- 4 Ağustos 2022
- 6.385
- 2.945
- 103
Bende 2 paket aldım molfix 2 numaradan. 1 numara sleepy bio natural almıştım 128li yeter 1 numara için diye düşündüm 2 numaradan devam edeyim dedimEvet iyiymis. Bende aldirayim bari
Kiiiz sende yani dertsiz başa dert ariyo gibisinmadem sorun sıkıntı yok sal sende
Ters derken başımı aşağıda poposu mu canımBenim bebiş de hep ters duruyor ben endişelendiğim için her seferinde soruyorum neden ters diye öyle istemiş diyor doktor. Dün de radyoloji de yine ters duruyordu o doktora da sordum neden ters bi sorun mu bu dedim canı öyle istemiş dedi. Demekki sorun değilama acaba öyle ters olması normal doğuma engel mi
Bence bebişten bebişe farkediyor. Molfix den çok memnun olanda var bende 1 numara sleepy 128li aldım yeter diye düşündüm 2 numara molfix ve sleepy stok yapıcam umarım stok yapınca bebişlere uymayıp elimizde patlıyormuşKızlar ya ben de molfix almıştım başka bi indirimde stok yaptım ama pişman oldum biraz :/ ablam şu an bebişine kullanıyo eskiye göre baya taşma problemi oluyomuş kaliteyi düşürmüşler dedi
Hakkınızda hayırlısı olsunKızlar aranızda 2 kimyasal geçirip pıhtılaşma sorunu çıkan oldu mu.Ben Şubat anneleri deydim kümyasal oldu.nu ay yine gebe kaldım oda kimyasal oldu.Domtoeum genetiğe yönlendirdi pzt gidecem inşallah
Onu bende çok yaşıyorum. Son 10 gündür geriniyo gibi bi şeyler yapiyo karnımın bi tarafi şişiyor öyle yapıncaBugün sol taraf bir anda top gibi oldu ama sepsert dokununca taş gibi oldu sol göbeğim popoyu dikip top yaptı kendini 2-3 dk kaldı sonra hop kaydıilk korktum sert olunca takla attı içimde
Bazen gerçek indirimler oluyor trendyol da ama dediğin gibi bazı ürünlerde de şişirme fiyatlar var geçen e bebeğin pofuduk alt açma örtüsüne baktım trendyolda 370 tl olan ürün e bebek sitesinde 220 tl idi çok şaşırdım bendeTrendyol ile hiç bi ürünün fiyatını kıyaslamayın bence. Cunku orda çok fazla komisyon kesintisi olduğu için satıcılar normal ürün fiyatının üstünde fiyatla satış yapiyolar. Ben tamamen bıraktım orayi. Hatta bi ara bi elbise beğenmiştim tesettüre uygun sonra başka bi tesettur sitesinde 100 lira aşağısıni buldum ardından o ürüne çok baktığım için alsam mı almasam mı diye ınstagramda aynı ürünün gerçek saticisini buldum. Trendyol da 550 lira iken ınstagramda 250 lira idi. Ve satıcı da aynı kişi idi. Varın siz düşünün.
Migrostaki fiyat suan baya makul. Ben 1 ve 2 numara almıştım 3 ve 4 almayı düşünüyorum
1 ve 2 numaradan kaçlı ve kaç paket stokladın canım birde hangi marka?Trendyol ile hiç bi ürünün fiyatını kıyaslamayın bence. Cunku orda çok fazla komisyon kesintisi olduğu için satıcılar normal ürün fiyatının üstünde fiyatla satış yapiyolar. Ben tamamen bıraktım orayi. Hatta bi ara bi elbise beğenmiştim tesettüre uygun sonra başka bi tesettur sitesinde 100 lira aşağısıni buldum ardından o ürüne çok baktığım için alsam mı almasam mı diye ınstagramda aynı ürünün gerçek saticisini buldum. Trendyol da 550 lira iken ınstagramda 250 lira idi. Ve satıcı da aynı kişi idi. Varın siz düşünün.
Migrostaki fiyat suan baya makul. Ben 1 ve 2 numara almıştım 3 ve 4 almayı düşünüyorum
Kesinlikle yüzde yüz haklı hic masraf eve kalabalik yapma. Onun yerine masa sandalye alKızlar ikea da alt açma masası gibi bisey var alayım diyorum eşim koltukta değiştir kullanmazsın ki bunu diyo yadoğru mu ne diyorsunuz Eki Görüntüle 3317456
Bak o örtü ile ilgili fikir vereyim. Çevrende dikisten anlayan biri varsa onunla konuş nasıl bi sey istediğine göre ve git değişik renkte kumaş al. Ver diktir. Ben kv bi kaç tane diktirdjm. Hic hazir almayı düşünmüyorum. Bi kaç içine elyaf koyarak dikti bi kaç da elyafsiz dikecek. Gün içinde bi sey surulse ki ben o şekilde çok kullandim hic surulme olmadi. Hemen sudan geçirip makinede yıkarsın. Bildiğin kumaş örtü yani. Evladiyelik. Kullan atlar hem masraf hem boşa atık gözü ile bakıyorum. Sende öyle yap. Al 2 3 metre kumaş desen desen diktir.Bazen gerçek indirimler oluyor trendyol da ama dediğin gibi bazı ürünlerde de şişirme fiyatlar var geçen e bebeğin pofuduk alt açma örtüsüne baktım trendyolda 370 tl olan ürün e bebek sitesinde 220 tl idi çok şaşırdım bende
Aynen orası öyle zaten doğumdan korkuyorum ama yine de normal doğum yapmak istiyorum da dediğin gibi herşey bebişe bağlı oluyor.canım sen o günlere gel de normal sezeryan o inan doğum günü anı bile değişiyor hayırlısıyla gelsin de benim bebem de kafa dönüpğ duruyor keyfi nasıl isterse :))
Bugün de doktor bana eşi rahme yakın dedi anlamadım ama dedim sorun mu sezeryan yaparız sorun değil yukarı çıkar dedi ama ben de onu merak ettim neymiş :/
1 numaradan yanlış olmasın 240 adet idi sanırım. 2 paket sleepy 2 paket de molfix almıştım. Diger numaraları da 2 markadan alacaktım ama sleepy den numara ve uygun fiyat bulamadığım için. Molfix ile devam edicem sanirim. 2 numara dan 160 adet felan olmalı. O zaten geçiş numarası olduğu için az aldım. 3 numaradan da suan elimde 2 paket var ama paket sayısı kirkli sayılarda felan olmalı. 3 numaradan 2 paket daha alıp sonra bolca 4 almayı düşünüyorum.1 ve 2 numaradan kaçlı ve kaç paket stokladın canım birde hangi marka?
