Progestan kullanıyorsan o çok akıntı yapıyor canımMerhaba bir şey soracağım 20 gün önce serklaj oldum. Ama sürekli akıntım var. Sizde de aynı durum var mı?
Maalesef depremden büyük oranda etkilendi şehir çoğu kapandı iyi doktorların çoğu tayin alıp gittilerDogum sonrasi yaninda bi sure yardım edecek birileri varsa sezeryan olabilir. Fakat normal doğumun çok fazla avantajı var. Hem bebek kendine uygun bulduğu hazir hissettiğinde doğuyor hem anne çok çabuk ayaklanip normal hayatına dönüyor. Şahsi olarak ben sezeryan düşünüyorum. Cunku tüp bebek ile gebe kaldım. Ve benim baya baya normal doğumla ilgili korkularım var. Konuşulmaya değmeyen korkular hemde.birçok devlet hastanesinde gebe okulları var sizin şehirde yok mu. O eğitimlerde bebek bakımı doğum emzirme doğum sonrası depresyon eş desteği vs vs gibi eğitimler veriliyor. Belki sizin şehirde de vardır bi araştırın bence. normal doğum plates eğitimi de oluyo.
Deprem bölgesinde mi yaşıyorsunuzMaalesef depremden büyük oranda etkilendi şehir çoğu kapandı iyi doktorların çoğu tayin alıp gittiler
Maalesef depremden büyük oranda etkilendi şehir çoğu kapandı iyi doktorların çoğu tayin alıp gittiler
doktorun tepkisiBizim de planlı gebelik olduğu için hamile kalmadan folik asite başlamiştım pregnom. İlk doktor kontrolünde doktor sordu folik asit kullanıyor musun diye. Evet dedim. Nolur folbiol deme dedi. Doktorlar artık önermiyor onu sanırım ama devletin ödediği folik asit de folbiol. Nasıl olur da devlet onu karşılar anlamıyorum.
Allah yardımcın olsun inşallah en hayırlı şekilde sağ sağlim atlatırsın dualarımız seninleKızlar merhaba , ben hala hastanede yatıyorum. Telefon yasak olduğu için kısıtlı ulaşımım var. Bebeklerden birisi doğum kanalında diğerinin yeri düzgün. Suni sancıyla alttaki bebeğin kendi kendine doğmasını bekliyorlar sonra diğeri için serklaj deneyecekler. Çok yorucu ve yıpratıcı bir süreç. Nolur bana dua edin
200mg x 3 ve günlük progesta iğne. Siz ne kadar kullanıyorsunuz?Progestan kullanıyorsan o çok akıntı yapıyor canım
Bütün gün onun akıntısını yaşıyorum ben
Allah yardımcın olsun canm inşallah en kısa sürede bu süreci atlatırsınızKızlar merhaba , ben hala hastanede yatıyorum. Telefon yasak olduğu için kısıtlı ulaşımım var. Bebeklerden birisi doğum kanalında diğerinin yeri düzgün. Suni sancıyla alttaki bebeğin kendi kendine doğmasını bekliyorlar sonra diğeri için serklaj deneyecekler. Çok yorucu ve yıpratıcı bir süreç. Nolur bana dua edin
Canm cok normal dozu yüksek ilacının.200mg x 3 ve günlük progesta iğne. Siz ne kadar kullanıyorsunuz?
Ben günde 1 tane 200 mg kullanıyorum200mg x 3 ve günlük progesta iğne. Siz ne kadar kullanıyorsunuz?
Hergun olan igne pruloton mu200mg x 3 ve günlük progesta iğne. Siz ne kadar kullanıyorsunuz?
Yok çok şükür. Ama vajinamın içi sanki dikiş yerimde ağrı oluyor.Canm cok normal dozu yüksek ilacının.
Ben sabah akşam duphaston kullanıyorum o bile su gibi akıntı yapıyor . Ekstra sende iğnede var normal akıntıların . İdrarda yanman varmı
Ben çoook kullanıyorum galibaBen günde 1 tane 200 mg kullanıyorum
Ama bazen 2 tane kullanıyorum ama doktorum 1 tane yeterli demişti
Sen birde benden fazla kullanıyorsun daha fazla akıntın olur normal yani
Her gün Protestan, haftada bir prolutonHergun olan igne pruloton mu
Ay dedim iğneyi hergun olup nasılsın dayaniyoHer gün Protestan, haftada bir proluton
Pruloton cok can acıtıyor yaaHer gün Protestan, haftada bir proluton
Allah yardımcın olsun canım benim dualarımız sizinleKızlar merhaba , ben hala hastanede yatıyorum. Telefon yasak olduğu için kısıtlı ulaşımım var. Bebeklerden birisi doğum kanalında diğerinin yeri düzgün. Suni sancıyla alttaki bebeğin kendi kendine doğmasını bekliyorlar sonra diğeri için serklaj deneyecekler. Çok yorucu ve yıpratıcı bir süreç. Nolur bana dua edin
Ay evet ya bende bugun yine oldum haftada bir oluyor. ayagim popom çok ağrıyorPruloton cok can acıtıyor yaa
Evet bu ürünün satıcısına sordum masaj ve sağma için 2 mod var dedi banaKiwi Göğüs Pompası Süt Sağma Pompası Elektrikli Fiyatı - Trendyol bu modeli aldim canım
2 mod dediği + - ile vakumlama şiddetinin ayarlaniyor oluşu. 4 kademe felan çıkıp iniyorEvet bu ürünün satıcısına sordum masaj ve sağma için 2 mod var dedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?