- 17 Ağustos 2023
- 706
- 746
- 23
Ben de 20+6da gidicem bence normal aralıkta oluyorKızlar önemli bir şey soracağım detaylı ultrasona 20+5de gitsem sorun olur mu sizce? Sata göre 20+5 ama en son 4 gün önden gidiyordu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de 20+6da gidicem bence normal aralıkta oluyorKızlar önemli bir şey soracağım detaylı ultrasona 20+5de gitsem sorun olur mu sizce? Sata göre 20+5 ama en son 4 gün önden gidiyordu
Ben gidecektim arayıp çağırdılar ama o gün son anda bi aksilik çıktı gidemedim sonra bi daha da aramadım bi sonraki derse gitmeyi düşünüyorumHanımlar gebe okuluna giden veya gitmeyi düşünen var mi![]()
Ev sıcak olur zaten diyorum tulumun içine uzun kollu zıbın giydiririm belki de ay hiç bilmiyorum ki ben aşırı tecrübesizimBenimde kafam çk karışık bu konuda yaşimdi gordukce begendikce tulum aliyorum ben 0-3 ay ama tulumun altina nasil giydiricem bilmiyorum cevremde kış anneside yok
tulumun altina zibin ve alt giydirmeyi mi dusunuyosun sen
banada fikir olsun
![]()
Kafam çok karıştı ya ne güzel 21+4e falan almıştım eşimin şehir dışına çıkması gerek ve randevuya yetişebilir mi emin değiliz. Erkene alsam diye düşündüm veya 22+2ye alacağım kararsız kaldımBen de 20+6da gidicem bence normal aralıkta oluyor
Ben 20+4’te gittim bir sorun olmadı. Doktor bütün organları net olarak inceleyebildi.Kızlar önemli bir şey soracağım detaylı ultrasona 20+5de gitsem sorun olur mu sizce? Sata göre 20+5 ama en son 4 gün önden gidiyordu
Bence 22ye bırakmayın bi de önden gidiyorsa sonra geç gelmişsin diyorlar 20+5 daha iyiKafam çok karıştı ya ne güzel 21+4e falan almıştım eşimin şehir dışına çıkması gerek ve randevuya yetişebilir mi emin değiliz. Erkene alsam diye düşündüm veya 22+2ye alacağım kararsız kaldım
Bende oyle dusunuyorum bide zaten bebek battaniye ye sariliyo ilk zaman icinede bi takim giydirsek sanki piser gibi geliyoEv sıcak olur zaten diyorum tulumun içine uzun kollu zıbın giydiririm belki de ay hiç bilmiyorum ki ben aşırı tecrübesizimdeneye yanıla öğrencez gibi
Bende bugun karar verdim gitmeye aradim da baglanamadm yarin falan bi gidip bilgi alicam bakalimBen gidecektim arayıp çağırdılar ama o gün son anda bi aksilik çıktı gidemedim sonra bi daha da aramadım bi sonraki derse gitmeyi düşünüyorum
Ben 20+4’te gittim bir sorun olmadı. Doktor bütün organları net olarak inceleyebildi.
Teşekkür ederim kızlarBence 22ye bırakmayın bi de önden gidiyorsa sonra geç gelmişsin diyorlar 20+5 daha iyi
Rica ederimTeşekkür ederim kızlar![]()
Büyümeye bağlı ağrı olabilir canım bende doktora ağrıyan bölgemi gösterdiğimde bebeğin kafası gözüküyordu ultrasonda endişelenmeKızlar normal mi sizce ?
Tam zamanları oluyor 20+6da gideceğim ben de.Doktorumun önerdiği zamanda gidiyorumKızlar önemli bir şey soracağım detaylı ultrasona 20+5de gitsem sorun olur mu sizce? Sata göre 20+5 ama en son 4 gün önden gidiyordu
ev çok soğuk mu olacak? Siz iki kat giymiyorsanız onu da iki kat giydirmeyeceksin canım öyle terler ve hastalığa meyilli olur.Sadece ilk bir hafta üstü sizden biraz kalın olsun demişti bizim doktor.Serinlik iyidir hem daha güzel uyuyorlar hem de hasta olmuyorlarBenimde kafam çk karışık bu konuda yaşimdi gordukce begendikce tulum aliyorum ben 0-3 ay ama tulumun altina nasil giydiricem bilmiyorum cevremde kış anneside yok
tulumun altina zibin ve alt giydirmeyi mi dusunuyosun sen
banada fikir olsun
![]()
Pendik Medipol 1690 tl ben randevu aldım bilgin olsun perinatoloji bölümündenNe güzel İstanbul dışında yaşamak burda o ücrete doktorun sekreteri bile bakmazuçmuş gitmiş hersey
![]()
Tesekkur canımBen kullandım canm çok fena usuttum 1000 mg agumentin
Ben gitmeyi düşünüyorumHanımlar gebe okuluna giden veya gitmeyi düşünen var mi![]()
Ben yarın çok kötü olursam kullanıcam inş kullanmadan atlatırım boğaz enfeksiyonunuBanada enfeksiyon için agumentin verdi 1000 mg ben aldım ilacı ama kullanmadım doktor güvenli ilaçlar arasında fakat risk yok diyemem hiç dedi bende kullanmadim