- 7 Şubat 2022
- 3.355
- 2.271
- 83
- 28
Hepimizde ortak bu sıkıntı var demekki bu dönemde sertleşme oluyor karında rahim büyüdükçe bağırsaklar sıkışıyor belkide ondan kaynaklanıyordurEvet kızlar bende de inanılmaz bir şişkinlik var
Karnım çok sert
Sanırım demir ilacı ve yediklerimden ama çözümü nedir bende bilmiyorum
canım benim kayınpederim marangoz o yapacak daha öncede giyinme odasını ve kahve köşesini pinterest seçtim o yapmıştı işte ölçüleri aldık modeelri seçtik biz malzeme paarsı vereceğiz sadece şuan tam belli değil olunca yazayım :))Dolap rengi çok hoş. Güle güle kullanın inşallah. Ayıptır sorması ne kadar mâl ediceksiniz
evet çok normal ben biraz iş yapıp ağır kaldırdıktan sonra 2-3 gün hareketi çok azaldı hatta burada da yazmıştım endişelerimi. ama ayrıntılı ultrasonda maşallah gayet iyiydi sonra orda iyi olduğunu görünce kendim de hissetmeye başladımKızlar merhaba 19+4 günlük hamileyim bebeğimin hareketlerini hafif hafif hissediyorum ama bir gün fazla hissedersem bir gün çok az hissediyorum normal mi acaba?
Aynen aynen henüz Minik. Bi kaç haftaya biraz daha buyuyecek allahin izniyle ve bi anda attığı sert tepkilerle hoplayacaksinAman iyi olsun da başka bir isteğim yokendişe ediyorum işte bazen sonra diyorum daha çok minik ondandır
evet çok normal ben biraz iş yapıp ağır kaldırdıktan sonra 2-3 gün hareketi çok azaldı hatta burada da yazmıştım endişelerimi. ama ayrıntılı ultrasonda maşallah gayet iyiydi sonra orda iyi olduğunu görünce kendim de hissetmeye başladımbiraz da psikolojik, stres yapma o yüzden daha çok küçük zaten. 24-25ten sonra düzenli hareket oluyor
Kızlar çok sağ olun içimi rahatlattınızAynen aynen henüz Minik. Bi kaç haftaya biraz daha buyuyecek allahin izniyle ve bi anda attığı sert tepkilerle hoplayacaksinbizde senin gibiydik hareket etti etmedi vs derken Minik olduklarını güçleri her zaman aynı olmadığını ve büyümek için de bolca uyuduklarini öğrenince ferahladik
Ay ne kadar guzeeell. Valla çok çok iyicanım benim kayınpederim marangoz o yapacak daha öncede giyinme odasını ve kahve köşesini pinterest seçtim o yapmıştı işte ölçüleri aldık modeelri seçtik biz malzeme paarsı vereceğiz sadece şuan tam belli değil olunca yazayım :))
önce onu eskitirsin ona göre yaptırısın en azından kullandım diye için rahat eder canım :))))Ay ne kadar guzeeell. Valla çok çok iyi
Bende almk yerine yaptırsam diye düşündüm bi ara sonra başka bi çözüm buldumsalon takımının vitrini vardi yıllardır niye aldım bunu diye kendimi heder ettim. Atamadım satamadim tas gibi bide geniş içi. Onu dolap haline donusturcem hele bi hareketleneyim. Ama büyüdükçe o dolapta az gelmeye başlayacak eminim o yüzden yaptirma düşüncem hala devam ediyor
Sabah uyanınca açlık kahvaltıdan bir saat sonra tokluk öğlen açlık 1 saat sonra tokluk akşam açlık 1 saat sonra tokluk her gün hepsine bakamasanız da bir gün sabah bir gün öğle bir gün akşama da bakabilirsin dedi dr çünkü bir süre sonra parmaklar delik deşik. Yükleme yaptırdım ben 17. haftada yüklemede çıkmadı ama böyle kontrol ettiriyor açlık sıkıntı olduğu için. Zaten yüklemede sorun olursa da endokrine gönderip endokrinci bu şekilde ölçüm istiyor ona göre hareket ediyor. Cihaz varsa evde bi kontrol edinŞekerden bahsediyorsunuz sanirim. Bende şeker aleti var fakat hangi saat dilimlerinde ölçüm yapmalıyım bilmiyorum. Suan şekerle ilgili bi sey yok yani daha yükleme testi yaptırmadım ama yediklerimle ictiklerimle değerler farklılık gosteriyo mu yüklemeye kadar bi denesem diyorum. Benim ilk gebelik ama kardeşlerimden birinde çıkmıştı açıkçası buda genetik aktarım olur başıma gelir diye tırsıyorum.
