Magosit 365 mg kullanıyorumMagnezyum olarak ne kullanıyorsunuz kızlar ben kullanmadım şimdiye kadar ama artık gece ağrılarla uyanmaya başladım
Ben hiç kullanmadım kullanmayıda düşünmüyorum gibi yastık daya bence sırtına benim öyle geçiyor ağrım olduğundaMagnezyum olarak ne kullanıyorsunuz kızlar ben kullanmadım şimdiye kadar ama artık gece ağrılarla uyanmaya başladım
Ben 3 gündür öyleyim işte ama bugün boğaz ağrısıda başladı acaba ondn dolayımı oldu bilmyrum hasta olucam gibiKızlar sizde hiç nefes yetmemiş hissi oluyor mu 10 dk önce başladı geçmiyor da boğulacak gibi hissediyorum
Bunu ben de merak ediyorum benim de videoya baktım tam 4 dk sürmüş. Arkadaşım 40 dk bakıldı dedi 10 katı fark var saçma yani gidince kendi doktoruma sorayım o normal ultrasonu da 3-4 dk yapıyordu zatenAy valla ciddiyim arkadaşım çaktırmadan video çekmiş tamtamına 4 dknasıl bu kadar fark oluyo ben anlamıyorum ki yarım saat bakan neye bakıyo 4 dk bakan neye bakıyo
Sırt bel ağrısı değil ileri seviye bi ağrı gece sanki bacağım kırılıyor gibi sancıyla uyandım ve hala topallayarak yürüyorum. Yine birkaç gün önce sol kol ağrısı ile uyandım bu şekilde ağrılarBen hiç kullanmadım kullanmayıda düşünmüyorum gibi yastık daya bence sırtına benim öyle geçiyor ağrım olduğunda
Ben de aynı sikayetleri yaşadım iki hafta korkup doktora gittim ama kabızlık ve gazdan imiş. Doktor kabızlık ve gaz için ilaç verdi ama bebeğin iyi olduğunu görünce kullanmadım bile. Bol su içip kendimi sıcak tuttum. Bol kayısı kuru incir aktivia falan doğal yollar ile kendimi rahatlattim ve şimdi çok şükür ağrılarim azaldı. Bence korkmana gerek yok gaz sancısı olma ihtimali çok yüksek. Özellikle sol alt karın civarında baslamisti benim ağrım sonra yavaşça karnimda yayılmaya başladı. Dikkatli gözlemlersen ağrı kalın bagirsak civarında oluyor. Zaten bağırsak resmen rahmi kuşatmış bu yüzden gaz sancısı kötü oluyor. Tabi yine de kesin gazdandir diyemem bu yüzden deneyimimi paylasmak istedim karar sizin artık. Umarım sancın bir an önce geçer de rahatlarsınKızlar ben karnımı bastırınca biraz aclyor ya aşırı gazım var kaç gündür ondanmidir bagirsaklarım acıyordur yoksa bebekmi
Yaa evet stok biraz risk işi ama yaptık bi çılgınlık napalımBence bebişten bebişe farkediyor. Molfix den çok memnun olanda var bende 1 numara sleepy 128li aldım yeter diye düşündüm 2 numara molfix ve sleepy stok yapıcam umarım stok yapınca bebişlere uymayıp elimizde patlıyormuş
Yok canım zaten devletti bu Allahtan böyle bi şeye para vermedim yıkılırdımSana bir daha iş çıktı desene inşallah çok vermemissindir şu ekonomide tekrar tekrar ayıp yani Allahim işini düzgün yapanlarla karşılaştırsın
Ya evet normal doktor zaten o kadar süre bakıyo yani ayrıntılının bi farkı olmalı ben bakıcam başlangıç saatiyle bitiş saatine bi daha gidebilirsemBunu ben de merak ediyorum benim de videoya baktım tam 4 dk sürmüş. Arkadaşım 40 dk bakıldı dedi 10 katı fark var saçma yani gidince kendi doktoruma sorayım o normal ultrasonu da 3-4 dk yapıyordu zaten
Benimki de o durumda işte çıkar yukarı diye umuyorum çıkmazsa da normal doğumdan vazgeçicez ne yapalım doğuma kadar çıkar inşallahcanım sen o günlere gel de normal sezeryan o inan doğum günü anı bile değişiyor hayırlısıyla gelsin de benim bebem de kafa dönüpğ duruyor keyfi nasıl isterse :))
