Evet yani bacakları hafif bırakmak gerekiyor kalça çıkığı olmasın diye. 22-23 derece öneriliyor bebeklerdeYarım kundak dediğiniz sadece kolları sarıp ayakları serbest bırakmak mı oluyor? Oda sıcaklığının kış aylarında kaç olması bebek için ideal olur?
Şimdi eve geldim canım doktorum ben sana yat dediysem bütün gün yat demedim dedi sağolsunBende tehlikeli zamanları atlatırsam gebelikte güzelce bi temizlik planım var. Yada doğum sonrası bebek uyudukça temizlik yapmayı düşünüyorum. Ev bi sure bal dök yala olur
Sen eşinin gözüne batmayacak şekilde yapmaya devam et. Yat yat olmuyo bacim
Biz normalde ebeveyn banyosu kullanıyoruz ama kışın dusa kabinde yıkanıyoruz çok soğuk oluyo diye. O zamanlarda asperos un banyosunu kullandim sıkıyorum 5 10 dk sonra sadece su tutup kuruluyorum. O marka yoktur belki ama benzer bi sey varsa öyle dene. Hatta bizim meşhur 3 harfli marketlerin kendi ürünü var bi tanesi çok hoşuma gidiyo. Kokusu ağır diye suan için eve almiyorum.
Doktor ne dedi saati kaçırdım demiştin aldılar mı seni
19+2yim canım ama 4gün önden gidiyoruz ben 21+3e denk gelerek aldım sanırım randevuyuBana kız öyle diyince bende 2 hafta önceden randevu oluşturuluyor sandım. Benim 22 haftalık olmama daha 1 ay var. Yarın 18 oluyoruz. Sen kaç haftalıktın şuan canım
Geçmiş olsun canım progestanı iç dinlen hapın etki etmesini bekle progestanda çok akıntı yapar onun akıntısıyla içerdeki eski kan geliyordur doktorunun dediği şekilde gelirse gitKızlar merhaba , hepinizde de olduğu gibi bende de çok yoğun akıntı var bu dönem ancak bugün bu akıntı içerisinde kılcal bir şekilde lekelenme. Kadın doğum acile gittim doktor kontrol etti kanama alanı görünmüyor dedi bebeklerde iyi çok şükürprogestan kullan dinlen kanama gibi olursa tekrar gel dedi. Eve geldim biraz uyumuştum şimdi tuvalette ped üzerinde akıntı ve gene kılcal bir şekilde ama biraz artmış olarak kırmızılık gördüm benim akıntı baya sulu ve biraz da sarı renk. Böyle grip olduğunuzdaki sümük gibi desem yeridir. Ne yapacağım bilmiyorum. Sizce acile gitmelimiyim tekrar yoksa yatıp dinlenip sabah kendi doktoruma mı gideyim?
Geçmiş olsunKızlar merhaba , hepinizde de olduğu gibi bende de çok yoğun akıntı var bu dönem ancak bugün bu akıntı içerisinde kılcal bir şekilde lekelenme. Kadın doğum acile gittim doktor kontrol etti kanama alanı görünmüyor dedi bebeklerde iyi çok şükürprogestan kullan dinlen kanama gibi olursa tekrar gel dedi. Eve geldim biraz uyumuştum şimdi tuvalette ped üzerinde akıntı ve gene kılcal bir şekilde ama biraz artmış olarak kırmızılık gördüm benim akıntı baya sulu ve biraz da sarı renk. Böyle grip olduğunuzdaki sümük gibi desem yeridir. Ne yapacağım bilmiyorum. Sizce acile gitmelimiyim tekrar yoksa yatıp dinlenip sabah kendi doktoruma mı gideyim?
