2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Çoğu kişi genel anestezi ile oluyormuş ben spinal belden uyuşma ile olacağım okuyorum belden aşağını uyuşturucağız ben hemen dikişini atacağım kısa bir işlem dedi
Benimde doktorum sadece alttan uyuşturuyum dedi ama ben çok stres yaptım tansiyonum çıktı kalp atışım hızlandı sonra ısrar etmedi
Ama bidaha olursam sadece alttan uyuşturmalarını iaterim

Kızlar benimde tansiyonum 10/7 10/6 gidiyordu az önce ölçtüm 11/7 çıktı gebelikte kaçın üstü sknti acaba biliyor musunuz ?

Kızlar benimde tansiyonum 10/7 10/6 gidiyordu az önce ölçtüm 11/7 çıktı gebelikte kaçın üstü sknti acaba biliyor musunuz ?
Ben şimdi doktordayım hemşire yeni ölçtü 13/7 çıktı
Doktorun gelmesini bekliyorum bişey demedi

Eczacı bir arkadaşımız var içtikçe vücut alışıp ağrıları kesecek dedi de yok içmiyorum belki de psikolojiktir bırakınca ağrı gitti , d vitamini alıyorum ama 2 damla ekstra olarak onu bırakmadım

Ben şimdi doktordayım hemşire yeni ölçtü 13/7 çıktı
Doktorun gelmesini bekliyorum bişey demedi
14/7 diye biliyorum ama emin de değilim sorunca bilgilendirir misiniz bizi de insallah kontrolünüz cok yolunda geçer

Sordum canım aynısını söylediler. 1700 nakitte 1200. Randevu oluşturacağınız tarihten 2 hafta önce aramanız yeterli dediler. Biz bugün 17+6 yız. 20 haftalık olunca arıycam.
Ben direkt aldım randevuyu ya ne olur ne olmaz diye
Bize yapılan aşı e nabızda Tetenoz difteri diye isimlendirilmiş karmadan tek farkı boğmaca mı acaba
Bilmiyorum ki hiç ama saglık ocaklarında yok bu aşı almam gerekiyor eczaneden

14/7 diye biliyorum ama emin de değilim sorunca bilgilendirir misiniz bizi de insallah kontrolünüz cok yolunda geçer
Tamam canım bilgilendiririm randevu saatini karıştırmışım inşallah beni alırsa sorucam ☹

bencexe biraz daha yat o 35lere çıkar inşallah
Ben artık evde dolanıyorum bugün evimi topladım temizledim şimdi giyindim eşimi bekliyorum işte geçen gün mm yüksek çıkınca ondan cesaret aldım
Biraz fazla cesursun baya baya eski tempoya dönmede yavaş yavaş hareket et. Seninde öyle mi bilmiyorum ama önceden homurdandigim ev işlerini yapabilmek için suan can atıyorum
Hadi güzel hayirli haberlerle dön canım

Biraz fazla cesursun baya baya eski tempoya dönmede yavaş yavaş hareket et. Seninde öyle mi bilmiyorum ama önceden homurdandigim ev işlerini yapabilmek için suan can atıyorum
Hadi güzel hayirli haberlerle dön canım
Yok yine eskisi gibi değilim canım ya
Sadece evin içini toparlıyorum toz alıyorum o kadar
Ama eşim iş yaptıgımı görse büyük bi kaos çıkabilir
Hiç sorma valla bidaha iş yaparken asla homurdanmıycam
Duşa kabindeki su lekelerini gördükçe sinir krizi geçiriyorum

Umarım olmaz ama belki seni magnezyumun şu an yüksektir düşünce mecbur kalabilirsin almak için d vitamini ben 10 damla alıyorum. Her doktor farklı bir şey söylüyor

Evet bendrde aynen oyle. bacakta nasıl ağrıyormu? Benimde doktorum ovalama drmişti

Tulum giydirsen daha iyi canım bebiş çok küçük olduğu için yorgan sıkıntı olur. Diğer kışa kalsın yorgan bence

Bende tehlikeli zamanları atlatırsam gebelikte güzelce bi temizlik planım var. Yada doğum sonrası bebek uyudukça temizlik yapmayı düşünüyorum. Ev bi sure bal dök yala olur
Sen eşinin gözüne batmayacak şekilde yapmaya devam et. Yat yat olmuyo bacim
Biz normalde ebeveyn banyosu kullanıyoruz ama kışın dusa kabinde yıkanıyoruz çok soğuk oluyo diye. O zamanlarda asperos un banyosunu kullandim sıkıyorum 5 10 dk sonra sadece su tutup kuruluyorum. O marka yoktur belki ama benzer bi sey varsa öyle dene. Hatta bizim meşhur 3 harfli marketlerin kendi ürünü var bi tanesi çok hoşuma gidiyo. Kokusu ağır diye suan için eve almiyorum.
Doktor ne dedi saati kaçırdım demiştin aldılar mı seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…