- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
Oyyy fındık burunlummmBizde detaylıdan çıktık425 gram olmuşuz her şey yolunda çok şükür rahim ağzı ölçümü yapıldı 31 mm gayet iyi dedi bebiş 10 gün önden gidiyor doktorum inanılmaz tatlıydı yüzünü bu kadar gösterdi 2 hafta sonra tekrar bekliyorum yüzünü tam görelim dedi
Bol su iç canım olmaz inşallah korkmaKızlar ben yanlışlıkla vitaminimi 2 kez içtim yarım saat arayla hem deregenesis max
Bisey olur mu korktum
yok canım hiçbirsey olmaz yarın içme ama :))Kızlar ben yanlışlıkla vitaminimi 2 kez içtim yarım saat arayla hem deregenesis max
Bisey olur mu korktum
dün aşı oldugum için içmemiştim.. yarın da içmeyeyim nolur nolmaz depolanır muhtemelenyok canım hiçbirsey olmaz yarın içme ama :))
Ben demedim mi birsey olmaz korkma diyeKızlar boşa korkmusum aşı hic yan etki yapmadı kol ağrısı fena ama gece dönerken ağrıdı uyandırdı sadece sanki kolumu bir yere vurmusum da morluk acısı gibi
Ben hamile kalmadan 3 ay önce multivitamin başladım hala da aynısını kullanıyorum doktorumun onayı ile, içinde folik asit varKızlar kullandığınız vitaminlerin içerisinde folik asit var mı?
Ay biz hala ve sadece siyah beyazla devam ediyoruzYaa senin haftan benden küçük benim bebiş 400 ü geçmiştir o zaman (umarım yani)biz direk bebeğin kilosunu soruyoruz
Benimki kesin babasına çekicek çok baskın genleri varzaten 4d fotosunda burnu aynı babası
Çok şükür bulgu çıkmadı benimde orta riskti. Sağ salim doğsunlar inşallahkızlar selam,
bızde detaylıdan geldik çok şükür güzel geçti
ıkılı testım orta rısk cıkmıştı ama bır bulgu rastlanmadı çok sükür.. 20+4 üz bugün.
sadece biraz baş ve gövdemiz 5-6 gun ileride çıktı bunuda ilk defa duydum :))
şekerden de olabılır seker yuklemesı yaptıralım mutlaka dedı..
2-3 hafta fark olsa sorun ama suan bır sorun teskıl etmıyor dedı.
Rabbim saglıkla kavustursun tum bebeklerımızı, hayırla gelsınler
Tetanoz aşımı da oldum geldim.. hiç bisey hissetmedim şaun iyiyim..
benim kan sulandırıcı iğnem daha çok yakıyor açıkçası :))
evet kuzuuummm, cok sukur Allaha, ıkımııznde bulgu cıkmadı .Çok şükür bulgu çıkmadı benimde orta riskti. Sağ salim doğsunlar inşallah
Tamam canım teşekkür ederimBen hamile kalmadan 3 ay önce multivitamin başladım hala da aynısını kullanıyorum doktorumun onayı ile, içinde folik asit var
Çok şükürevet kuzuuummm, cok sukur Allaha, ıkımııznde bulgu cıkmadı .
sağlıkla gelsin tüm yavrular
ben demesem benim doktorda siyah beyazla devam edicekAy biz hala ve sadece siyah beyazla devam ediyoruz
Ya benim haftama göre de 400 civari fazla gibi geldi. Doktor yorum da yapmadı kaynadı gittibizimki hem kiz hem ana baba koca burunlu 15 yıla kalmaz burnumu yaptiricam ben demeye başlar
İri bebiş olacak boylu poslu olacak belli kikızlar selam,
bızde detaylıdan geldik çok şükür güzel geçti
ıkılı testım orta rısk cıkmıştı ama bır bulgu rastlanmadı çok sükür.. 20+4 üz bugün.
sadece biraz baş ve gövdemiz 5-6 gun ileride çıktı bunuda ilk defa duydum :))
şekerden de olabılır seker yuklemesı yaptıralım mutlaka dedı..
2-3 hafta fark olsa sorun ama suan bır sorun teskıl etmıyor dedı.
Rabbim saglıkla kavustursun tum bebeklerımızı, hayırla gelsınler
Tetanoz aşımı da oldum geldim.. hiç bisey hissetmedim şaun iyiyim..
benim kan sulandırıcı iğnem daha çok yakıyor açıkçası :))
Bende dün domesyosmile temizledim inan mutfağı ciğerlerime islediAnlıyorum ama boyadan kararliysaniz ya başkası yapsın yada doğum sonrasına erteleyin bence. Cunku boya kokusu sadece yaparken değil belli süre devam edecek evde mutfakta. Bunuda göz önünde bulundurun tavsiyem.
Normalde tam 20+0 ama bizim tosun önden gidiyor 10 gün o kadar iyi anlıyorum ki heyecanı kurdeşen döktüm düşünmekten burda okuduklarımdam inanılmaz etkilendim rüyalarıma girdi sürekli şükür sıramı savdım girecekler içinde bol bol dua edeceğim en mutlu şekilde çıkın odadanOyyy fındık burunlummmkaç haftadasınız canım benim de Salı günü detaylı çok heyecanlıyım tam 21+0 olacak Salı
kuzumm sağlıkla gelsınde , ıkılı testten sonra ıcım ıcımı yıyordu..İri bebiş olacak boylu poslu olacak belli ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?