2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Normali beklersek 41. haftayı yani martın ilk haftası dedi sezeryan olursa sanırım 15-17şubat arası demişti
Herşey Allah'tan ama eğer sezeryan olursa 14 Şubat'ı secin hediye gibi gelsin size inşallah benimde babalar gününde süpriz oldu sezeryan olursa 14 Şubat tarihini isteyeceğim Dr dan

Kasılmalarla ilgili aklıma gelmişken söyliyim. Ben de arada karnım sertleşiyor göbeğimin altı dediğimde sürekli karnına elleme dedi doktor. rahim kaslarını uyarıyormuşum ve bu kasılmanın sıklaşmasına sebep oluyormuş. Hakkaten ben eve gider gitmez elim karnımda bebeği dinliyordum. gece bile elim karnımdaydı. Onu bıraktım biraz daha rahatım.

Bir annemiz vardı M Marryyj acaba nasıl nerde en son umutverici bir doktorla tanışmıştı inşallah iyidir
Burdayım canım benim doktora gidip geliyorum şuan benim kan basincimla yaşıyor ama ölme ihtimali yüksek ama Allah'tan umut kesilmez gelişimi iyi kilosu iyi bakalım 23+4 günlük olduk çok şükür @MatthewClairmont valla bende son durum böyle bebeğim. Sizlerde durum nasıl pek giremiyorum buralara

FL uyluk kemiği uzunluğu oluyor

Maşallah Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bizlerde çoğu kişi detayliya girdi şükür ben de haftaya pazartesi gideceğim bakalım inşallah güzel haberler ile gelirim

Kızlar bu aralar başım dönüyor hemen hemen hergün akabinde midem bulanıyor böyle olan varmı?

Allah kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi. Detaylı da mı öğrenmiştiniz bu durumu ?

Rabbim yardımcın olsun canım güzel düşün güzel olsun inşallah
23 hafta yaşam sınırı oluyor doğsa bile yaşar insallah
Başka bi sitede yağız bebek var 23+4te doğdu maşallah hala yaşıyor hastanede
Annesi paylasim yapmis 33+3 olduk diye

Benim de öyleydi bırakayım ben de bari teşekkürler

Bende kestirecem koydum.kafaya baya uzun ve dökülüyor zaten 20 lik dis kırıldı agriuo sabahı sabah ettim bu aralar ben çok.sinirliyim hersey üstüme geliyo eşimle sürekli kavga ediyorum adam bu kadın hamile demiyorum sürekli.bisiler.istiyo kalk.kendin al yok bir hamile ben miymisjm öküz ya inadına yapmıyorum duymuyorum

Adam yerine koymuyorum geçen yardımcı ganjm aldim eve temizletmek için bir günlük jnan peşinde dönmekten yoruldum daha iş bitmedi kalsın kalanda olduğu kadar artık

Ayy acaba benimdemi ondan hareket ediyormu diye elim hep karnında özellikle sabahları uyandığımda bebek bi yerde toplanmış cok sert oluyor

Kızlar sizde de oluyormu resmen benim sırtımın etleri acıyor bu neden oluyor
Sırtım değilde benimde bacaklarım 3 gündür sizliyo dökülüyor sanki her bi parçası. Hareket etmeye korkuyorum. Sanki 10 km yurumusum öyle sizliyo. Acaba kalsiyum eksikliği basladi da ondan mı agri hissediyoruz.

Ay bilmiyorum ki kullandığım vitaminin içinde var kalsiyum ama az geliyor her halde . Cok can yakıyor deraylıya gittiğimde söyliycem

Ay bilmiyorum ki kullandığım vitaminin içinde var kalsiyum ama az geliyor her halde . Cok can yakıyor deraylıya gittiğimde söyliycem
Bebislerin kemikleri gelişme evresine girdiyse olabilir. Sırt ağrısı ayrıca büyüyen bebeğin vermiş olduğu etki de olabilir. Karnımız suan pek ağırlık yapmıyor belki hissetmiyoruz ama beden bu duruma alışmaya da calisiyo olabilir.

Kızlar ben şuan ayrıntılı dayım 2 değirdim şimdi çıktım çikolata ye dediler geri giricem de bu dr hiç birşey söylemiyor hiç konuşmuyor birde ultrasonu renkli değil sizinkiler nasıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…