2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Aaa ne gibi sıkıntı oluyo acaba bende 3 4 haftaya seker testi veririm heralde tam tarih konuşmadık da henüz.
Aşıyı düşünüyorsan çok erteleme çünkü 2. Dozu da var zamanı geçmesin daha fazla

Nerden izledin canım film sitesi mi

filmden bi sahne (inşallah link çalışır)

Pratikte kullan atlar mantikli da spyle bi bakınca hesey ates pahası. Evet şuan şükürler olsun maddi sorunumuz yok ama hayat ne getirir bilinmez o yüzden surdurulebilri çare bulursam onu yapıyorum.
Kesinlikle haklısın ama bi yere giderken kullan atlar da çanta da olsa iyi olur aslında ama çok pahalı cidden 40lı baby me pofuduk olan 220 tl gibi bişeydi

Aaa ne gibi sıkıntı oluyo acaba bende 3 4 haftaya seker testi veririm heralde tam tarih konuşmadık da henüz.
Aşıyı düşünüyorsan çok erteleme çünkü 2. Dozu da var zamanı geçmesin daha fazla
Ayrıntılı sormadım açıkçası bazı insanlar bu tür şeylere karşı oluyor ya o yüzden çok karıştırmadım

Kesinlikle haklısın ama bi yere giderken kullan atlar da çanta da olsa iyi olur aslında ama çok pahalı cidden 40lı baby me pofuduk olan 220 tl gibi bişeydi
Yani çok acil ve özel bi durum için alınabilir fakat günlük evde kullanım için gerçekten gereği yok bence.

1 numaradan bi paket daha alayım ilk başta çok kullanabiliriz belkide.

1 numaradan bi paket daha alayım ilk başta çok kullanabiliriz belkide.
Tabi tabi ilk zamanlar sık emzirme beslenme olacağı için çok bez değişimi oluyo. Bide alışık olmadıkları için beze, tahriş sorunu olmasın diye de sık degistiriyosun ister istemez.

Sleepy ve molfix düşünüyorum aslında. Prima aşırı pahalı eledim onu. Bebiş hiç birini kabul etmezse son çare prima kullanırım artık

Sordum canım canı öyle istiyor öyle rahat ediyor sıkıntı yok dedi duruşu için. Ama benim kafama takılıyor acaba normal doğumu engeller mi duruşu diye
Canım normal doğumda zaten ters durması gerek aksine olumlu etkiler.

Anladım canım bilmiyorum her seferinde öyle görünce endişe ettim birde çok uğraşıyor doktor bakabilmek için pozisyon zor diyor
Sıkıntı yapma bebekler son aya kadar sürekli dönüp dururlar canım önemli olan son haftalar

Kızlar bez alırken 1 numaradan bir paketi geçmeyin derim. 2 numara ile arasında ciddi bir boyut farkı yok ilk aydan ikiye rahatlıkla geçiliyor. Ben ilk çocukta prima ile başlamıştım sonra hep sleepy ile devam ettim. Prima eskiden ucuzdu ama içerik olarak önermiyorlardı fazla kimyasal içeriyor. Alacaksanız premium care dışında tercih etmeyin. Migros indiriminden molfix aldım ben de onu deneyeceğim. Sleepy kalıpları daha küçük molfix biraz daha büyük. Belli markalar doğru beden takarsanız sızdırma kolay kolay yapmıyor.

Sleepy ve molfix düşünüyorum aslında. Prima aşırı pahalı eledim onu. Bebiş hiç birini kabul etmezse son çare prima kullanırım artık
Bende o 2 marka arasındayım ama sleepy den uygun indirim bulamadim. Bulursam 1 2 paket ondan da alsam diyorum. Özellikle ilk bezleri sleepy düşünüyorum çünkü molfix e göre bi tık daha Minik oluyolar.

Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için , doktorun çok önemi var bu konuda bende iyi bir doktor ve hastane arayisindayim çok uzun zaman oldu idrar tahlili vermeyeli alttanda henüz hiç muayene olmadı bunları bir sonraki kontrol zamanında baktırayım, bana en son doğum yaptığım zaman dikkatli olmamı bir sonraki doğumunda erken olabilecegini hatta 35 haftadan da erken olabilir demişlerdi inşallah öyle olmaz ikimizde sağlıklı bir şekilde zamanında kucağımıza aliriz

Bio Natural Ekonomik Paket Bebek Bezi 1 Beden Yenidoğan 64 Adet
Sleepy Bio Natural Ekonomik Paket Bebek Bezi 1 Beden Yenidoğan 64 Adet - ebebek

Kızlar ben bugün e bebeğin kendi uygulamasından bu üründen satın aldım. 2.ürüne %40 indirim var 128’li fiyatı uygun geldi. 2 paket 1 numara aldım yeter diye düşünüyorum sonrasında 2 numara alacağım. Ayrıca trendyolda e bebeğin ürünleri daha pahalı aklınızda bulunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…