- 23 Mayıs 2023
- 1.512
- 2.478
- 53
Ay evet ya öyleymiş çok komik şimdi sürekli gözleri kapalıEvet o haftalarda göz açıp kapaması da gözüküyor çok güzel yaİnşallah sağ salim hayırlı ve sağlıklı bir şekilde gebelik sürecimizi geçiririz az bir zamanımız kaldı kuzucuklara kavuşmaya
22+3 şu anmaşallah her şeyin yolunda olmasına sevindim kaçıncı haftadasınız şuan
Sen boyle yazinca iyice inceledim gercekten babasina benziyorTeşekkür ederiz teyzesiiio kadar aynaya baktım hiç bana benzememiş ya ahhahahah
neyse evlat sevecez mecburSen boyle yazinca iyice inceledim gercekten babasina benziyorbu fotide ne goruyosan o doguyor kuzum artik gecti
Hahah evet ya bize sıkışık gibi geliyor ama öyle değilmiş aslında keyifleri pek yerindeymişAy evet ya öyleymiş çok komik şimdi sürekli gözleri kapalıbazen çok üzülüyorum küçücük alanda kalıyorlar sonra diyorum e zaten o da küçücük idare etsin artık yerinde
Geçen haftalarda bende aşırı derece gripten hastaydım 3 hafta sürdü hastaneye gitmedim çünkü hamileyim diye bakmazdı dr lar. Ve dinlenme olmadı işede devam ettim. Sürekli nane limon içtim, bala limon sıkıp sarımsak dövüp yedim. Burnumu peçete yerine suyla sürekli temizledim bedenen böylece direncim arttı ama tabi akıntı tam geçmedi . Bize öğrencilerden çok bulaşıyorkızlar merhaba ben de ağır bir grip geciriyorum crp değerim 29 çıkmış pastil kullan dediler sadece yüksek mi ne dersiniz antibiyotik kullanmalı mıyım acaba( tiroidim de 9 çıkmış 50 mg eutrox a başlattı doktorum
Amiiiiin inşallah canımAmin inşallah Allah bebeklerimizi kötü göz pis nefislerden korusun hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi ve Allah isteyen herkesin kucağını tez zamanda doldursun inşallah
geçmiş olsun canımGeçen haftalarda bende aşırı derece gripten hastaydım 3 hafta sürdü hastaneye gitmedim çünkü hamileyim diye bakmazdı dr lar. Ve dinlenme olmadı işede devam ettim. Sürekli nane limon içtim, bala limon sıkıp sarımsak dövüp yedim. Burnumu peçete yerine suyla sürekli temizledim bedenen böylece direncim arttı ama tabi akıntı tam geçmedi . Bize öğrencilerden çok bulaşıyor
Aminnİnşallah hepimizin bebekleri vaktinde sağlıkla hayırlısıyla doğsunlar
Çok şükür canım gözünüz aydınKizlarr bugun detayliya gittim 21+5iz ve kalbindeki aritmi artik gorulmuyor bebisingayet saglikli dedi doktor dua edenlerinize cok tesekkur ederim
Çok şükür canım gözünüz aydın
Amin amin inşallahAllah hepimize guzel haberler almayi nasip etsin
Çok şükür canımKizlarr bugun detayliya gittim 21+5iz ve kalbindeki aritmi artik gorulmuyor bebisingayet saglikli dedi doktor dua edenlerinize cok tesekkur ederim
Yok yok bence transfuzyon endikasyonu yok gebelikte pek yapılmıyor diye biliyorum ayrıca bence sknti yok demişse yoktur kafanız rahat olsun insallahDahiliye doktoru normal dedi idrarda biraz eritrosit vardı ona da normal dedi. Dahiliye kontrolüne şehir hastanesine gidiyorum bir sürü tahlil bakılıyor diye ama pek umursamadı bence. Hmg 10’un altına düşmesini istemeyiz dedi sadece. Cumartesi kadın doğum doktoruma da göstereceğim. Ya damardan demir tedavisi ile kurtarırsam yine iyi baya alerjik bir ilaç ama yapacak birşey yok kan transfüzyonu ihtiyacından korkuyorum en çok.
Doğum sonrası da endikasyon oluşmaz inşallahYok yok bence transfuzyon endikasyonu yok gebelikte pek yapılmıyor diye biliyorum ayrıca bence sknti yok demişse yoktur kafanız rahat olsun insallah
Kaç haftaydıEvet canım 580 gram dedi
İnsallah ona bi şey diyemedim insallah çok kanama olmazsa ama onu da demir takviyesi falan toparlanır Allah’ın izniyle şimdiden onu dusunmeyin her şey insallah çok güzel olacak anın tadını çıkaralımDoğum sonrası da endikasyon oluşmaz inşallahTesekkurler
Canım boy ölçüsü nasıl hesaplanıyordu bi ara söylemiştin galibaKaç haftaydı
Benim 22+1 475 gram 28 cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?