2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Ay evet ya öyleymiş çok komik şimdi sürekli gözleri kapalı bazen çok üzülüyorum küçücük alanda kalıyorlar sonra diyorum e zaten o da küçücük idare etsin artık yerinde

Ay evet ya öyleymiş çok komik şimdi sürekli gözleri kapalı bazen çok üzülüyorum küçücük alanda kalıyorlar sonra diyorum e zaten o da küçücük idare etsin artık yerinde
Hahah evet ya bize sıkışık gibi geliyor ama öyle değilmiş aslında keyifleri pek yerindeymiş

Geçen haftalarda bende aşırı derece gripten hastaydım 3 hafta sürdü hastaneye gitmedim çünkü hamileyim diye bakmazdı dr lar. Ve dinlenme olmadı işede devam ettim. Sürekli nane limon içtim, bala limon sıkıp sarımsak dövüp yedim. Burnumu peçete yerine suyla sürekli temizledim bedenen böylece direncim arttı ama tabi akıntı tam geçmedi . Bize öğrencilerden çok bulaşıyor

geçmiş olsun canım ( calısınca çok daha zor ( ben evden de çalışabiliyorum ondan biraz daha rahatım

Yok yok bence transfuzyon endikasyonu yok gebelikte pek yapılmıyor diye biliyorum ayrıca bence sknti yok demişse yoktur kafanız rahat olsun insallah

Yok yok bence transfuzyon endikasyonu yok gebelikte pek yapılmıyor diye biliyorum ayrıca bence sknti yok demişse yoktur kafanız rahat olsun insallah
Doğum sonrası da endikasyon oluşmaz inşallah Tesekkurler

Kızlar iyi akşamlar pazartesi günü aşımı oldum akşamına grip oldum kolum bi felaket üstüne birde grip öksürük hapşırık bitirdi beni öksürük için öneriniz varmı ciğerleri üşütmüşüm sanırım hırıltı da var

Doğum sonrası da endikasyon oluşmaz inşallah Tesekkurler
İnsallah ona bi şey diyemedim insallah çok kanama olmazsa ama onu da demir takviyesi falan toparlanır Allah’ın izniyle şimdiden onu dusunmeyin her şey insallah çok güzel olacak anın tadını çıkaralım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…