Oy oy tecrübe oluyor canimAynen bir sorun yoktur inşallah ama içime sinmedi nedense bide perinatoloji ile aynı fiyat resmen. Bilseydim uzak olsa perinatologa giderdim
Aaa ne gibi sıkıntı oluyo acabaBana da öyle geldi biraz tedbirli bir hemşireydi sanırım. Haftaya şeker yükleme için geleceğim ama daha çok açlık tokluk baktırmak istiyorum dedim oda şeker yükleme sonrası bazı gebeler sıkıntı yaşadıklarını söylüyor bence de açlık tokluk bakalım dedi. Bu meselelere mesafeli biriydi sanırım
24 ünde randevum var inşallah o gün sorup ertesi güne aşıya gideceğim.
Nerden izledin canım film sitesi miAy kızlar size ne onericem. Demin bi film izledim. İsmi ters yüz animasyon. Tam gebelerin yeni anne baba olanların izlemesi gereken bi film. Bi bebeğin doğduğu andan ergenliğine kadar yaşadıkları ve duygularıyla ilgili bi sey mükemmel on numara değil belki ama 10/8 lik bi film. Bazı yerlerde gözlerim doldu. Bi aksam eşinizle izleyin bence çok guzel.
filmden bi sahne (inşallah link çalışır)Ay kızlar size ne onericem. Demin bi film izledim. İsmi ters yüz animasyon. Tam gebelerin yeni anne baba olanların izlemesi gereken bi film. Bi bebeğin doğduğu andan ergenliğine kadar yaşadıkları ve duygularıyla ilgili bi sey mükemmel on numara değil belki ama 10/8 lik bi film. Bazı yerlerde gözlerim doldu. Bi aksam eşinizle izleyin bence çok guzel.
Disney filmiymis ama film cehennemi mi neydi ordan actim dublajıNerden izledin canım film sitesi mi
Ay çok şükür iyiyiz ya bahsedilen gibi benimde çok kısa sürdü. Herşey yolunda canımCanım detaylıdan sonra yazmadın bebeğinde sen de iyisinizdir umarım
Kesinlikle haklısın ama bi yere giderken kullan atlar da çanta da olsa iyi olur aslında ama çok pahalı cidden 40lı baby me pofuduk olan 220 tl gibi bişeydiPratikte kullan atlar mantikli da spyle bi bakınca hesey ates pahası. Evet şuan şükürler olsun maddi sorunumuz yok ama hayat ne getirir bilinmez o yüzden surdurulebilri çare bulursam onu yapıyorum.
Ayrıntılı sormadım açıkçası bazı insanlar bu tür şeylere karşı oluyor ya o yüzden çok karıştırmadımAaa ne gibi sıkıntı oluyo acababende 3 4 haftaya seker testi veririm heralde tam tarih konuşmadık da henüz.
Aşıyı düşünüyorsan çok erteleme çünkü 2. Dozu da var zamanı geçmesin daha fazla
Yani çok acil ve özel bi durum için alınabilir fakat günlük evde kullanım için gerçekten gereği yok bence.Kesinlikle haklısın ama bi yere giderken kullan atlar da çanta da olsa iyi olur aslında ama çok pahalı cidden 40lı baby me pofuduk olan 220 tl gibi bişeydi
1 numaradan bi paket daha alayım ilk başta çok kullanabiliriz belkide.Alırsan 1 paket al 1 numaradan.
Evet 3 de yanlış hatirlamiyosam 4 6 ay kadar kaliniyodu ama bebeğin kilo alımı ve boyuda etkili olur. Hic bulunmayacak bezler değil makul sayıda alıp gerektiği zamanda o gün gelince takviye alirim diye düşünüyorum
Iyi etmissin belkide o hemsire de asi karsitiydi o yüzden öyle davrandıAyrıntılı sormadım açıkçası bazı insanlar bu tür şeylere karşı oluyor ya o yüzden çok karıştırmadım
Tabi tabi ilk zamanlar sık emzirme beslenme olacağı için çok bez değişimi oluyo. Bide alışık olmadıkları için beze, tahriş sorunu olmasın diye de sık degistiriyosun ister istemez.1 numaradan bi paket daha alayım ilk başta çok kullanabiliriz belkide.
Sleepy ve molfix düşünüyorum aslında. Prima aşırı pahalı eledim onu. Bebiş hiç birini kabul etmezse son çare prima kullanırım artıkBurdan bi arkadasti sanirim bez değişimi gerektiğinde sikinti olabiliyor diye karışık kullanma fikrini söylemişti. Hani bi yere gittin kullandığın marka yok napican sıkıntı. O yüzden karışık kullanmak mantikli gelmisti banada. Cok çok karıştırma ama bence her yerde bulunabilecek marka belirle 2 tane öyle dönüşümlü devam et derim
Canım normal doğumda zaten ters durması gerek aksine olumlu etkiler.Sordum canım canı öyle istiyor öyle rahat ediyor sıkıntı yok dedi duruşu için. Ama benim kafama takılıyor acaba normal doğumu engeller mi duruşu diye
Anladım canım bilmiyorum her seferinde öyle görünce endişe ettim birde çok uğraşıyor doktor bakabilmek için pozisyon zor diyorCanım normal doğumda zaten ters durması gerek aksine olumlu etkiler.
Sıkıntı yapma bebekler son aya kadar sürekli dönüp dururlar canım önemli olan son haftalarAnladım canım bilmiyorum her seferinde öyle görünce endişe ettim birde çok uğraşıyor doktor bakabilmek için pozisyon zor diyor
Bende o 2 marka arasındayımSleepy ve molfix düşünüyorum aslında. Prima aşırı pahalı eledim onu. Bebiş hiç birini kabul etmezse son çare prima kullanırım artık
Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için , doktorun çok önemi var bu konuda bende iyi bir doktor ve hastane arayisindayim çok uzun zaman oldu idrar tahlili vermeyeli alttanda henüz hiç muayene olmadı bunları bir sonraki kontrol zamanında baktırayım, bana en son doğum yaptığım zaman dikkatli olmamı bir sonraki doğumunda erken olabilecegini hatta 35 haftadan da erken olabilir demişlerdi inşallah öyle olmaz ikimizde sağlıklı bir şekilde zamanında kucağımıza alirizEvet her gittiğim doktoruma bunu söylüyorum mutlaka ilk gittiğim doktor kesinlikle her muayeneden önce idrar tahlili vermemi istemişti ve tüm muayenelerimin alttan olması gerektiğini söylemişti bir de ilki erken doğduysa bunun da riskli olabileceğini söylemişti oğlum makat gelişti bu da makat geliş olur büyük ihtimalle dedi biraz abarti gelse de doktor çok iyiydi ama hastane pek iyi değildi orada doğum yapmak istemediğim için başka hastaneye geçtim bu doktorum da biliyor erken doğum yaptığımı ultrason kontrolünü sanki detaylı gibi uzun tutuyor eğer karindan ultrasonda risk görürse rahim ağzı kısalığı vs alttan muayene edeceğini söyledi ben ilkinde kendimi çok yormustum enfeksiyon hiç geçmemişti kendimce bunlara dikkat ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?