2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Yarım kundak dediğiniz sadece kolları sarıp ayakları serbest bırakmak mı oluyor? Oda sıcaklığının kış aylarında kaç olması bebek için ideal olur?
Evet yani bacakları hafif bırakmak gerekiyor kalça çıkığı olmasın diye. 22-23 derece öneriliyor bebeklerde

Şimdi eve geldim canım doktorum ben sana yat dediysem bütün gün yat demedim dedi sağolsun doktorumda başka yere gidiyomuş hayatımda iyi bi doktora denk geldim oda gidiyomuş valla üzüntümde ne dediyse aklımda kalmadı ağlıycaktım ben çok üzülünce oda üzüldü
Magnezyum verdi günde 2 kere içicem
Progestan 200 mg günde 1
Varis çorabı verdi ayaklarım şiştiği için
Birde 25. Haftada şeker testi istedi 12 saat aç kal öyle yaptır yoksa doğru sonuç vermiyor dedi
Serklajıma bakmadı sadece alttan örnek aldı batmalar içinde normal dedi 6 gün sonrada detaylı ultrason randevum var

Bana kız öyle diyince bende 2 hafta önceden randevu oluşturuluyor sandım. Benim 22 haftalık olmama daha 1 ay var. Yarın 18 oluyoruz. Sen kaç haftalıktın şuan canım
19+2yim canım ama 4gün önden gidiyoruz ben 21+3e denk gelerek aldım sanırım randevuyu

Kızlar bana şeker testi için 25+3 e randevu verdi 12 saat aç kal dedi
66yla hamile kalmıştım 64e düşmüştüm suan 73 kiloyum normal dedi

Kızlar merhaba , hepinizde de olduğu gibi bende de çok yoğun akıntı var bu dönem ancak bugün bu akıntı içerisinde kılcal bir şekilde lekelenme. Kadın doğum acile gittim doktor kontrol etti kanama alanı görünmüyor dedi bebeklerde iyi çok şükür progestan kullan dinlen kanama gibi olursa tekrar gel dedi. Eve geldim biraz uyumuştum şimdi tuvalette ped üzerinde akıntı ve gene kılcal bir şekilde ama biraz artmış olarak kırmızılık gördüm benim akıntı baya sulu ve biraz da sarı renk. Böyle grip olduğunuzdaki sümük gibi desem yeridir. Ne yapacağım bilmiyorum. Sizce acile gitmelimiyim tekrar yoksa yatıp dinlenip sabah kendi doktoruma mı gideyim?

Geçmiş olsun canım progestanı iç dinlen hapın etki etmesini bekle progestanda çok akıntı yapar onun akıntısıyla içerdeki eski kan geliyordur doktorunun dediği şekilde gelirse git

Geçmiş olsun doktoruna yazma imkanın var mı bir sorsan tekrar acile gitmelimiyim yarın size mi geleyim diye

Geçmiş olsun canım progestanı iç dinlen hapın etki etmesini bekle progestanda çok akıntı yapar onun akıntısıyla içerdeki eski kan geliyordur doktorunun dediği şekilde gelirse git
Ya progestan getirmiş olabilir mi acaba gerçekten , bekleyelim bakayım biraz daha.

Ya progestan getirmiş olabilir mi acaba gerçekten , bekleyelim bakayım biraz daha.
Kahverengiyse eski kandır progestan akıntısıyla gelmiş olabilir önceki gebeliğimde öyle oluyordu
Progestanı düzenli kullan inşallah kanaman hemen geçer canım

Kahverengiyse eski kandır progestan akıntısıyla gelmiş olabilir önceki gebeliğimde öyle oluyordu
Progestanı düzenli kullan inşallah kanaman hemen geçer canım
Ya kahverengi değildi hatta yanlış mı görüyorum acaba diye eşime de gösterdim ped üzerinde normal akıntının içinde kılcal bir şekilde kırmızılık vardı

Ya kahverengi değildi hatta yanlış mı görüyorum acaba diye eşime de gösterdim ped üzerinde normal akıntının içinde kılcal bir şekilde kırmızılık vardı
sen yinede doktoruna yaz canım
Kesin artarsa gel diycek ama yinede haberdar et

Ayyy doktorun gitmesi hic iyi olmamış. İnşallah onun kadar sevdiğin içine sinen güzel bi doktorun daha olur. Tam yolun yarısında böyle bi sey olması can sıkıcı.
İnşallah seker sorunu olmaz kuzu. Progestan sizin oralarda yoktu ama gerekli durumlarda veriliyor demek ki.
Ayyy detaylida cok heyecanlı İnşallah hersey güzel ve sağlıkla ilerler

Gerçekten hala sindiremedim doktorumun gidiceğini inşallah iyi merhametli bi doktor gelir
Progestan değil aslında canım ismi felan farklıda ben ısrar ettiğim için veriyor onuda sagolsun hatta 3 aylık yazdı diğer doktor vermez diye
Birde bana magnezyumu 300 mg verdi günde 2 kez iyimi sence
Detaylı için aşırı heycanlıyım

İsmi farklı olurda içerik ve fayda sağlama konusu ayniysa sikinti yok. İyi kız 3 ayliksa zaten nasip olursa 4 ay kaldı doğuma. Magnezyum doz olarak bilemem de bence gayet iyi makul agri sizi kalmaz bebiste güzelce beslenir İnşallah oyyys
Benim detaylid da ayin 12 sinde bakalim nasıl geçecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…