- 6 Ekim 2023
- 1.290
- 1.309
- 48
Canım hepimizin göbeginin bi tarafı diğerinden 2-3 mm daha yüksek duruyor bu normal
Benim bebişte hep solda
Hareketleride genelde solda hissediyorum
Normal bence belki dediğin gibi o tarafta duruyordur bebek
Bende aynen hep sagda hiss ediyorum sag tarafim bazen one gidip geliyor. Sertlesiyor amma sol tarf yumusak hic bisey hiss etmiyorum solda. Yarin detaylim var cok heyecanliyim insallah bisey cikmaz rahatlarimCanım ayrıntılı muayenede tam yerini gösterdi bana. dedim hareketleri hep solda hissediyorum ayakları sol tarafımda mi dedim evet dedi ayakları solda başı sağda diye gösterdi tek tek ultrasona bakip
Benimde bir kac gundur sanki burnum tikali gibi oluyor geceleri kurumus gibi bide su bile icemiyorum uyuyorum diyeKızlar size bir şey danışmak istiyorum
Sabah kalkıyorum ya boğazım burnum kupkuru. Malum kış aylarında doğalgaz da yakılıyor. Odayı nemlendirecek bir şey istiyorum. Soğuk buhar makineleri var ama hem soğuk hem sıcak buhar mı olmalı nasıl oluyor bunlar ?
Gece nasil iciyosunuz suyu uyaniyomusunuz. Ben gece 1yada iki kere kalkarim ya kalkmam oda tuvalet icin hep uyurumPeteklere takılan suluklardan kullanıyorum ben. Yatak odasına 2 takıyorum. Ama boğaz kurulugunun ayrı bi sebebi gece sık idrara çıkıp bedenin susuz kalması. Gece boyu 1 lit suyu bitirmeme rağmen ağzım dilim kupkuru kalkıyorum. Onceden hic böyle olmazdı.
Neden agriyordur acaba. Bir bilgim yok benimde iki gundur vajinamin ici sanki boyle gevsiyor gibi oluyor rahatsiz edici neden acabaKızlar benim 3 gündür ara ara vajinamın üst kısmı ağrıyor normal mi sizce
Benim 15.hafta karından 38mm çıktı 19.haftamda 32mm çıktı şuan kaç bilmiyorum haftaya detaylı ultrasonum var öyle öğrenicem.Kızlar merhaba. 4 gündür inanılmaz stresli günler yaşadım. Doktorumu değiştiriyorum 2 doktor arasında kalmıştım. Bir doktor vajinadan serviks uzunluğunu 5.4 karından 3 ölçmüştü. Sonra diğer doktora gittim çünkü ikisine de ilk kez gitim arada seçim yapacaktım. Diğeri de karından 2.5 ölçtü. Ayakta 10 dk fazla kalma. Araba kullanma arabaya binme binersen çok kısa süre olsun bu ölçüyü korumamız lazım dedi. Ben o iki doktor arası çok hasta oldu. Öksürmekten ciğerim çıkcaktı. Heralde dedim bundan dolayı oldu. Zehir oldu 4 günüm. Dün de içim rahat etmedi vajinal ölç0m yapana yine gittim vajinal ölçümle 3.5 çıktı. 5.4ten 3.5 e 3 haftada düşmesi normal mi ? 3.5 normal mi? Gerçi doktor her şeyi çok detaylı gösterdi öksürttü bak dedi değişmiyor oyukluk var güzel çok iyi anlattı buna güvenebilirim heralde değil mi
Serviks uzunlugu bir gunde bir saatde bile degise bilen bisey gunluk yasamimizdan dolayi. Yani bende burdan okuduklarimdan ve gorduklerumden dolayi soyluyorum. Sizin serviks 5.4 cok uzunmus 5,4 ben hic rastalamadim tanidiklarimdan 3.5 te iyi bir rakam. Bence siz yinede baska bir doktorami gorunseniz daha guvenilir biriKızlar merhaba. 4 gündür inanılmaz stresli günler yaşadım. Doktorumu değiştiriyorum 2 doktor arasında kalmıştım. Bir doktor vajinadan serviks uzunluğunu 5.4 karından 3 ölçmüştü. Sonra diğer doktora gittim çünkü ikisine de ilk kez gitim arada seçim yapacaktım. Diğeri de karından 2.5 ölçtü. Ayakta 10 dk fazla kalma. Araba kullanma arabaya binme binersen çok kısa süre olsun bu ölçüyü korumamız lazım dedi. Ben o iki doktor arası çok hasta oldu. Öksürmekten ciğerim çıkcaktı. Heralde dedim bundan dolayı oldu. Zehir oldu 4 günüm. Dün de içim rahat etmedi vajinal ölç0m yapana yine gittim vajinal ölçümle 3.5 çıktı. 5.4ten 3.5 e 3 haftada düşmesi normal mi ? 3.5 normal mi? Gerçi doktor her şeyi çok detaylı gösterdi öksürttü bak dedi değişmiyor oyukluk var güzel çok iyi anlattı buna güvenebilirim heralde değil mi