Kesinlikle sana katılıyorum ben bekarken bile yapmayı düşünüyordum böyle garanticiyimHakkınızda hayırlısı olsun
Ben suan 5 yıllık evliyim ve daha öncesinde bi kaç kez kimyasal yaşamıştım. Bi arkadaşım vasıtasıyla kafama göre pıhtılaşma testi verdim. Ve bi çok doktor buna asla gerek olmadığını söylemişti. Neyse testi verdiğim ay tüp bebeğe de başlamıştık. Gebelik oluştuğu sıralar sonuc da çıktı ve 4 genden 3 ünde pıhtılaşma çıkmıştı benim. Kalp atışını duyar duymaz da iğneleri başladık. Ve bizim bebekle ilgili hiç bi problemimizde yoktu eşimle. Sonra düşündüm sanirim pıhtılaşma sebebi ile olmamıştı. Bence bu test kimyasal düşük vs sorunları yasanmadan aynı rahim filmi semen analizi gibi rutin testler araştırmasına girmesi gerektiğini dusunuyorum. O kadar önemli. Bence..
Baş aşağı duruyor. Yatış pozisyonu değilde yüz üstü yatmış gibiTers derken başımı aşağıda poposu mu canım
Evet ama 2 numaranın kilo bandi düşüktü. Bide 1 numara kullanacağı zaman diliminde yani bebekler ilk doğduğunda bi miktar kilo veriyo sonra yavaştan kilo almaya başlarken 2 numaraya geciyosun. Ve kilo alımı oldukça 2 küçük gelebiliyo. 3 e geçmen gerekiyo. 1 ve 2 ye nazaran 3 numara daha çok kullanılıyor. Ona göre al. Mesela benim bebek minyon tipli olacak diye düşündüğüm için 1 numarayı çok aldım. Belki öyle olmaz ama zaten ilk zamanlar sık sık degistircez oylelik biter yani.Bende 2 paket aldım molfix 2 numaradan. 1 numara sleepy bio natural almıştım 128li yeter 1 numara için diye düşündüm 2 numaradan devam edeyim dedim
Bence alma ya park yatak alacaksan park yatağın alt değiştirme kısmı da oluyor onu bile kullanmıyoruz örtü de değiştiriyoruz diyorlarKızlar ikea da alt açma masası gibi bisey var alayım diyorum eşim koltukta değiştir kullanmazsın ki bunu diyo yadoğru mu ne diyorsunuz Eki Görüntüle 3317456
20 iş günü demişlerdi. Hafta sonları yok. 1 ay gibi sürede cikiyo genelde ama benimki kurban bayramına da denk gelmişti biraz fazla gecikti o yüzden tam hatırlayamıyorum. Bide ben kastamnu devlet hastanesinde vermiştim. Özel ve şehirlere göre de değişebilir.Kesinlikle sana katılıyorum ben bekarken bile yapmayı düşünüyordum böyle garanticiyimKaç ayda çıktı peki somucumuz
Bende fakültede yapayım.Memoriale gidiyorum normlde tedavide ama 7 bin dedi ve tamamlayıcı sağlık sigortası da karşılamadı mecbur devlete20 iş günü demişlerdi. Hafta sonları yok. 1 ay gibi sürede cikiyo genelde ama benimki kurban bayramına da denk gelmişti biraz fazla gecikti o yüzden tam hatırlayamıyorum. Bide ben kastamnu devlet hastanesinde vermiştim. Özel ve şehirlere göre de değişebilir.
Bende garanticiyimdir duyar duymaz bi ihtimal diyerek koştum
Pko da var bende zaten zar zor kalıyoruz20 iş günü demişlerdi. Hafta sonları yok. 1 ay gibi sürede cikiyo genelde ama benimki kurban bayramına da denk gelmişti biraz fazla gecikti o yüzden tam hatırlayamıyorum. Bide ben kastamnu devlet hastanesinde vermiştim. Özel ve şehirlere göre de değişebilir.
Bende garanticiyimdir duyar duymaz bi ihtimal diyerek koştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?