Aralari kısa degil canim ama aksamlari daha cok yasiyorum 3 gun once 40mn cikti rahim agzim dun zorladim 1 gunde farkedermi bilmiyorumYalancı kasılmalar olabilir canım ama bi takip et bakalım ne sıklıkla oluyor ne kadar sürüyor
Yalancı kasılmalar canım bir çoğumuz yaşıyoruz bunu kasılma oldugunda hareket et bol su iç hemen geçiyor zatenKizlar bir sorum var iki gundur karnim tas kesiliyor top gibi oluyor arada bide adet agrisi gibi agri girip cikiyor ve alt bolgemde doluluk hissi var sizlerdede oluyormu boyle.dün bayagi merdiven indim ciktim kucagimda kizimla ve bebek arabasiyla ondan sonra olmaya basladi.3 gun once detaylida hersey normaldi ama merdivenleri agirlikla cikip indim diyemi oluyor acaba
Kızlar merhaba , ben hala hastanede yatıyorum. Telefon yasak olduğu için kısıtlı ulaşımım var. Bebeklerden birisi doğum kanalında diğerinin yeri düzgün. Suni sancıyla alttaki bebeğin kendi kendine doğmasını bekliyorlar sonra diğeri için serklaj deneyecekler. Çok yorucu ve yıpratıcı bir süreç. Nolur bana dua edin
canım yazacak bir cümle bile bulamıyorum çok üzgünüm…kızlar atlatamadık biz bu süreci , bebeklerimizin ikisini de kaybettik. Telefona bakamayacağım bir süre pek iyi değilim. Hepinize destekleriniz için teşekkürler. Allah hiç birinize yaşatmasın , gerçekten çok zormuş. Sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi.
Rabbim sabır versin kolaylik versin bidaha aynı şeyleri yaşatmasın inşallahkızlar atlatamadık biz bu süreci , bebeklerimizin ikisini de kaybettik. Telefona bakamayacağım bir süre pek iyi değilim. Hepinize destekleriniz için teşekkürler. Allah hiç birinize yaşatmasın , gerçekten çok zormuş. Sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi.
Allah ım sabrını versin… çok üzüldüm.kızlar atlatamadık biz bu süreci , bebeklerimizin ikisini de kaybettik. Telefona bakamayacağım bir süre pek iyi değilim. Hepinize destekleriniz için teşekkürler. Allah hiç birinize yaşatmasın , gerçekten çok zormuş. Sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi.
Canım başınız sağolsun. Rabbim sabır versin bir daha yaşatmasın çok üzgünümkızlar atlatamadık biz bu süreci , bebeklerimizin ikisini de kaybettik. Telefona bakamayacağım bir süre pek iyi değilim. Hepinize destekleriniz için teşekkürler. Allah hiç birinize yaşatmasın , gerçekten çok zormuş. Sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi.
Zorlandığın için olabilir canım bi kaç gün dinlenmeye çalış çok yorma kendiniAralari kısa degil canim ama aksamlari daha cok yasiyorum 3 gun once 40mn cikti rahim agzim dun zorladim 1 gunde farkedermi bilmiyorum
Başın sağolsun canım rabbim sabrını versin. inşallah tekrar böyle bişey yaşamazsın. Hiçbir annemiz yaşamaz inşallahkızlar atlatamadık biz bu süreci , bebeklerimizin ikisini de kaybettik. Telefona bakamayacağım bir süre pek iyi değilim. Hepinize destekleriniz için teşekkürler. Allah hiç birinize yaşatmasın , gerçekten çok zormuş. Sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi.
Benim de öyle 2 gündür karnım ve altı sert gerçekten. Normaldir diye düşündüm önemsemedim açıkcasıKizlar bir sorum var iki gundur karnim tas kesiliyor top gibi oluyor arada bide adet agrisi gibi agri girip cikiyor ve alt bolgemde doluluk hissi var sizlerdede oluyormu boyle.dün bayagi merdiven indim ciktim kucagimda kizimla ve bebek arabasiyla ondan sonra olmaya basladi.3 gun once detaylida hersey normaldi ama merdivenleri agirlikla cikip indim diyemi oluyor acaba
Aynısını yaşadım bugün. Ben de bikaç gündür çok yordum kendimi vajinada iğne batma hissi karnımda sertlik bi ağırlık hissi oldu tüm gün dediğin gibi,bebişimin de hareketlerini çok hissedemedim bu sertlik yüzünden heralde. Şimdilik dinleniyorum bakalım hafif hisseder gibi oldum hareketlerini içim rahatladıKizlar bir sorum var iki gundur karnim tas kesiliyor top gibi oluyor arada bide adet agrisi gibi agri girip cikiyor ve alt bolgemde doluluk hissi var sizlerdede oluyormu boyle.dün bayagi merdiven indim ciktim kucagimda kizimla ve bebek arabasiyla ondan sonra olmaya basladi.3 gun once detaylida hersey normaldi ama merdivenleri agirlikla cikip indim diyemi oluyor acaba
Çok üzüldüm. Sabırlar dilerim.kızlar atlatamadık biz bu süreci , bebeklerimizin ikisini de kaybettik. Telefona bakamayacağım bir süre pek iyi değilim. Hepinize destekleriniz için teşekkürler. Allah hiç birinize yaşatmasın , gerçekten çok zormuş. Sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi.
Başın sağolsun canım rabbim sabrını versin. inşallah tekrar böyle bişey yaşamazsın. Hiçbir annemiz yaşamaz inşallah
Başınız sağolsun çok çok üzüldüm gerçekten Allah meleklerinize kavuşmayı nasip etsin öteki dünyada inşallah içinize ferahlık diliyorum Allahtankızlar atlatamadık biz bu süreci , bebeklerimizin ikisini de kaybettik. Telefona bakamayacağım bir süre pek iyi değilim. Hepinize destekleriniz için teşekkürler. Allah hiç birinize yaşatmasın , gerçekten çok zormuş. Sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi.
Başınız sağolsun çok üzgünümkızlar atlatamadık biz bu süreci , bebeklerimizin ikisini de kaybettik. Telefona bakamayacağım bir süre pek iyi değilim. Hepinize destekleriniz için teşekkürler. Allah hiç birinize yaşatmasın , gerçekten çok zormuş. Sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi.
Çok üzgünüm ne diyecegimi bilmiyorum. Allah sabır versinkızlar atlatamadık biz bu süreci , bebeklerimizin ikisini de kaybettik. Telefona bakamayacağım bir süre pek iyi değilim. Hepinize destekleriniz için teşekkürler. Allah hiç birinize yaşatmasın , gerçekten çok zormuş. Sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi.
Canım canımkızlar atlatamadık biz bu süreci , bebeklerimizin ikisini de kaybettik. Telefona bakamayacağım bir süre pek iyi değilim. Hepinize destekleriniz için teşekkürler. Allah hiç birinize yaşatmasın , gerçekten çok zormuş. Sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?