2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Crp 70 lerdeydi zor düşürdük bir kaç hafta önce. Benim tsh 5.1 di 75 ml kullanıyorum 2.aydan beri

Benimde hmg 11.8’den 10.6’ya düşmüş 1 ayda nasıl oldu anlamadım Ocak ayinda 13 kusurlerdeydi Dahiliye doktoruna göstereceğim şimdi
Demir ve depolar düşmüştür yüksek ihtimalle mutlaka gösterin bazen endikasyonu bilmiyorum ama damardan demir bile verilebiliyor

Crp 70 lerdeydi zor düşürdük bir kaç hafta önce. Benim tsh 5.1 di 75 ml kullanıyorum 2.aydan beri
kızlar benim de 6. haftada 3.7 çıkmıştı çok yüksek beyin gelişimi olumsuz etkilenecek falan demişti çok korkuttu beni şuan ilaçla 1.6 çıktı anca istediğim gibi oldu dedi. Detaylıya da giremedim daha çok gerginim bi de şeker hafif yüksek olunca çocukta bir şey var mı diye düşünmeden edemiyorum

ya anlamıyorum gercekten hiç doktor yüzü görmeden doğum yapan ülkeler var tiroid ilacı falan bulamıyorlar bile milyonlarca bebek doğuyor bunların beyin gelişimi düşük mü oluyor inanılmaz bir abartı var bence bu kadın doğumda

Sertliği ve eşlik eden sancıyı söyleyince nst ye aldılar hemen erken doğum riskim olduğu için çok şükür herşey yolunda ama haftada bir kontrole gelmenizde fayda var dedi doktor

Haber verirsen sevinirim canım
Canım sordum doktora nst ye aldılar benim böbrekten kaynaklanan erken doğum riskim olduğu için.Bebeğin ayakları da tam ağrı ve kasılmalarımın olduğu noktadaymış oda etkiler dedi doktor haftada bir kontrole gideceğiz.Ürolijiyle yarın görüşeceğim birde ona soracağım bu sertleşme ve sancı da enfeksiyonun da etkisi var mı diye inşallah.

Arkadaşlar İstanbul herhangibir Acıbadem hastanesinde de doğum için fiyat alanlar bana söyleyebilir mi rica etsem

Demir ve depolar düşmüştür yüksek ihtimalle mutlaka gösterin bazen endikasyonu bilmiyorum ama damardan demir bile verilebiliyor
Dahiliye doktoru normal dedi idrarda biraz eritrosit vardı ona da normal dedi. Dahiliye kontrolüne şehir hastanesine gidiyorum bir sürü tahlil bakılıyor diye ama pek umursamadı bence. Hmg 10’un altına düşmesini istemeyiz dedi sadece. Cumartesi kadın doğum doktoruma da göstereceğim. Ya damardan demir tedavisi ile kurtarırsam yine iyi baya alerjik bir ilaç ama yapacak birşey yok kan transfüzyonu ihtiyacından korkuyorum en çok.

Sertliği ve eşlik eden sancıyı söyleyince nst ye aldılar hemen erken doğum riskim olduğu için çok şükür herşey yolunda ama haftada bir kontrole gelmenizde fayda var dedi doktor
Geçmiş olsun canım nst’de sancı çıktı mı

Çok geçmiş olsun bende yarın soracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…