Benimde doktorum sadece alttan uyuşturuyum dedi ama ben çok stres yaptım tansiyonum çıktı kalp atışım hızlandı sonra ısrar etmediÇoğu kişi genel anestezi ile oluyormuş ben spinal belden uyuşma ile olacağım okuyorum belden aşağını uyuşturucağız ben hemen dikişini atacağım kısa bir işlem dedi
Aa ilginçmişBenim çok ilginç olarak magnezyum kullanırken ağrılarım kramplarım var kullanmayınca yok bazen kendime çok hayret ediyorumbıraktım magnezyumu ağrılarım gitti
Ben şimdi doktordayım hemşire yeni ölçtü 13/7 çıktıKızlar benimde tansiyonum 10/7 10/6 gidiyordu az önce ölçtüm 11/7 çıktı gebelikte kaçın üstü sknti acaba biliyor musunuz ?
Eczacı bir arkadaşımız var içtikçe vücut alışıp ağrıları kesecek dedi de yok içmiyorum belki de psikolojiktirAa ilginçmiş
14/7 diye biliyorum ama emin de değilim sorunca bilgilendirir misiniz bizi de insallah kontrolünüz cok yolunda geçerBen şimdi doktordayım hemşire yeni ölçtü 13/7 çıktı
Doktorun gelmesini bekliyorum bişey demedi
Ben direkt aldım randevuyu ya ne olur ne olmaz diyeSordum canım aynısını söylediler. 1700 nakitte 1200. Randevu oluşturacağınız tarihten 2 hafta önce aramanız yeterli dediler. Biz bugün 17+6 yız. 20 haftalık olunca arıycam.
Bilmiyorum ki hiç ama saglık ocaklarında yok bu aşı almam gerekiyor eczanedenBize yapılan aşı e nabızda Tetenoz difteri diye isimlendirilmiş karmadan tek farkı boğmaca mı acaba
Tamam canım bilgilendiririm randevu saatini karıştırmışım inşallah beni alırsa sorucam ☹14/7 diye biliyorum ama emin de değilim sorunca bilgilendirir misiniz bizi de insallah kontrolünüz cok yolunda geçer
Biraz fazla cesursunbencexe biraz daha yat o 35lere çıkar inşallah
Ben artık evde dolanıyorum bugün evimi topladım temizledim şimdi giyindim eşimi bekliyorum işte geçen gün mm yüksek çıkınca ondan cesaret aldım
Yok yine eskisi gibi değilim canım yaBiraz fazla cesursunbaya baya eski tempoya dönmede yavaş yavaş hareket et. Seninde öyle mi bilmiyorum ama önceden homurdandigim ev işlerini yapabilmek için suan can atıyorum
Hadi güzel hayirli haberlerle dön canım
Umarım olmaz ama belki seni magnezyumun şu an yüksektir düşünce mecbur kalabilirsin almak içinEczacı bir arkadaşımız var içtikçe vücut alışıp ağrıları kesecek dedi de yok içmiyorum belki de psikolojiktirbırakınca ağrı gitti , d vitamini alıyorum ama 2 damla ekstra olarak onu bırakmadım
Ben 64 ü gördüm şimdiden çok hızlı kilo alıyorum56 kilo olmuşumaşk kuşum büyüyorrr demek ki bakalım kaçla kapatıcaz bu serüveni
Evet bendrde aynen oyle. bacakta nasıl ağrıyormu? Benimde doktorum ovalama drmişticanım ben dokotruma sormustum 3 haftadır bacaktan yapıyorum,
göbek keısnlıkle tutamıyorum ve sertlestı zorlanıyorum.. etımı kıstıramıyorum cunku..
bacak daha rahat geldı bana,
birde pamugu hıc bastırmıyorum bıraz bekletıp cekıyorum.ovalayınca cok morarmıstı..
Tulum giydirsen daha iyi canım bebiş çok küçük olduğu için yorgan sıkıntı olur. Diğer kışa kalsın yorgan benceKızlar bebişlere yorgan kullanacak mısınız ilk doğduğundatecrübeliler bilgisi olanlar cevap verebilir mi? Kışın doğacaklar ev doğalgazlı ama gece yatırırken uyku tulumu mu giydirsem 2.5 tog olandan aldım bi tane ya da üstüne bişey örtmek gerekir mi?
Bana kız öyle diyince bende 2 hafta önceden randevu oluşturuluyor sandım. Benim 22 haftalık olmama daha 1 ay var. Yarın 18 oluyoruz. Sen kaç haftalıktın şuan canımBen direkt aldım randevuyu ya ne olur ne olmaz diye
Bende tehlikeli zamanları atlatırsam gebelikte güzelce bi temizlik planım var. Yada doğum sonrası bebek uyudukça temizlik yapmayı düşünüyorum. Ev bi sure bal dök yala olurYok yine eskisi gibi değilim canım ya
Sadece evin içini toparlıyorum toz alıyorum o kadar
Ama eşim iş yaptıgımı görse büyük bi kaos çıkabilir
Hiç sorma valla bidaha iş yaparken asla homurdanmıycam
Duşa kabindeki su lekelerini gördükçe sinir krizi geçiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?