2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Rahat ol 18-23 hafta arasında yapılan bir şey zaten o yüzden 21+5 gayet iyi Önden gitmesini hesap etme çünkü her zaman aynı olmuyor bazen önden gider bazen tam sat’la uyumlu olur bazende geriden gelir o yüzden sen sat’ı baz alacaksın. Bu eşler hep kafa karıştırıyor zaten benimkide bak erken gitmiş olmayalım falan diye konuştu ama ben randevumu aldım kendime göre

Ben devlete gidiyorum ve yanlış hatirlamiyosam 2 ay öncesinde doktorum sıra al demisti. Ve tarih söylemedi. Bende sıra almak için gittim. Gebelik haftami sorup sıra verdi. Bugun 21 haftalık ve detaylimda 21+2 de olucak 2 gün sonra. Yani 21 22 hatta 23. Hafta bence uygun. Geç erken pek değişmez bana kalırsa. Bide siz özele gideceksiniz sanirim bi çok yer arada mola verdiriyo bebek pozisyon değiştirsin diye. O gün tüm herseye bakar erteleme yapmaz bence. Allah korusun şüphe duyduğu bi sey görmezse diye düşünüyorum. Siz programiniza uygun bi tarihi alın gidin bence

Sat bakıyorlar canm ona göre randevu veriuolat

Sat bakıyorlar canm ona göre randevu veriuolat
Sat baz alınıyor bende onu dedim zaten. Benim gittiğim yerde sat’a göre randevu vermişti ama herkese de aynı gebelik haftasında randevu verilmiyor.

İnşallah canım benim ben özellikle şeker yüklemesini bekliyorum kendimden şüpheleniyorum çünkü hepimizin tüm sonuçları güzel çıksın bundan sonra hep hayırlı haberler verelim
Aynı şüphe bende de var ama çözümü olmayan birşey değil takılmıyorum o yüzden. İnşallah hepimiz güzel haberler veririz

Şeker yüklemesi için kaçıncı haftada gelin dedi doktor? Bana ilk randevuda bilgilendirici kağıt vermişti ama kaybetmişim

Aydan hocaya inanamıyorum şu an bir de koru hastanesinin sahibiydi değil mi kendisi

Teşekkür ederim kızlar

Ben haftalardır öyleyim canım, çocukları okula gönderdikten sonra uyuyamıyorum akşam 9 10.azen daha erken uyuyorum ve gece zombi gibi dolanıyorum. Benimde ağrım sızım yok. Bu benim 3. Bebem ve ben diğerlerinde hiç böyle bir sorun yaşamadım. Bende çok anlam veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…