2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Hiç üzülme hepsi olur evlatlarımız, eşlerimiz, bizler sağlıklı olalım da hepsi gelir geçer

Kızlar benim idrarda lökosit 77 çıkmıştı yassı epitel ve lökosit esterazda yüksekti geçen hafta tek doz antibiyotikle geçmemiş bugün doktor 10 günlük antibiyotik yazdı suprax aranızda kullanan var mı? Rahim ağzını sordum sadece kapalı sıkıntı yok dedi çarşamba günü artık detaylı için özele gideceğim oradaki doktoruma sorucam

Göbeği kaşınan var mı benim böyle tatlı tatlı kaşınıyor boydan boya

hemen elleri çek sakın sakın kaşıma çatlar hep karnın hemen yağlarını sür zeytinyağı sürüyorum ben kaşımak çok kötü canımmmm
ayyy valla hatır hatır kaşıyorum ya bi de tatlı geliyor ki ins engel olabilirim kendime

Kizlar bugun detayliya girdik minik bebegim 1 saat boyunca uyudu cok sakin bir bebegin var dedi umarim doguncada oyle olur plesentam öndeymis belliydi zaten bu yuzden hareketlerini gec hissettim.hareketlerinide herzaman daha az hissedeceksin dedi kizimda arkadaydi ve erken hissetmistim varmi benim gibi plesentasi önde olan

Aa bunu ilk defa duydum benimki biraz aşağıda da bakalım detaylıda görücem çıkmış mı yukarıya ne durumda öğrenicem

Kızlar bugün detaylıya girdim kalbinde delik gördü doktor vsd varmış birazda parlaklık gördü doğuma kadar geçebilir dedi takip etmemiz gerek dedi. Ama fetal dna testi önerdi down sendromu bulgusu artırıyormuş bunlar normalde ikili testim 10000 de 1 çıkmıştı bu bulgularla 600 de 1 e düştüğünü söyledi ağlamaktan helak oldum saatlerdir kendime gelemedim. Ben anlamıyorum daha 10 gün önce başka bir doktor kalbinde delik yok demişti videosu var. Napacağımızı şaşırdık hiç beklemiyorduk kimseyle konuşmak istemiyoruz çöktük resmen

Canım kalpte delik sonradan geçebiliyor diye biliyorum..
Ama eğer için rahat etmeyecek işe fetal ya da amniyosentez ile ancak anlaşılıyor sanırım..
Çok uyu anlıyorum seni ama. Üzme yavrunu belkide hiç birsey yok..
Başka bir bulgu var mı peki?

Yok başka bir şey gelişimi gayet normal burnu ensesi herşeyi normal dedi haftasına göre büyüyor parlaklık 28. Haftada geçer muhtemelen dedi deliğide 34 te tekrar bakalım dedi ama fetal dna yaptır dedi amniyosentez riskli biraz dedi

İyi o zaman. Gecer inşallah sen içini ferah tut.. Allah’ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bende bugun girdim detayliya kalbinde ufak delik var ama bazi bebekler dogunca kapaniyor bazilari sonradan kapanicak korkma dedi anne karninda nefes alamadiklari icin var dedi canim.kizimdada vardi dogunca kapandi mesela

Bende bugun girdim detayliya kalbinde ufak delik var ama bazi bebekler dogunca kapaniyor bazilari sonradan kapanicak korkma dedi anne karninda nefes alamadiklari icin var dedi canim.kizimdada vardi dogunca kapandi mesela
Banada küçük dedi zaten ama ne bileyim fetal fna falan önerince canımız sıkıldı gerçekten

Bazi doktorlar garantici oluyor sanirim bana hic demedi ayni sekilde burun kemigi filan normal.icini ferah tut kapanacak o delik
İnşallah canım testide yaptırsak mı bilmiyoruz kafamız Allak bullak oldu o kadar güzel tekme atıyor ki kötü çıksa bile napabilirim ki (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…