Herşey Allah'tan ama eğer sezeryan olursa 14 Şubat'ı secinNormali beklersek 41. haftayı yani martın ilk haftası dedisezeryan olursa sanırım 15-17şubat arası demişti
Burdayım canım benim doktora gidip geliyorum şuan benim kan basincimla yaşıyor ama ölme ihtimali yüksek ama Allah'tan umut kesilmez gelişimi iyi kilosu iyi bakalım 23+4 günlük olduk çok şükür
FL uyluk kemiği uzunluğu oluyorCanım ölçülerinin haftasıyla uyumları mesela sanırım 20+5 hamielsin bu tabloya göre örneğin kilosu 20+3 le uyumlu bacak boyu fl 19+6 ile uyumlu yani ölçülerin hemen hemen haftasıyla uyumlu bir hafta önde bir hafta geride olması sorum değil yani ölçülern gayet güzel gözüküyo
Maşallah Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahBurdayım canım benim doktora gidip geliyorum şuan benim kan basincimla yaşıyor ama ölme ihtimali yüksek ama Allah'tan umut kesilmez gelişimi iyi kilosu iyi bakalım 23+4 günlük olduk çok şükür@MatthewClairmont valla bende son durum böyle bebeğim. Sizlerde durum nasıl pek giremiyorum buralara
İnşallah güzel haberler alırsınMaşallah Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bizlerde çoğu kişi detayliya girdi şükür ben de haftaya pazartesi gideceğim bakalım inşallah güzel haberler ile gelirim
Allah kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi. Detaylı da mı öğrenmiştiniz bu durumu ?Burdayım canım benim doktora gidip geliyorum şuan benim kan basincimla yaşıyor ama ölme ihtimali yüksek ama Allah'tan umut kesilmez gelişimi iyi kilosu iyi bakalım 23+4 günlük olduk çok şükür@MatthewClairmont valla bende son durum böyle bebeğim. Sizlerde durum nasıl pek giremiyorum buralara
Rabbim yardımcın olsun canım güzel düşün güzel olsun inşallahBurdayım canım benim doktora gidip geliyorum şuan benim kan basincimla yaşıyor ama ölme ihtimali yüksek ama Allah'tan umut kesilmez gelişimi iyi kilosu iyi bakalım 23+4 günlük olduk çok şükür@MatthewClairmont valla bende son durum böyle bebeğim. Sizlerde durum nasıl pek giremiyorum buralara
Benim de öyleydi bırakayım ben de bari teşekkürlerKasılmalarla ilgili aklıma gelmişken söyliyim. Ben de arada karnım sertleşiyor göbeğimin altı dediğimde sürekli karnına elleme dedi doktor. rahim kaslarını uyarıyormuşum ve bu kasılmanın sıklaşmasına sebep oluyormuş. Hakkaten ben eve gider gitmez elim karnımda bebeği dinliyordum. gece bile elim karnımdaydı. Onu bıraktım biraz daha rahatım.
Ayy acaba benimdemi ondan hareket ediyormu diye elim hep karnında özellikle sabahları uyandığımda bebek bi yerde toplanmış cok sert oluyorKasılmalarla ilgili aklıma gelmişken söyliyim. Ben de arada karnım sertleşiyor göbeğimin altı dediğimde sürekli karnına elleme dedi doktor. rahim kaslarını uyarıyormuşum ve bu kasılmanın sıklaşmasına sebep oluyormuş. Hakkaten ben eve gider gitmez elim karnımda bebeği dinliyordum. gece bile elim karnımdaydı. Onu bıraktım biraz daha rahatım.
Sırtım değilde benimde bacaklarım 3 gündür sizliyo dökülüyor sanki her bi parçası. Hareket etmeye korkuyorum. Sanki 10 km yurumusum öyle sizliyo. Acaba kalsiyum eksikliği basladi da ondan mı agri hissediyoruz.Kızlar sizde de oluyormu resmen benim sırtımın etleri acıyor bu neden oluyor
Ay bilmiyorum ki kullandığım vitaminin içinde var kalsiyum ama az geliyor her halde . Cok can yakıyor deraylıya gittiğimde söyliycemSırtım değilde benimde bacaklarım 3 gündür sizliyo dökülüyor sanki her bi parçası. Hareket etmeye korkuyorum. Sanki 10 km yurumusum öyle sizliyo. Acaba kalsiyum eksikliği basladi da ondan mı agri hissediyoruz.
Tansiyonun cok düşüyor olmasın takip ettinmiKızlar bu aralar başım dönüyor hemen hemen hergün akabinde midem bulanıyor böyle olan varmı?
Evet geçen 11-5 di ama şimdi 10-7 çıktı bugünki normaldi kan şekerim düştü sanırım tatlı ve meyve suyu falan yiyip içtim biraz düzeldim ama az önce yine oldu bende anlamadmTa
Tansiyonun cok düşüyor olmasın takip ettinmi
Bebislerin kemikleri gelişme evresine girdiyse olabilir. Sırt ağrısı ayrıca büyüyen bebeğin vermiş olduğu etki de olabilir. Karnımız suan pek ağırlık yapmıyor belki hissetmiyoruz ama beden bu duruma alışmaya da calisiyo olabilir.Ay bilmiyorum ki kullandığım vitaminin içinde var kalsiyum ama az geliyor her halde . Cok can yakıyor deraylıya gittiğimde söyliycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?