Rahat ol 18-23 hafta arasında yapılan bir şey zaten o yüzden 21+5 gayet iyiAy ne bileyim kızlar kimisi erken diyor kimisi tam vakti diyor. Normalde sata göre zaten 21+5olucam bu haftasonu alirsam ama en son 4gün önden gidiyordu ona göre de 22+2oluyorum. Bi randevu aldigim yeri arayip soracağım bakalım onlar ne diyecek.
Hep eşim kafamı karıştırıyo bak sonra erken gitmiş olmayalım emin misin diyo şimdi bir de doktor derki sen 1 hafta sonra bidaha gel şunu göremedim diye hem ekstra masraf 1200tl bir daha vereceğim sonra eşim ben sana demiştim der
Ben devlete gidiyorum ve yanlış hatirlamiyosam 2 ay öncesinde doktorum sıra al demisti. Ve tarih söylemedi. Bende sıra almak için gittim. Gebelik haftami sorup sıra verdi. Bugun 21 haftalık ve detaylimda 21+2 de olucak 2 gün sonra. Yani 21 22 hatta 23. Hafta bence uygun. Geç erken pek değişmez bana kalırsa. Bide siz özele gideceksiniz sanirim bi çok yer arada mola verdiriyo bebek pozisyon değiştirsin diye. O gün tüm herseye bakar erteleme yapmaz bence. Allah korusun şüphe duyduğu bi sey görmezse diye düşünüyorum. Siz programiniza uygun bi tarihi alın gidin benceAy ne bileyim kızlar kimisi erken diyor kimisi tam vakti diyor. Normalde sata göre zaten 21+5olucam bu haftasonu alirsam ama en son 4gün önden gidiyordu ona göre de 22+2oluyorum. Bi randevu aldigim yeri arayip soracağım bakalım onlar ne diyecek.
Hep eşim kafamı karıştırıyo bak sonra erken gitmiş olmayalım emin misin diyo şimdi bir de doktor derki sen 1 hafta sonra bidaha gel şunu göremedim diye hem ekstra masraf 1200tl bir daha vereceğim sonra eşim ben sana demiştim der
Sat bakıyorlar canm ona göre randevu veriuolatRahat ol 18-23 hafta arasında yapılan bir şey zaten o yüzden 21+5 gayet iyiÖnden gitmesini hesap etme çünkü her zaman aynı olmuyor bazen önden gider bazen tam sat’la uyumlu olur bazende geriden gelir o yüzden sen sat’ı baz alacaksın. Bu eşler hep kafa karıştırıyor zaten benimkide bak erken gitmiş olmayalım falan diye konuştu ama ben randevumu aldım kendime göre
Sat baz alınıyor bende onu dedim zaten. Benim gittiğim yerde sat’a göre randevu vermişti ama herkese de aynı gebelik haftasında randevu verilmiyor.Sat bakıyorlar canm ona göre randevu veriuolat
Güzel haberlerle gel inşallahBen yarın gidiyorum detaylıya 22+3 haftadayım doktorum perinatolog ve uygun olduğunu söyledi 24 e kadar yolu var diye düşünüyorum
İnşallah canım benim ben özellikle şeker yüklemesini bekliyorum kendimden şüpheleniyorum çünküGüzel haberlerle gel inşallah
Aynı şüphe bende de var ama çözümü olmayan birşey değil takılmıyorum o yüzden. İnşallah hepimiz güzel haberler veririzİnşallah canım benim ben özellikle şeker yüklemesini bekliyorum kendimden şüpheleniyorum çünkühepimizin tüm sonuçları güzel çıksın bundan sonra hep hayırlı haberler verelim
Ya bunlar resmen acikiyor saat 8 de vuruyo karnima uyandiriyo beniŞimdi uyandım kalktım kendi uyuyor tık yoksıpaaaa
Ben son ay boyatacagim yaa simdi zaten evdeyim doguma hazir olsun diyorumBir de saç boyatmaya başladınız mııı
23.haftada 12 saat hicbir sey yemeden ac karnina gidiliyorŞeker yüklemesi için kaçıncı haftada gelin dedi doktor? Bana ilk randevuda bilgilendirici kağıt vermişti ama kaybetmişim
12 saat mii ben acıkınca bu beni tekmeliyor anne bir şeyler yolla diye23.haftada 12 saat hicbir sey yemeden ac karnina gidiliyor
Aydan hocaya inanamıyorum şu an bir de koru hastanesinin sahibiydi değil mi kendisiKizlar ya gece ben de cok tuvalete kalkiyorum ondan uyku gram yok. Detayliya ben 21.haftada gittim 10 dk surdu doktordan hhic memnun kalmadim. Ankara da Prof. Dr. Aydan Biri. Bana gebelikte arveles majezik icebilirsin ama kimseye soyleme dedi saka gibi degil mi ? Ben de baska bir doktordan tekrar randevu aldim carsamba tekrar detayli ult var
Eveet ben bir de oradan dogum paketi aldimAydan hocaya inanamıyorum şu an bir de koru hastanesinin sahibiydi değil mi kendisi
Benimki de oylee12 saat mii ben acıkınca bu beni tekmeliyor anne bir şeyler yolla diye
Rahat ol 18-23 hafta arasında yapılan bir şey zaten o yüzden 21+5 gayet iyiÖnden gitmesini hesap etme çünkü her zaman aynı olmuyor bazen önden gider bazen tam sat’la uyumlu olur bazende geriden gelir o yüzden sen sat’ı baz alacaksın. Bu eşler hep kafa karıştırıyor zaten benimkide bak erken gitmiş olmayalım falan diye konuştu ama ben randevumu aldım kendime göre
Teşekkür ederim kızlarBen devlete gidiyorum ve yanlış hatirlamiyosam 2 ay öncesinde doktorum sıra al demisti. Ve tarih söylemedi. Bende sıra almak için gittim. Gebelik haftami sorup sıra verdi. Bugun 21 haftalık ve detaylimda 21+2 de olucak 2 gün sonra. Yani 21 22 hatta 23. Hafta bence uygun. Geç erken pek değişmez bana kalırsa. Bide siz özele gideceksiniz sanirim bi çok yer arada mola verdiriyo bebek pozisyon değiştirsin diye. O gün tüm herseye bakar erteleme yapmaz bence. Allah korusun şüphe duyduğu bi sey görmezse diye düşünüyorum. Siz programiniza uygun bi tarihi alın gidin bence
Ben haftalardır öyleyim canım, çocukları okula gönderdikten sonra uyuyamıyorum akşam 9 10.azen daha erken uyuyorum ve gece zombi gibi dolanıyorum. Benimde ağrım sızım yok. Bu benim 3. Bebem ve ben diğerlerinde hiç böyle bir sorun yaşamadım. Bende çok anlam veremedimKızlar 23. Haftadayim ve yaklasik nerdeyse iki haftadir uykularim acayip duzensizlesti.Herhangi bir ağrim sizim yok yalniz geceleri gozumden uyky aksada toplamda 3-4 saat ancak uyuyabiliyorum neden anlamadim.Sizde de bu durumu yasayanlar var mi.Cok erken degil mi uykusuz kalmak icin ama yok olmuyor uyuyamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?