2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Yalancı kasılmalar olabilir canım ama bi takip et bakalım ne sıklıkla oluyor ne kadar sürüyor
Aralari kısa degil canim ama aksamlari daha cok yasiyorum 3 gun once 40mn cikti rahim agzim dun zorladim 1 gunde farkedermi bilmiyorum

Yalancı kasılmalar canım bir çoğumuz yaşıyoruz bunu kasılma oldugunda hareket et bol su iç hemen geçiyor zaten
Ama yarın say günde kaç kez oldugunu 10 dan fazla olmamalı dedi doktorum
Doktoruna söylersen magnezyum verir

kızlar atlatamadık biz bu süreci , bebeklerimizin ikisini de kaybettik. Telefona bakamayacağım bir süre pek iyi değilim. Hepinize destekleriniz için teşekkürler. Allah hiç birinize yaşatmasın , gerçekten çok zormuş. Sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi.

canım yazacak bir cümle bile bulamıyorum çok üzgünüm…

Rabbim sabır versin kolaylik versin bidaha aynı şeyleri yaşatmasın inşallah

Allah ım sabrını versin… çok üzüldüm.

Canım başınız sağolsun. Rabbim sabır versin bir daha yaşatmasın çok üzgünüm

Başın sağolsun canım rabbim sabrını versin. inşallah tekrar böyle bişey yaşamazsın. Hiçbir annemiz yaşamaz inşallah

Benim de öyle 2 gündür karnım ve altı sert gerçekten. Normaldir diye düşündüm önemsemedim açıkcası

Aynısını yaşadım bugün. Ben de bikaç gündür çok yordum kendimi vajinada iğne batma hissi karnımda sertlik bi ağırlık hissi oldu tüm gün dediğin gibi,bebişimin de hareketlerini çok hissedemedim bu sertlik yüzünden heralde. Şimdilik dinleniyorum bakalım hafif hisseder gibi oldum hareketlerini içim rahatladı

Çok üzüldüm. Sabırlar dilerim.

Başınız sağolsun çok çok üzüldüm gerçekten Allah meleklerinize kavuşmayı nasip etsin öteki dünyada inşallah içinize ferahlık diliyorum Allahtan

Başınız sağolsun çok üzgünüm Allah sabır versin güç versin

Çok uzuldum bende çok geçmiş olsun rabbim sabır versin insallah

Çok üzgünüm ne diyecegimi bilmiyorum. Allah sabır versin

Canım canım Kocaman sarılıyorum sana kelimeler kifayetsiz kalacak ne desem.. Allahım sabrını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…