2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Yok canım koymadım ama çok sevdim bu detaylı ultrason işini
Bende çok seviyorum yüzü baya net gözüküyor henüz birine benzemiyorlar sadece kendine benziyorlar 30 haftadan sonra yanaklarda dolacak o zaman 4 boyutlu usg çok daha keyifli olacak kime benziyor onları konuşacağımız bir dönem olacak

annem ekrandan çekmiş kız olsa dudak dolgusu masrafımız olmayacakmış valla

Eklentiler

• 296dbeb0-251d-40dd-b66e-dca929fac665.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 103
Doktorda aynı şeyi dedi kimseye benzemez şimdi tüm bebekler birbirine benzer ben gitmeden hem kahve içmiştim hem çikolata yemiştim çok hareketliydi bazı ölçümler için nefesimi tutmak zorunda kaldım

Doktorda aynı şeyi dedi kimseye benzemez şimdi tüm bebekler birbirine benzer ben gitmeden hem kahve içmiştim hem çikolata yemiştim çok hareketliydi bazı ölçümler için nefesimi tutmak zorunda kaldım
Ben bu sorunu yaşamamak için kahve ve çikolata tüketmedim detaylıya giderken Herhangi bir sorun çıkmadı herşey yolunda dimi

Maşallah kuzucuğa
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin inşallah Allah bebeklerimizi kötü göz pis nefislerden korusun hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi ve Allah isteyen herkesin kucağını tez zamanda doldursun inşallah

Ben bu sorunu yaşamamak için kahve ve çikolata tüketmedim detaylıya giderken Herhangi bir sorun çıkmadı herşey yolunda dimi
Valla bende uyur diye yedim ama bu seferde çocuk kudurdu çok şükür şimdilik bir sorun yok dedi tabi bazı şeyler için erken diyor 30-34 hafta arası tekrar detaylı bakalım dedi

Valla bende uyur diye yedim ama bu seferde çocuk kudurdu çok şükür şimdilik bir sorun yok dedi tabi bazı şeyler için erken diyor 30-34 hafta arası tekrar detaylı bakalım dedi
Detaylıda kuduracakları tutuyor Çok şükür canım çok sevindim 30-34 hafta arasında neye bakacakmış söyledi mi

değil mi ya sürekli tedirginlik hali belki daha kötü etkiliyor

Detaylıda kuduracakları tutuyor Çok şükür canım çok sevindim 30-34 hafta arasında neye bakacakmış söyledi mi
Yok onu söylemedi ama şey dedi ben gözlerini sordum sürekli kapalı ya onu merak ettim 32-33. Haftadan sonra açılacak bu haftada gözü açık olması ciddi genetik hastalıklara işaret eder dedi belki ona falan bakacaktır

Evet o haftalarda göz açıp kapaması da gözüküyor çok güzel ya İnşallah sağ salim hayırlı ve sağlıklı bir şekilde gebelik sürecimizi geçiririz az bir zamanımız kaldı kuzucuklara kavuşmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…