2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Benimde kafam çk karışık bu konuda ya 😁 şimdi gordukce begendikce tulum aliyorum ben 0-3 ay ama tulumun altina nasil giydiricem bilmiyorum cevremde kış anneside yok 🤦‍♀️ tulumun altina zibin ve alt giydirmeyi mi dusunuyosun sen 🤔😁 banada fikir olsun 😍
Ev sıcak olur zaten diyorum tulumun içine uzun kollu zıbın giydiririm belki de ay hiç bilmiyorum ki ben aşırı tecrübesizim 🤣🤭 deneye yanıla öğrencez gibi

Ben de 20+6da gidicem bence normal aralıkta oluyor
Kafam çok karıştı ya ne güzel 21+4e falan almıştım eşimin şehir dışına çıkması gerek ve randevuya yetişebilir mi emin değiliz. Erkene alsam diye düşündüm veya 22+2ye alacağım kararsız kaldım

Kızlar önemli bir şey soracağım detaylı ultrasona 20+5de gitsem sorun olur mu sizce? Sata göre 20+5 ama en son 4 gün önden gidiyordu
Ben 20+4’te gittim bir sorun olmadı. Doktor bütün organları net olarak inceleyebildi.

Kafam çok karıştı ya ne güzel 21+4e falan almıştım eşimin şehir dışına çıkması gerek ve randevuya yetişebilir mi emin değiliz. Erkene alsam diye düşündüm veya 22+2ye alacağım kararsız kaldım
Bence 22ye bırakmayın bi de önden gidiyorsa sonra geç gelmişsin diyorlar 20+5 daha iyi

Ev sıcak olur zaten diyorum tulumun içine uzun kollu zıbın giydiririm belki de ay hiç bilmiyorum ki ben aşırı tecrübesizim 🤣🤭 deneye yanıla öğrencez gibi
Bende oyle dusunuyorum bide zaten bebek battaniye ye sariliyo ilk zaman icinede bi takim giydirsek sanki piser gibi geliyo 😂 veya ben cok sicak sevmedigim icin oyle dusunuyorm bilemedim😂

Ben gidecektim arayıp çağırdılar ama o gün son anda bi aksilik çıktı gidemedim sonra bi daha da aramadım bi sonraki derse gitmeyi düşünüyorum
Bende bugun karar verdim gitmeye aradim da baglanamadm yarin falan bi gidip bilgi alicam bakalim 🤷‍♀️😊

Kızlar önemli bir şey soracağım detaylı ultrasona 20+5de gitsem sorun olur mu sizce? Sata göre 20+5 ama en son 4 gün önden gidiyordu
Tam zamanları oluyor 20+6da gideceğim ben de.Doktorumun önerdiği zamanda gidiyorum
Benimde kafam çk karışık bu konuda ya 😁 şimdi gordukce begendikce tulum aliyorum ben 0-3 ay ama tulumun altina nasil giydiricem bilmiyorum cevremde kış anneside yok 🤦‍♀️ tulumun altina zibin ve alt giydirmeyi mi dusunuyosun sen 🤔😁 banada fikir olsun 😍
ev çok soğuk mu olacak? Siz iki kat giymiyorsanız onu da iki kat giydirmeyeceksin canım öyle terler ve hastalığa meyilli olur.Sadece ilk bir hafta üstü sizden biraz kalın olsun demişti bizim doktor.Serinlik iyidir hem daha güzel uyuyorlar hem de hasta olmuyorlar

Kızlar ayrıntılı ultrason günlerini konuşmuşsunuz beni 22. Haftada görmek istediler geç olmuyor mu dedim sekreter hayır ayrıntılı ultrason doktorunuz bu zaman istiyor özellikle dedi. Hatta 22+5 olacağım. Onlar öyle söyleyince bende tamam dedim randevu almak çok zor oldu kendileri ulaştı bana ben onlara ulaşamadım yani

Bende 21+2 de gideceğim inşallah sata göre.Aslında 27 ekime vermişlerdi ama istemedim ultrasona göre 1 hafta önden gidiyor zaten 23+0 da gitmiş olacaktım o yüzden öne çekmelerini rica ettik.

Bu arada 19+2 de bebeğimin kilosu 300 Gr boyu 25 cm'di.Yüzünü de ilk defa gördük parmağını emiyordu 🙈❤️ radyoloji 'de renkli ultrason yapmıyorlarmış.O gün böbrek için gittiğimde kendi doktorum doğumda olduğu için başka doktora girmiştim o renkli ultrasonu açtı bu vesileyle bebeğimizin yüzünü de görmüş olduk🙈❤️

Back
X