2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar siz deyince baktım da benimkine de bakar mısınız? Bazıları aralık dışı bunlar ne doktor her şey iyi deyince bakmamıştım
Doktor herşeyi iyi dediyse iyidir kafanı bulandırma hiç

Aynen 3.5 cm 35 mm yani. Benimki de iyi dedi de diğer doktor karından 25 mm ölçüp bir sürü kısıtlama koyup moralimi altüst etmişti. Bu 35 i ölçen vajinal ölçüm yaptı içimi rahatlattı
25in altı sıkıntılıymis ben de bu konuda tedirginim serviks uzunluğu aniden kisabilir dedi benim de doktorum karın ultrasonuyla vajinal arasında bir kaç mm oynuyor vajinal ölçüm bir kaç mm daha kısa karın ultrasonunda kısalmissa vajinal ölçüm yapıyor doktorlar

Aynen benimde 44 mm gayet iyi dedi
Benim bildiğimde oyle usg da iyiyse alttan bakmaya gerek yok

Evet ya ben iki çeşit gördüm bi soğuk buhar bi de soğuk sıcak buhar . 2. Si daha pahalı . İşte farkı nedir acaba
Artık sitede çok satanlara yorumlara videolara bakıp alacağım çünkü bilgim yok benim de bunlar hakkında

Normali istiyorum açıkcası nasip olursa umarım bi korku ve tansiyon düşüklüğü yaşamam o an zaten bi apandisit dikişim var birde sezaryen izi ve onun sancılı süreci olsun istemiyorum açıkcası hangisi hayırlısı olucaksa o olsun

Beni gruptan siler misin

Yok canım yazmadı ilaç 3 hafta sonra gel tekrar bakalım dedi

Kizlar bimde cuma günü ürünler geliyor katlanabilir cocuk kuveti,masrapa ve kova geliyor alan varmı e bebekde baktım 1300civari tutuyor.

Toplam 8 sayfalık baya güzel bilgiler yazılmış. Belki göz atmak istersiniz diye paylaşmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…