- 25 Şubat 2022
- 1.264
- 1.346
- 63
- 26
Erken doğum olmasında vaktinde gelsin bebeğim ona dua ediyorum şimdiÇok şükür canım demekki yalancı kasılma rahim doğuma hazırlıyor kendini korkma doktorunda söylemiştir zaten
İnşallah hepimizin bebekleri vaktinde sağlıkla hayırlısıyla doğsunlarErken doğum olmasında vaktinde gelsin bebeğim ona dua ediyorum şimdi
bebişşş nerde foto atıp mı sildin canımm görünmüyor
Ben eklemedim fotoAy bende kaçırdım oğluşun fotisini
He öyle mi çok yakışıklı diye yorum gelince foti koydun sandım canımBen eklemedim foto
Yok canım koymadım ama çok sevdim bu detaylı ultrason işiniHe öyle mi çok yakışıklı diye yorum gelince foti koydun sandım canım
Bende çok seviyorum yüzü baya net gözüküyor henüz birine benzemiyorlar sadece kendine benziyorlarYok canım koymadım ama çok sevdim bu detaylı ultrason işini
annem ekrandan çekmiş kız olsa dudak dolgusu masrafımız olmayacakmış vallaBende çok seviyorum yüzü baya net gözüküyor henüz birine benzemiyorlar sadece kendine benziyorlar30 haftadan sonra yanaklarda dolacak o zaman 4 boyutlu usg çok daha keyifli olacak kime benziyor onları konuşacağımız bir dönem olacak
Canım kaç gram dedi sordun mu?Yok canım koymadım ama çok sevdim bu detaylı ultrason işini
Maşallah doğuştan estetikli oğluşannem ekrandan çekmiş kız olsa dudak dolgusu masrafımız olmayacakmış valla
Evet canım 580 gram dediCanım kaç gram dedi sordun mu?
Doktorda aynı şeyi dedi kimseye benzemez şimdi tüm bebekler birbirine benzerBende çok seviyorum yüzü baya net gözüküyor henüz birine benzemiyorlar sadece kendine benziyorlar30 haftadan sonra yanaklarda dolacak o zaman 4 boyutlu usg çok daha keyifli olacak kime benziyor onları konuşacağımız bir dönem olacak
Maşallah kuzucuğaEvet canım 580 gram dedi
Ben bu sorunu yaşamamak için kahve ve çikolata tüketmedim detaylıya giderkenDoktorda aynı şeyi dedi kimseye benzemez şimdi tüm bebekler birbirine benzerben gitmeden hem kahve içmiştim hem çikolata yemiştim çok hareketliydi bazı ölçümler için nefesimi tutmak zorunda kaldım
Amin inşallah Allah bebeklerimizi kötü göz pis nefislerden korusun hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi ve Allah isteyen herkesin kucağını tez zamanda doldursun inşallahMaşallah kuzucuğa
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Valla bende uyur diye yedim ama bu seferde çocuk kudurduBen bu sorunu yaşamamak için kahve ve çikolata tüketmedim detaylıya giderkenHerhangi bir sorun çıkmadı herşey yolunda dimi
Detaylıda kuduracakları tutuyorValla bende uyur diye yedim ama bu seferde çocuk kudurduçok şükür şimdilik bir sorun yok dedi tabi bazı şeyler için erken diyor 30-34 hafta arası tekrar detaylı bakalım dedi
değil mi ya sürekli tedirginlik hali belki daha kötü etkiliyorya anlamıyorum gercekten hiç doktor yüzü görmeden doğum yapan ülkeler var tiroid ilacı falan bulamıyorlar bile milyonlarca bebek doğuyor bunların beyin gelişimi düşük mü oluyor inanılmaz bir abartı var bence bu kadın doğumda
Yok onu söylemedi ama şey dedi ben gözlerini sordum sürekli kapalı ya onu merak ettim 32-33. Haftadan sonra açılacak bu haftada gözü açık olması ciddi genetik hastalıklara işaret eder dedi belki ona falan bakacaktırDetaylıda kuduracakları tutuyorÇok şükür canım çok sevindim 30-34 hafta arasında neye bakacakmış söyledi mi
Evet o haftalarda göz açıp kapaması da gözüküyor çok güzel yaYok onu söylemedi ama şey dedi ben gözlerini sordum sürekli kapalı ya onu merak ettim 32-33. Haftadan sonra açılacak bu haftada gözü açık olması ciddi genetik hastalıklara işaret eder dedi belki ona falan bakacaktır
maşallah her şeyin yolunda olmasına sevindim kaçıncı haftadasınız şuanEvet canım 580 gram dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?