2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Evet olabilir. Telefonlara bakan kadın gebelik haftamı sordu ve şu tarihte gelin 20+4 oluyorsunuz demişti. Doktorda muayenede erken falan demedi. Hemencik herşeyini ölçtü tarttı 10 dk sürdü muayene şok oldum
10 dakikada 3000 mi aldı 😵‍💫😵‍💫😵‍💫ben de bundan korkuyorum

ay evet Recep hoca öyle çat çat bakıyor. Ama ben bizzat şahit oldum bişey çıkarsa uzatıyor eğer herşey yolundaysa hızlıca bitiyor. Yani aslında hızlı bitmesi herşey yolunda demek oluyor, benimde perşembe kontrolüm var 21+6. Allahım inşallah iyi olur
Harika bir hoca insanın içini çok rahatlatıyor hele normal normal demesi 😭

En kuvvetli ilaçlar birde bence siz içmeyin yinede neden kimseye söylemeyin dediki doğru olsa kimseden saklamazlar böyle birşeyi parol ve minoset dışında ilaç kullanmayın derim can taşıyoruz sonuçta rabbim hepimizin evlatlarını sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
Icmedim zaten majezik ben gencken yani hamile degilken kullandim bir kere hastanelik oldum cok agir bir ilac. Detayli ultrason diye gittim doktora bin pisman oldum 10 dk nasil surer yani

Benimki de yarım saati geçti ama benim ikinci gebeligim anormali gebelik olduğundan bu gebeligime çok inceledi tek.tek ayak.parmaklarindan başladı bas hovde böbrek ciğer her şeyini tek tek baktı burun delikleri yarik dudak mi degilmi hem baktı hem gösterdi bana çok güzeldi baktı konya aksehir özel park hayat hastanesi

Herkese iyi geceler. Şekeri oynayan anneler var mı doktora göründünuz mü ne dediler her Dr da farklı durumlar nasıl ilk saat 140i geçmemesi gerekiyormuş neler yapıyorsunuz
ben 17.haftada yükleme yaptırdım normal çıktı ama ilk gebelikte olduğu için 10 günde bir ölçüp endokrine gösteriyorum. Tokluk şekeri diyet biraz yürüyüşle hemen yoluna giriyor. Benim sadece sabah açlık şekerim biraz yükseliyor 110 gibi. Ona da duruma göre insülin başlayacak. Sizin toklukta mı sıkntı var

10 dakikada 3000 mi aldı 😵‍💫😵‍💫😵‍💫ben de bundan korkuyorum
Evet öyle oldu ikili test orta risk çıktığı için alanında en iyisine gitmek istedim. Ödediğim para hiç umrumda değil valla çok güzel inceledi anlattı içime su serpti. Hiç bu kadar kısa sürede bu parayı harcamamıştım herşeyin bir ilki varmış 😊

1600 rradyoloji400 kadin dogum ücreti şeker yüklemesi ne kadr kan tahlili verecem önünüzdeki ayda

Kızlar önemli bir şey soracağım detaylı ultrasona 20+5de gitsem sorun olur mu sizce? Sata göre 20+5 ama en son 4 gün önden gidiyordu
Ben 20+5 de gtmiştim canım hatta 20+2 ye randevu istedim tam 21 haftalık olmamız daha iyi dedi yönlendirdi yani bayan 20+5 e aldı zaten 21+5 görünyoruz hep ultrasonda

Kızlar şuan 22+2 deyim şeker yüklemesine 23+5 de gideceğim öğleden snraya aldım randevuyu açmı gitmek gerekiyor acaba doktorun bana verdiği takip kapığıdında aç yazıyor ama bilemedim

Kızlar şuan 22+2 deyim şeker yüklemesine 23+5 de gideceğim öğleden snraya aldım randevuyu açmı gitmek gerekiyor acaba doktorun bana verdiği takip kapığıdında aç yazıyor ama bilemedim
Evet aç gitmek gerekiyor 12 saat açlık isteniyor diye biliyorum

Evet aç gitmek gerekiyor 12 saat açlık isteniyor diye biliyorum
Bende ne zaman gidicem tam netlesmedi ama bu ac kalma durumunu nasıl yapicam çok düşünüyorum. Cunku bi anda tansiyonum sekerjm dusuyo. Gece bile uyanıp ya meyve ya salatalık bi şeyler atistirip yatiyorum yoksa yigilip kalıyorum. Nasıl gidicem bilmiyorum 😔😔

Geceleri tam uykuya dalıcam fıkır fıkır 🤣
Yok benimki tam uyumamı bekliyo 🤣 tam dalmışım bi yumruk bi tekme 🤣🤣 daha emin bi şeyler atistirdim uzandım elhamdülillah gene tık tık vurmaya başladı yetmedi galiba yediklerim 🤣🤣 yeniden bi şeyler hazirliycam.

Back
X