Bugün de doktor bana eşi rahme yakın dedi anlamadım ama dedim sorun mu sezeryan yaparız sorun değil yukarı çıkar dedi ama ben de onu merak ettim neymiş :/
Yaa inşallah canım benim inşallahAyyyRabbım o günlere erdirsin. Biliyo musunde bende transferimi doğum günümde yaptirmistim. Tutarsa doğum günü hediyem dedim dedim durdum. Ve tutmuştu sahada Mevlam sağlıklı hayirli gebelikle çok güzel bi doğum günü hediyesi nasip etsin inşallah amin
İki gün ben de öyleydim bugün hareketlendi derin uyuyorlar galiba aradaKızlar dünden beri hala çok net belirgin hareket hissetmiyorum inşallah arkasını falan dönmüştür sadeceyarın sabah ayrıntılıya gideceğim bize de dua ederseniz çok sevinirim umarım her şey yolundadır
Biz üniversitedeyken psikoloji dersi hocamız izletmişti bu filmi sonrasında tekrar tekrar izledim çok tatlıydıAy kızlar size ne onericem. Demin bi film izledim. İsmi ters yüz animasyon. Tam gebelerin yeni anne baba olanların izlemesi gereken bi film. Bi bebeğin doğduğu andan ergenliğine kadar yaşadıkları ve duygularıyla ilgili bi sey mükemmel on numara değil belki ama 10/8 lik bi film. Bazı yerlerde gözlerim doldu. Bi aksam eşinizle izleyin bence çok guzel.
HarikaJENDER Hasta Altı Serme Bezi 60x90 Yatak Koruyucu Örtü Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kızlar tek kullanımlık bebek alt açmalara sakın o kadar paralar dökmeyin şuraya link bıraktım mutlaka bakın hasta alt serme bezi diye geçiyor hastanede kullanılanlardan, fiyat olarak çok çok daha uygun. Medikalerde daha uygundur muhtemelen gidip bakacağım uyguna bulamazsam trendyoldan bu üründen alacağım. Sizlerde yakınlarda medikal varsa bir bakın daha uygun bulamazsanız bu üründen alabilirsiniz
Dinlenmek bol su içmek önemligeçmiş olsun canım( calısınca çok daha zor ( ben evden de çalışabiliyorum ondan biraz daha rahatım
Ben de akşamdan beri aynı problemi yaşıyorum ama çok yemek yedim ve çok yorucu bir gün geçirdim belim ağrıyor buna yoruyorumKızlar sizde hiç nefes yetmemiş hissi oluyor mu 10 dk önce başladı geçmiyor da boğulacak gibi hissediyorum
Sigorta öder rapor parasını. Doğum izni sürecinde iş yerinden bir ödeme alınmıyor. İş kanunu doğumdan önce 8 hafta, doğumdan sonra da 8 hafta olarak belirtir. 32. Haftada doğum izni otomatik olarak başlar ama sağlığınız el veriyorsa 37’ye kadar çalışabilirsiniz. Bunun için de tam 32. Hafta gününde doktordan çalışabilir raporu alıp iş yerine vermek gerekir. Sonrasında istediğiniz hafta doktoran raporunuzu alıp doğum izninizi başlatabilirsiniz. Doğum öncesi kullanmadığınız izinler, izne çıktığınız an itibariyle aktarılır.Peki bunu işyeri firmamı veriyor yoksa sigoartamı veriyor ücreti kim ödüyorb
Kötü birşey değil sanırım ben ilk 17.hafta civarında erkenden yaşamıştım hâlâ oluyor ara sıra doktorumda bu haftalarda kasılmaları istemeyiz su tüketimini artır demişti.Rahim doğuma hazırlık için kendini güçlendirmeye çalışırmış bu kasılmalarla.Sen yine de doktoruna sor istersenAaaaa şok oldum popo değil mi o niye kasılıyoruz öylekötü bisey mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?