sabah hafif lekelenme oldu. Acile gittim. Rahim ağzı kısalmış yumuşama var dediler eğitim araştırmaya gönderdiler. 5 gün yattım orda. Bir haftadır evde yatıyorum. Tuvalet harici kalkmiyorum. Bugün kontrolüm var. Bakalım ne diyecek. Dualarinızı bekliyorum. Siz de dikkat edin kendinize en ufak yorgunluk hissedince bırakın hemen. Allah'ım zamanında saglıkla hayırla kucağımıza alıp buyütmeyi nasip etsin hepimize inşallah 🤲.
Canım daha önce yoktu dahil ağzı kisaligi aniden mi olmuş? Tüm dualarım seninle canım inşallah herşey yoluna girmistir stres yapma bizi de haberdar et çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım ya 😔
İnşallah bugün güzel haberler alırsın 🙏🙏

Canım daha önce yoktu dahil ağzı kisaligi aniden mi olmuş? Tüm dualarım seninle canım inşallah herşey yoluna girmistir stres yapma bizi de haberdar et çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim. Daha önce yoktu
Hatta iki hafta önce 41 mm demişti doktorum. Çok iyi demişti. Birden kisalmış. Demek ki bebek ağırlastıkça kaldiramadı agırlığı😔.

Allah hayırlı şifalar versin. Kontrolden sonra güzel haberlerinizi bekliyoruzz 🙏

Yok ac gitme tatlım ye birşeyler. Aynen yatış gostericekler 4-5 saate en geç birakirlar yani bir iki saatten fazla tutmustu beni doktor hatta daha da tutasi vardı ben zorladım çıkmaya.ona göre işini gücünü ayarla giderken canım.
Tamam canim cok sagol tam gun izin aldim zaten. Sabahtan indirect coombs testi yapıldı sonucuna göre ogleden sonra gidicem yapacaklar igneyi. Muayene de olmadim kan idrar verdim eve geldim bos yere beklemeyim dedim hastanede. 2 3 gibi yeniden giderim

Back
X