2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Aslında şöyle bişey aldım ama o dediğim tek kullanımlık olanlardan kullanıp atacaksın yani. Senin dediğin de mantıklı aslında

Eklentiler

• Screenshot_20231013_195805_Trendyol.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_20231013_195802_Trendyol.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 50
En çok 3 numara kullanılıyor diye duymuştum doğru mu acaba? Bende molfix ve sleepy üzerine stok yapayım dedim sleepy bio natural 1 numara 128li almıştım o çok küçük hemen 2 numaraya geçiliyor dediler diye başka almadım acaba 1 numara daha alsam mı?

Bende fakültede yapayım.Memoriale gidiyorum normlde tedavide ama 7 bin dedi ve tamamlayıcı sağlık sigortası da karşılamadı mecbur devlete
Hic boşa para verme derim. Asagi yukarı zaten ayni sürelerde cikar sonuc. Ben çok endişe etmiştim tedavi sırasında ya bi sey çıkarsa ilaca geç kalırsam diye sürekli biyokimyayi darladim sonuc sonuc diye. Ama doktorum söyle bi sey yapmıştı beta da gebelik belli olunca coraspin verdi 10 gün kadar onu kullandim o süre de kalp atışını duyduk tamda o günlerde sonuc belli oldu ve hemen hapı kesip igneye baslamistik. Yani sonuc çıktığına kadar gebelik olur geç kaliriz vs düşüncen hic olmasın. Bilinçli bi doktorun olsun sırtın yere gelmez allahin izniyle.
Mevlam tez zamanda sağlıklı hayirli gebelik nasip etsin. Buraya gelip müjdeli haberini almak bizlere nasip olsun

Ayy çok rahatladım teşekkür ederim doktorun Korun dedi ama ben korubmaycaktım dedim aspirin kullanırım

Benim bebiş erkek ben minyonum ama eşim daha iri bana göre kime çeker bilmiyorum. Bende 1 numara 128li aldım bıraktım bugün molfix 54lü 2 paket aldım 2 numaradan. 2 paket daha alacağım. Aslında pure baby ve turco baby de denemek istiyorum ama çok karıştırmasam mı acaba

İğne oksapar demi canım

Aslında şöyle bişey aldım ama o dediğim tek kullanımlık olanlardan kullanıp atacaksın yani. Senin dediğin de mantıklı aslında
Pratikte kullan atlar mantikli da spyle bi bakınca hesey ates pahası. Evet şuan şükürler olsun maddi sorunumuz yok ama hayat ne getirir bilinmez o yüzden surdurulebilri çare bulursam onu yapıyorum.

Alırsan 1 paket al 1 numaradan.
Evet 3 de yanlış hatirlamiyosam 4 6 ay kadar kaliniyodu ama bebeğin kilo alımı ve boyuda etkili olur. Hic bulunmayacak bezler değil makul sayıda alıp gerektiği zamanda o gün gelince takviye alirim diye düşünüyorum

Burdan bi arkadasti sanirim bez değişimi gerektiğinde sikinti olabiliyor diye karışık kullanma fikrini söylemişti. Hani bi yere gittin kullandığın marka yok napican sıkıntı. O yüzden karışık kullanmak mantikli gelmisti banada. Cok çok karıştırma ama bence her yerde bulunabilecek marka belirle 2 tane öyle dönüşümlü devam et derim

Ayy çok rahatladım teşekkür ederim doktorun Korun dedi ama ben korubmaycaktım dedim aspirin kullanırım
Aspirin derken coraspin dimi. Yanlış da kullanma. Yani bence kullanırsan da betada gebelik gördüğün zaman basla derim. Ve mutlaka doktora bilgilendirerek basla

Aspirin derken coraspin dimi. Yanlış da kullanma. Yani bence kullanırsan da betada gebelik gördüğün zaman basla derim. Ve mutlaka doktora bilgilendirerek basla
Evet canım coraspin demek istedim.tabi canım mutlaka gebelik varsa başlarım bilgilendiririm inşallah yne kalırım kasımda doğduğum ay

Kızlar bugün sağlık ocağına gittim cihazla kalp atışını dinledi en son ne zaman kontrole gittin dedi bayağı bir süre dinledi dinledi sonra normal kalp atışları dedi ama beni tedirgin etti. Tetanoz aşısını da yapmadı önce doktorunla görüş bazen şu hafta ol daha olma diyebiliyorlar dedi öyle çıktım.

Evet canım coraspin demek istedim.tabi canım mutlaka gebelik varsa başlarım bilgilendiririm inşallah yne kalırım kasımda doğduğum ay
Ayyy Rabbım o günlere erdirsin. Biliyo musunde bende transferimi doğum günümde yaptirmistim. Tutarsa doğum günü hediyem dedim dedim durdum. Ve tutmuştu sahada Mevlam sağlıklı hayirli gebelikle çok güzel bi doğum günü hediyesi nasip etsin inşallah amin

Sizin gebelik haftasına göre ilk doz için tam uygun zamandasiniz. Bence yakın zamanda doktorla görüşüp yaptırın. Ama bi seye takıldım benimkinde ebe hic bi doktora sor felan dememisti istiyomusun dedi evet dedim gün verdi gittim yaptı. Sizin orda asi karşıtı çok galiba garantiye almak istedi sanirim

Kızlar ikea da alt açma masası gibi bisey var alayım diyorum eşim koltukta değiştir kullanmazsın ki bunu diyo ya doğru mu ne diyorsunuz Eki Görüntüle 3317456
Bunun beşikle set olarak satılanı vardı fiyatıda bayağı uygundu onu alacaktım ama sonra dedim ki kesin kullanmam ben bunu boşuna evde yer kaplayacak ikeadan başka beşik aldım o yüzden

Ay kızlar size ne onericem. Demin bi film izledim. İsmi ters yüz animasyon. Tam gebelerin yeni anne baba olanların izlemesi gereken bi film. Bi bebeğin doğduğu andan ergenliğine kadar yaşadıkları ve duygularıyla ilgili bi sey mükemmel on numara değil belki ama 10/8 lik bi film. Bazı yerlerde gözlerim doldu. Bi aksam eşinizle izleyin bence çok guzel.

Yok canım organların haftasıyla uyumu hak getire öyle şeyler söylemedi zaten ya ben doktoruma sordum bakamaz 4 dkda dedi perinatalog önerdi yarın ulaşabilirsem bi arıyım bakalım
Sana bir daha iş çıktı desene inşallah çok vermemissindir şu ekonomide tekrar tekrar ayıp yani Allahim işini düzgün yapanlarla karşılaştırsın

Bana da öyle geldi biraz tedbirli bir hemşireydi sanırım. Haftaya şeker yükleme için geleceğim ama daha çok açlık tokluk baktırmak istiyorum dedim oda şeker yükleme sonrası bazı gebeler sıkıntı yaşadıklarını söylüyor bence de açlık tokluk bakalım dedi. Bu meselelere mesafeli biriydi sanırım
24 ünde randevum var inşallah o gün sorup ertesi güne aşıya gideceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…