Çok detaylı gösterdi kadın. en kısa mesafeden ölçüyorum, şöyle de ölçülebilir o zaman daha uzun çıkar dedi dün. Bebeğin pozisyonu o ilk ölçtüğünde yan duruyordu. dün kafa aşağıda ayaklar yuvardaydı. Karından zaten güven olmuyor. 25 inde perinalogla detaylı var o da bakar muhtemelen. Ama gerçekten hamileliğin tadını çıkaramıyorum kendimi dinlemekten yaServiks uzunlugu bir gunde bir saatde bile degise bilen bisey gunluk yasamimizdan dolayi. Yani bende burdan okuduklarimdan ve gorduklerumden dolayi soyluyorum. Sizin serviks 5.4 cok uzunmus 5,4 ben hic rastalamadim tanidiklarimdan 3.5 te iyi bir rakam. Bence siz yinede baska bir doktorami gorunseniz daha guvenilir biri
İnşallah canımBende aynen hep sagda hiss ediyorum sag tarafim bazen one gidip geliyor. Sertlesiyor amma sol tarf yumusak hic bisey hiss etmiyorum solda. Yarin detaylim var cok heyecanliyim insallah bisey cikmaz rahatlarim
3.5 dediği 35mm mi anlamadım ben 38 mm de benimdi gayet iyi dediServiks uzunlugu bir gunde bir saatde bile degise bilen bisey gunluk yasamimizdan dolayi. Yani bende burdan okuduklarimdan ve gorduklerumden dolayi soyluyorum. Sizin serviks 5.4 cok uzunmus 5,4 ben hic rastalamadim tanidiklarimdan 3.5 te iyi bir rakam. Bence siz yinede baska bir doktorami gorunseniz daha guvenilir biri
Aynen 3.5 cm 35 mm yani. Benimki de iyi dedi de diğer doktor karından 25 mm ölçüp bir sürü kısıtlama koyup moralimi altüst etmişti. Bu 35 i ölçen vajinal ölçüm yaptı içimi rahatlattı3.5 dediği 35mm mi anlamadım ben 38 mm de benimdi gayet iyi dedi
O zaman yakın zamanda alın da rahat edinO peteklere takılan etki etmiyor ya bana
Ben geçen kış da böyleydim . Kuru bir şehre geldim ondan sanırım. Sabah ailecek kuru kalkıyoruzbu makineler gece boyu açık kalıyormuş
İşte bulunduğumuz yer de kuru oluyor vücut iyice mahvoluyorBenimde bir kac gundur sanki burnum tikali gibi oluyor geceleri kurumus gibi bide su bile icemiyorum uyuyorum diye
Karından ölçüm doğru çıkmazAynen 3.5 cm 35 mm yani. Benimki de iyi dedi de diğer doktor karından 25 mm ölçüp bir sürü kısıtlama koyup moralimi altüst etmişti. Bu 35 i ölçen vajinal ölçüm yaptı içimi rahatlattı
İşte marka model tavsiyesi olan varsaO zaman yakın zamanda alın da rahat edin
Ben 2 3 kere wc kalkıyorum her kalkista da şu içiyorum. Cunku ciğerime kadar kuruyorum sanki. Yoksa asla düzgün nefes alamıyorum.Gece nasil iciyosunuz suyu uyaniyomusunuz. Ben gece 1yada iki kere kalkarim ya kalkmam oda tuvalet icin hep uyurum
17 de ölçmüştü onu. Şimdi 20 + 6 da ölçtüKarından ölçüm doğru çıkmaz
Vajinadan ölçüleni bazalın siz
35 mm çok iyi
54mm kaçıncı haftada ölçüldü bizim haftalarımızdaysanız 54 mm yanıltıcı olabilir
Aynen karından 30 mm görünce vajinal baktı benimki de. İnsan kötüyü duyunca aklı ister istemez kayıyorBu sefer gidişimde de yine karından ölçtü 43 mm çıktı. Karından kısalık görmeden vajinal bakmaya gerek yok dedi doktorum. Detaylıya gittiğim prof’ta karından ölçtü. İçim rahat o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?