2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Evet kızlar bende de inanılmaz bir şişkinlik var
Karnım çok sert
Sanırım demir ilacı ve yediklerimden ama çözümü nedir bende bilmiyorum
Hepimizde ortak bu sıkıntı var demekki bu dönemde sertleşme oluyor karında rahim büyüdükçe bağırsaklar sıkışıyor belkide ondan kaynaklanıyordur

Dolap rengi çok hoş. Güle güle kullanın inşallah. Ayıptır sorması ne kadar mâl ediceksiniz
canım benim kayınpederim marangoz o yapacak daha öncede giyinme odasını ve kahve köşesini pinterest seçtim o yapmıştı işte ölçüleri aldık modeelri seçtik biz malzeme paarsı vereceğiz sadece şuan tam belli değil olunca yazayım :))

Kızlar merhaba 19+4 günlük hamileyim bebeğimin hareketlerini hafif hafif hissediyorum ama bir gün fazla hissedersem bir gün çok az hissediyorum normal mi acaba?
evet çok normal ben biraz iş yapıp ağır kaldırdıktan sonra 2-3 gün hareketi çok azaldı hatta burada da yazmıştım endişelerimi. ama ayrıntılı ultrasonda maşallah gayet iyiydi sonra orda iyi olduğunu görünce kendim de hissetmeye başladım biraz da psikolojik, stres yapma o yüzden daha çok küçük zaten. 24-25ten sonra düzenli hareket oluyor

Aman iyi olsun da başka bir isteğim yok endişe ediyorum işte bazen sonra diyorum daha çok minik ondandır
Aynen aynen henüz Minik. Bi kaç haftaya biraz daha buyuyecek allahin izniyle ve bi anda attığı sert tepkilerle hoplayacaksin bizde senin gibiydik hareket etti etmedi vs derken Minik olduklarını güçleri her zaman aynı olmadığını ve büyümek için de bolca uyuduklarini öğrenince ferahladik

Kızlar çok sağ olun içimi rahatlattınız

Ay ne kadar guzeeell. Valla çok çok iyi
Bende almk yerine yaptırsam diye düşündüm bi ara sonra başka bi çözüm buldum salon takımının vitrini vardi yıllardır niye aldım bunu diye kendimi heder ettim. Atamadım satamadim tas gibi bide geniş içi. Onu dolap haline donusturcem hele bi hareketleneyim. Ama büyüdükçe o dolapta az gelmeye başlayacak eminim o yüzden yaptirma düşüncem hala devam ediyor

önce onu eskitirsin ona göre yaptırısın en azından kullandım diye için rahat eder canım :))))

Sabah uyanınca açlık kahvaltıdan bir saat sonra tokluk öğlen açlık 1 saat sonra tokluk akşam açlık 1 saat sonra tokluk her gün hepsine bakamasanız da bir gün sabah bir gün öğle bir gün akşama da bakabilirsin dedi dr çünkü bir süre sonra parmaklar delik deşik. Yükleme yaptırdım ben 17. haftada yüklemede çıkmadı ama böyle kontrol ettiriyor açlık sıkıntı olduğu için. Zaten yüklemede sorun olursa da endokrine gönderip endokrinci bu şekilde ölçüm istiyor ona göre hareket ediyor. Cihaz varsa evde bi kontrol edin

Kızlar oda konusunda ben de ilk kızımda çok özendim çalışma masasına kadar bütün mobilyaları yaptırdım 4 yaşında şuan ev 3 artı 1 ve ikinci bebiş için odada yatak koyacak yer bile yok ilk seneler yatak odası beşikte idare etsin de imkan olursa ev değiştireceğiz artık

önce onu eskitirsin ona göre yaptırısın en azından kullandım diye için rahat eder canım :))))
Aynen cunku evde yeni bi dolaba hic yerim yok. Tüm odalar dolu. Zaten 1 2 yaş oncesi odada yapamiyorum o zamana kadar idare eder bizi diye düşünüyorum. Fakat nasıl bi dönüşüm yapsam karar veremedim

Cok teşekkür ederim. Simdi bi şeyler yedim 12 gibi açlık ölçümü yapayim bakalim nasıl olucak. Yarinda sabah açlıginina bakarim. İnşallah çıkmaz zaten az az yiyorum bide kısıtlama gelirse vay halimize

Yada var olan odalardan birini iptal etmek gerekicek benimde bi türlü düzene girmedi ev zihnimde. Onu oraya koy onu ordan çıkart hic olmuyor.

İnşallah yaramazlığından olmuştur teşekkür ederim çok iyi geldi mesajınız

rica ederim. İnşallah çıkmaz sen zayıftın galiba öyle hatırlıyorum kilo arttıkça risk artıyor

rica ederim. İnşallah çıkmaz sen zayıftın galiba öyle hatırlıyorum kilo arttıkça risk artıyor
Genetik devreye girerse kilo fark etmez diye düşünüyorum. Kardeşim baya zayıftı ama gebelik şekeri çıkmıştı. İnşallah bakalım neler gorucez daha

Genetik devreye girerse kilo fark etmez diye düşünüyorum. Kardeşim baya zayıftı ama gebelik şekeri çıkmıştı. İnşallah bakalım neler gorucez daha
kontrollü olduktan sonra Allahın izniyle bir şey olmuyor bana erken doğum olabilir demişti 40+3te doğdu ablamda da vardı 41+5 şükür çocuklarda sıkıntı yok sadece 4 kiloyu geçtiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…