Ay doğru diyorsun bi Whatsapptan yazayım , aklıma gelmedi hiç yazmakGeçmiş olsundoktoruna yazma imkanın var mı bir sorsan tekrar acile gitmelimiyim yarın size mi geleyim diye
Ya progestan getirmiş olabilir mi acaba gerçekten , bekleyelim bakayım biraz daha.Geçmiş olsun canım progestanı iç dinlen hapın etki etmesini bekle progestanda çok akıntı yapar onun akıntısıyla içerdeki eski kan geliyordur doktorunun dediği şekilde gelirse git
Kahverengiyse eski kandır progestan akıntısıyla gelmiş olabilir önceki gebeliğimde öyle oluyorduYa progestan getirmiş olabilir mi acaba gerçekten , bekleyelim bakayım biraz daha.
Ya kahverengi değildi hatta yanlış mı görüyorum acaba diye eşime de gösterdimKahverengiyse eski kandır progestan akıntısıyla gelmiş olabilir önceki gebeliğimde öyle oluyordu
Progestanı düzenli kullan inşallah kanaman hemen geçer canım
sen yinede doktoruna yaz canımYa kahverengi değildi hatta yanlış mı görüyorum acaba diye eşime de gösterdimped üzerinde normal akıntının içinde kılcal bir şekilde kırmızılık vardı
Ayyy doktorun gitmesi hic iyi olmamış. İnşallah onun kadar sevdiğin içine sinen güzel bi doktorun daha olur. Tam yolun yarısında böyle bi sey olması can sıkıcı.Şimdi eve geldim canım doktorum ben sana yat dediysem bütün gün yat demedim dedi sağolsundoktorumda başka yere gidiyomuş hayatımda iyi bi doktora denk geldim oda gidiyomuş valla üzüntümde ne dediyse aklımda kalmadı ağlıycaktım ben çok üzülünce oda üzüldü
Magnezyum verdi günde 2 kere içicem
Progestan 200 mg günde 1
Varis çorabı verdi ayaklarım şiştiği için
Birde 25. Haftada şeker testi istedi 12 saat aç kal öyle yaptır yoksa doğru sonuç vermiyor dedi
Serklajıma bakmadı sadece alttan örnek aldı batmalar içinde normal dedi 6 gün sonrada detaylı ultrason randevum var
Anladım canım kız bana doktor bey 22 haftalıkken çağırıyor dedi bende ona göre randevu alırım dedim19+2yim canım ama 4gün önden gidiyoruz ben 21+3e denk gelerek aldım sanırım randevuyu
Gerçekten hala sindiremedim doktorumun gidiceğiniAyyy doktorun gitmesi hic iyi olmamış. İnşallah onun kadar sevdiğin içine sinen güzel bi doktorun daha olur. Tam yolun yarısında böyle bi sey olması can sıkıcı.
İnşallah seker sorunu olmaz kuzu. Progestan sizin oralarda yoktu ama gerekli durumlarda veriliyor demek ki.
Ayyy detaylida cok heyecanlıİnşallah hersey güzel ve sağlıkla ilerler
Pembe kanamaya dönüştü , acile gidiyoruz. Çok korkuyorum bana dua edinsen yinede doktoruna yaz canım
Kesin artarsa gel diycek ama yinede haberdar et
Allahım korusunPembe kanamaya dönüştü , acile gidiyoruz. Çok korkuyorum bana dua edin
İsmi farklı olurda içerik ve fayda sağlama konusu ayniysa sikinti yok. İyi kız 3 ayliksa zaten nasip olursa 4 ay kaldı doğuma. Magnezyum doz olarak bilemem de bence gayet iyi makul agri sizi kalmaz bebiste güzelce beslenir İnşallahGerçekten hala sindiremedim doktorumun gidiceğiniinşallah iyi merhametli bi doktor gelir
Progestan değil aslında canım ismi felan farklıda ben ısrar ettiğim için veriyor onuda sagolsun hatta 3 aylık yazdı diğer doktor vermez diye
Birde bana magnezyumu 300 mg verdi günde 2 kez iyimi sence
Detaylı için aşırı heycanlıyım
Korkma kuzum dua et bolca. Bizde sana dua edicez. Allahin izniyle güzel haberle döneceksin.Pembe kanamaya dönüştü , acile gidiyoruz. Çok korkuyorum bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?