2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
İnşallah canım testide yaptırsak mı bilmiyoruz kafamız Allak bullak oldu o kadar güzel tekme atıyor ki kötü çıksa bile napabilirim ki (((
Durumun bu kısmı önemli canim eger aklindan baska birsey gecmiyorsa yaptirma Dua et gerisi Allahtan.sahsen ben ikili fetal hic birini yaptirmayi dusunmedim sonucu ne olursa olsun benm bebegim dedigin gibi insan minik ayaklariyla attigi tekmelere nasil kiyabilir kalbi atiyor minik bebek kacinci haftadasin suan

20+5 iz 24 cm 365 gram dedi

İnşallah canım hepimiz sağ sağlim alalım inşallah annelik delilik sanırım

Benimde 39 mm di sknti yok dedi doktoruma çok güveniyorum bana da kafana bi şey takma tadını çıkar dedi ama bende saban mesajları okuduğumdan beri tedirginim
Kasılmam var mı kendimi dinliyorum
Hatta oglusumun hareketi diye düşündüğüm şeyleri şimdi acaba kasılma mı diye kendimi dinliyorum tedirginlik üzgunluk moral dusuklugu yapıyor grup ama farkındalık açısından da iyi bence rabbim hepimize sağlık sıhhat versin bebeklerimizi vaktinde sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin insallah

İnşallah canım testide yaptırsak mı bilmiyoruz kafamız Allak bullak oldu o kadar güzel tekme atıyor ki kötü çıksa bile napabilirim ki (((
Benim ikili testim orta riskli çıktı..
Doktor ya fetal ya amniyosentez önerdi..
Haftalarca üzüldüm bende.. Ama aldırmayı düşünmediğimiz için hiç birsey yaptırmadık.. Çünkü tarama testlerinin de doğruluğu tartışılır..
Ense, burun vs bir bulgu çok şükür çıkmadı o yüzden ikili yaptırmamis sayıp devam ediyorum..

Bu arada ben demir vitamin tiroid ilaçlarımı hiçbirini içemiyorum bir iki haftadır kusuyordum bende ilaçlara bağlamıştım ama sanırım taş düşürdüğüm için kusmalarım oldu.Yarın hem üroloji hemde kendi doktorumla tekrar görüşeceğim inşallah olumlu şeyler duyarım

Bana da en son kontrolümde doktor önde demişti ama çocuk hareket ettikçe plasenta öne arkaya yer değiştirmiyor mu acaba anlamadım ben sürekli önde mi kalacakki

Bana da en son kontrolümde doktor önde demişti ama çocuk hareket ettikçe plasenta öne arkaya yer değiştirmiyor mu acaba anlamadım ben sürekli önde mi kalacakki
Plasenta ve kordon Farklı şeyler. Plasents kordonun yapıştığı damarsal doku, uterusumuza yapışık yuvarlak bi doku şeklinde. Kordonun yeri değişiyor yani ama plasenta sabit

biz napcaz bakalım test işini asla yaptırmak istemiyorum ama böyle 20 hafta nasıl gececek bilmiyorum((

Merhaba. Ben lekelenme yaşamadım ama demir ilacı sebebiyle çok kötü bir kabızlık yaşadım. Kendimi de zorlamıştım çok korkup doktora gittim. Ben akşamda suya koyduğum 3 kayısıyı yiyerek suyunu içerek ve akşamları da kefir içerek nispeten düzene soktum ama yine de çok zorlamasa da oluyor. Lekelenmeniz olduysa bence içiniz rahat etsin diye doktora görünün.

İnşallah kapanır dualarım seninle canım Biliyorum zor ama daha fazla strese girme sakin kalmaya çalış. Bebiş etkilenmesin

Ever aynısını dün yaşadım ben uzanırken 1 kere hissettim o şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…