Durumun bu kısmı önemli canim eger aklindan baska birsey gecmiyorsa yaptirma Dua et gerisi Allahtan.sahsen ben ikili fetal hic birini yaptirmayi dusunmedim sonucu ne olursa olsun benm bebegimİnşallah canım testide yaptırsak mı bilmiyoruz kafamız Allak bullak olduo kadar güzel tekme atıyor ki kötü çıksa bile napabilirim ki (((
20+5 izDurumun bu kısmı önemli canim eger aklindan baska birsey gecmiyorsa yaptirma Dua et gerisi Allahtan.sahsen ben ikili fetal hic birini yaptirmayi dusunmedim sonucu ne olursa olsun benm bebegimdedigin gibi insan minik ayaklariyla attigi tekmelere nasil kiyabilir kalbi atiyor minik bebek kacinci haftadasin suan
Masallah cok iyi bebegin20+5 iz24 cm 365 gram dedi
Bende de oldu 18.haftamdaydı sanırım sarı renkte.Sıkmamak gerekiyormuş.Kizlar gogsum kasindi sonrasında baktım sıvı gelmiş rengi sarımsı şeffaf gibi normal mi . Böyle bir durum yaşayan var mı acaba
Benimde 39 mm di sknti yok dedi doktoruma çok güveniyorum bana da kafana bi şey takma tadını çıkar dedi ama bende saban mesajları okuduğumdan beri tedirginimSizlere en son kaç mm dedi?
Benim 4 eylüldeki randevuda 38 çıktı karından
2ekimde gittiğimde 32 dedi bende sordum hemen 38den 32ye düşmüş sorun mu var diye tekrar gösterdi bak bi sorun yok dedi hatta gülüp sen birşeyler okumuşsun dedi dedim ama napayım hep karşıma çıkıyor psikolojim bozuluyor dedim gülüp okuma öyle şeyler merak etme şuanda sıkıntı yok dedi biraz konuşup rahatlattı beni. 25in altı sıkıntılı durum dedi ama tabi burda birileri birşeyler yazınca psikolojikman etkileniyoruz şuan mesela çok mutsuzum yani bebeğimide etkiliyorum...
Benim ikili testim orta riskli çıktı..İnşallah canım testide yaptırsak mı bilmiyoruz kafamız Allak bullak olduo kadar güzel tekme atıyor ki kötü çıksa bile napabilirim ki (((
Evet internette bakdim sıkmayın eklemeyin diyorBende de oldu 18.haftamdaydı sanırım sarı renkte.Sıkmamak gerekiyormuş.
İnşallahİlk 3 ay en kritik dönemlerdi şu an evet zorluklar yaşıyoruz ama az kaldı çoğu gitti azı kaldı bunlar da geçecek
Bana da en son kontrolümde doktor önde demişti ama çocuk hareket ettikçe plasenta öne arkaya yer değiştirmiyor mu acaba anlamadım ben sürekli önde mi kalacakkiKizlar bugun detayliya girdik minik bebegim 1 saat boyunca uyudu cok sakin bir bebegin var dedi umarim doguncada oyle olurplesentam öndeymis belliydi zaten bu yuzden hareketlerini gec hissettim.hareketlerinide herzaman daha az hissedeceksin dedi kizimda arkadaydi ve erken hissetmistim varmi benim gibi plesentasi önde olan
Plasenta ve kordon Farklı şeyler. Plasents kordonun yapıştığı damarsal doku, uterusumuza yapışık yuvarlak bi doku şeklinde. Kordonun yeri değişiyor yani ama plasenta sabitBana da en son kontrolümde doktor önde demişti ama çocuk hareket ettikçe plasenta öne arkaya yer değiştirmiyor mu acaba anlamadım ben sürekli önde mi kalacakki
biz napcaz bakalım test işini asla yaptırmak istemiyorum ama böyle 20 hafta nasıl gececek bilmiyorumBenim ikili testim orta riskli çıktı..
Doktor ya fetal ya amniyosentez önerdi..
Haftalarca üzüldüm bende.. Ama aldırmayı düşünmediğimiz için hiç birsey yaptırmadık.. Çünkü tarama testlerinin de doğruluğu tartışılır..
Ense, burun vs bir bulgu çok şükür çıkmadı o yüzden ikili yaptırmamis sayıp devam ediyorum..
Hamileyken en azından kokusuz olanı kullanın. Ya da mutfak için sadece beyaz sirke.Bende dün domesyosmile temizledim inan mutfağı ciğerlerime isledi
Merhaba. Ben lekelenme yaşamadım ama demir ilacı sebebiyle çok kötü bir kabızlık yaşadım. Kendimi de zorlamıştım çok korkup doktora gittim. Ben akşamda suya koyduğum 3 kayısıyı yiyerek suyunu içerek ve akşamları da kefir içerek nispeten düzene soktum ama yine de çok zorlamasa da oluyor. Lekelenmeniz olduysa bence içiniz rahat etsin diye doktora görünün.merhaba kızlar ayıptır söylemesi 3 gündür kabızlık sıkıntısı yaşıyorum çok zor çıkıyorum bugünde zorlandım ama sonrasında pembe bir leke gelmiş çok korktum devamı gelirse doktora muhakkak gidicem ama şuanda biraz sakin yaklaşıyım dedim sizde böyle bir durum oldumu başınıza geldimi acil bilgisi olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim
İnşallah kapanır dualarım seninle canımDikiş aşamasını geçmişiz 6 cm açılma olmuş ciğer geliştirici iğne vurdular ve magnezyum verdiler , yatıyorum şimdi hastanede , telefon da yasakmış şimdi eşime vereceğim , bana bol dua edin lütfen
Ever aynısını dün yaşadım ben uzanırken 1 kere hissettim o şekildeGöbek altında çamaşır bölgesi diyeyim bi anda sertlesiyor parmakla hafif bastirdiginda batmıyor ve hissediyosun sertlesio kasildigini. Elini gezdirirken de orda sanki bi top balon varmış hissiyatı oluyor. Genelde uzandigim zaman hissediyorum. Elimle ovaliyorum kısa sürede geciyo. Fark edersen korkma ilk zamanlar noluyo felan diye ben çok endişe ederdim. Rahim doğuma hazirlarmis gün içinde 10 kereyi geçmezse sorun değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?