2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Oyyy fındık burunlummm kaç haftadasınız canım benim de Salı günü detaylı çok heyecanlıyım tam 21+0 olacak Salı

Kızlar ben yanlışlıkla vitaminimi 2 kez içtim yarım saat arayla hem de regenesis max
Bisey olur mu korktum

Kızlar boşa korkmusum aşı hic yan etki yapmadı kol ağrısı fena ama gece dönerken ağrıdı uyandırdı sadece sanki kolumu bir yere vurmusum da morluk acısı gibi

kızlar selam,
bızde detaylıdan geldik çok şükür güzel geçti
ıkılı testım orta rısk cıkmıştı ama bır bulgu rastlanmadı çok sükür.. 20+4 üz bugün.
sadece biraz baş ve gövdemiz 5-6 gun ileride çıktı bunuda ilk defa duydum :))
şekerden de olabılır seker yuklemesı yaptıralım mutlaka dedı..
2-3 hafta fark olsa sorun ama suan bır sorun teskıl etmıyor dedı.
Rabbim saglıkla kavustursun tum bebeklerımızı, hayırla gelsınler
Tetanoz aşımı da oldum geldim.. hiç bisey hissetmedim şaun iyiyim..
benim kan sulandırıcı iğnem daha çok yakıyor açıkçası :))

Son düzenleme:
Kızlar boşa korkmusum aşı hic yan etki yapmadı kol ağrısı fena ama gece dönerken ağrıdı uyandırdı sadece sanki kolumu bir yere vurmusum da morluk acısı gibi
Ben demedim mi birsey olmaz korkma diye

Kızlar kullandığınız vitaminlerin içerisinde folik asit var mı?
Ben hamile kalmadan 3 ay önce multivitamin başladım hala da aynısını kullanıyorum doktorumun onayı ile, içinde folik asit var

Ay biz hala ve sadece siyah beyazla devam ediyoruz
Ya benim haftama göre de 400 civari fazla gibi geldi. Doktor yorum da yapmadı kaynadı gitti bizimki hem kiz hem ana baba koca burunlu 15 yıla kalmaz burnumu yaptiricam ben demeye başlar

Çok şükür bulgu çıkmadı benimde orta riskti. Sağ salim doğsunlar inşallah

ben demesem benim doktorda siyah beyazla devam edicek
boşver ne güzel iste kilosu önden gitsin 16. Haftada benimkinin kilosuda önden gidiyordu
Yok ya kesin seninki kesin minicik burunla çıkıp gelicek bak gör
Ama benimki için aynı şeyi söyleyemem

İri bebiş olacak boylu poslu olacak belli ki

Anlıyorum ama boyadan kararliysaniz ya başkası yapsın yada doğum sonrasına erteleyin bence. Cunku boya kokusu sadece yaparken değil belli süre devam edecek evde mutfakta. Bunuda göz önünde bulundurun tavsiyem.
Bende dün domesyosmile temizledim inan mutfağı ciğerlerime isledi

Oyyy fındık burunlummm kaç haftadasınız canım benim de Salı günü detaylı çok heyecanlıyım tam 21+0 olacak Salı
Normalde tam 20+0 ama bizim tosun önden gidiyor 10 gün o kadar iyi anlıyorum ki heyecanı kurdeşen döktüm düşünmekten burda okuduklarımdam inanılmaz etkilendim rüyalarıma girdi sürekli şükür sıramı savdım girecekler içinde bol bol dua edeceğim en mutlu şekilde çıkın odadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…