2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Evet o haftalarda göz açıp kapaması da gözüküyor çok güzel ya 😍 İnşallah sağ salim hayırlı ve sağlıklı bir şekilde gebelik sürecimizi geçiririz az bir zamanımız kaldı kuzucuklara kavuşmaya 😍😍♥️
Ay evet ya öyleymiş çok komik şimdi sürekli gözleri kapalı 😂 bazen çok üzülüyorum küçücük alanda kalıyorlar sonra diyorum e zaten o da küçücük idare etsin artık yerinde 😂😂

Ay evet ya öyleymiş çok komik şimdi sürekli gözleri kapalı 😂 bazen çok üzülüyorum küçücük alanda kalıyorlar sonra diyorum e zaten o da küçücük idare etsin artık yerinde 😂😂
Hahah evet ya bize sıkışık gibi geliyor ama öyle değilmiş aslında keyifleri pek yerindeymiş 😂😂

kızlar merhaba ben de ağır bir grip geciriyorum crp değerim 29 çıkmış pastil kullan dediler sadece yüksek mi ne dersiniz antibiyotik kullanmalı mıyım acaba :KK43:( tiroidim de 9 çıkmış 50 mg eutrox a başlattı doktorum
Geçen haftalarda bende aşırı derece gripten hastaydım 3 hafta sürdü hastaneye gitmedim çünkü hamileyim diye bakmazdı dr lar. Ve dinlenme olmadı işede devam ettim. Sürekli nane limon içtim, bala limon sıkıp sarımsak dövüp yedim. Burnumu peçete yerine suyla sürekli temizledim bedenen böylece direncim arttı ama tabi akıntı tam geçmedi . Bize öğrencilerden çok bulaşıyor

Geçen haftalarda bende aşırı derece gripten hastaydım 3 hafta sürdü hastaneye gitmedim çünkü hamileyim diye bakmazdı dr lar. Ve dinlenme olmadı işede devam ettim. Sürekli nane limon içtim, bala limon sıkıp sarımsak dövüp yedim. Burnumu peçete yerine suyla sürekli temizledim bedenen böylece direncim arttı ama tabi akıntı tam geçmedi . Bize öğrencilerden çok bulaşıyor
geçmiş olsun canım :(( calısınca çok daha zor :(( ben evden de çalışabiliyorum ondan biraz daha rahatım

Dahiliye doktoru normal dedi idrarda biraz eritrosit vardı ona da normal dedi. Dahiliye kontrolüne şehir hastanesine gidiyorum bir sürü tahlil bakılıyor diye ama pek umursamadı bence. Hmg 10’un altına düşmesini istemeyiz dedi sadece. Cumartesi kadın doğum doktoruma da göstereceğim. Ya damardan demir tedavisi ile kurtarırsam yine iyi baya alerjik bir ilaç ama yapacak birşey yok kan transfüzyonu ihtiyacından korkuyorum en çok.
Yok yok bence transfuzyon endikasyonu yok gebelikte pek yapılmıyor diye biliyorum ayrıca bence sknti yok demişse yoktur kafanız rahat olsun insallah 😊

Yok yok bence transfuzyon endikasyonu yok gebelikte pek yapılmıyor diye biliyorum ayrıca bence sknti yok demişse yoktur kafanız rahat olsun insallah 😊
Doğum sonrası da endikasyon oluşmaz inşallah 🙏🏼😌 Tesekkurler 😌

Kızlar iyi akşamlar pazartesi günü aşımı oldum akşamına grip oldum kolum bi felaket üstüne birde grip öksürük hapşırık bitirdi beni öksürük için öneriniz varmı ciğerleri üşütmüşüm sanırım hırıltı da var

Doğum sonrası da endikasyon oluşmaz inşallah 🙏🏼😌 Tesekkurler 😌
İnsallah ona bi şey diyemedim insallah çok kanama olmazsa ama onu da demir takviyesi falan toparlanır Allah’ın izniyle şimdiden onu dusunmeyin her şey insallah çok güzel olacak anın tadını çıkaralım 😊

Back
X