Canım ben 19+5 te çok net hissetmeye başlamıştım normal şuan öyle olmasıKızlar merhaba 19+4 günlük hamileyim bebeğimin hareketlerini hafif hafif hissediyorum ama bir gün fazla hissedersem bir gün çok az hissediyorum normal mi acaba?
Aynen cunku evde yeni bi dolaba hic yerim yok. Tüm odalar dolu. Zaten 1 2 yaş oncesi odada yapamiyorum o zamana kadar idare eder bizi diye düşünüyorum. Fakat nasıl bi dönüşüm yapsam karar veremedimönce onu eskitirsin ona göre yaptırısın en azından kullandım diye için rahat eder canım :))))
Cok teşekkür ederim. Simdi bi şeyler yedim 12 gibi açlık ölçümü yapayim bakalim nasıl olucak. Yarinda sabah açlıginina bakarim. İnşallah çıkmaz zaten az az yiyorum bide kısıtlama gelirse vay halimizeSabah uyanınca açlık kahvaltıdan bir saat sonra tokluk öğlen açlık 1 saat sonra tokluk akşam açlık 1 saat sonra tokluk her gün hepsine bakamasanız da bir gün sabah bir gün öğle bir gün akşama da bakabilirsin dedi dr çünkü bir süre sonra parmaklar delik deşik. Yükleme yaptırdım ben 17. haftada yüklemede çıkmadı ama böyle kontrol ettiriyor açlık sıkıntı olduğu için. Zaten yüklemede sorun olursa da endokrine gönderip endokrinci bu şekilde ölçüm istiyor ona göre hareket ediyor. Cihaz varsa evde bi kontrol edin
Yada var olan odalardan birini iptal etmek gerekicekKızlar oda konusunda ben de ilk kızımda çok özendim çalışma masasına kadar bütün mobilyaları yaptırdım 4 yaşında şuan ev 3 artı 1 ve ikinci bebiş için odada yatak koyacak yer bile yokilk seneler yatak odası beşikte idare etsin de imkan olursa ev değiştireceğiz artık
İnşallah yaramazlığından olmuştur teşekkür ederim çok iyi geldi mesajınızYok yok hiç kendini üzme hani bi zamanlar banyodan cikamiyoduk kusmalardan vs ama noldu geçti değilmi? Bunlarda dönemlik olucak bitmeyecek yani heleki bebek büyüdükçe uykusuz kalacagimiz çok olucak fakat hergun doğuma kadar da sürmeyecek. Biraz dişini sık uykusuzluk çok çok zor biliyorum ama oda düzene girecek emin ol.
Ben enfeksiyona baglamistim yaşadıklarımı ama bu enfeksiyon var diye böyle oluyo demek değil. Sende bi sey olmayabilir bebisko yaramazlık yapıp uyutmamistir
Öyle diyolar ya eşimde gece uyumaz bunların ikisi beni gececi yapacak iyiceNormaldir büyüdükçe daha da çok hissediliyor artık ve güçlü :) Ama sürekli gece uyanan bebek doğunca da aynı şeyi yapıyor umarım uykusuz çıkmaz bebişin
rica ederim. İnşallah çıkmaz sen zayıftın galiba öyle hatırlıyorum kilo arttıkça risk artıyorCok teşekkür ederim. Simdi bi şeyler yedim 12 gibi açlık ölçümü yapayim bakalim nasıl olucak. Yarinda sabah açlıginina bakarim. İnşallah çıkmaz zaten az az yiyorum bide kısıtlama gelirse vay halimize
aynen aynen biraz zamana bırakmak lazımYada var olan odalardan birini iptal etmek gerekicekbenimde bi türlü düzene girmedi ev zihnimde. Onu oraya koy onu ordan çıkart hic olmuyor.
ahaha adın da gece kuşumÖyle diyolar ya eşimde gece uyumaz bunların ikisi beni gececi yapacak iyice
Genetik devreye girerse kilo fark etmez diye düşünüyorum. Kardeşim baya zayıftı ama gebelik şekeri çıkmıştı. İnşallah bakalım neler gorucez daharica ederim. İnşallah çıkmaz sen zayıftın galiba öyle hatırlıyorum kilo arttıkça risk artıyor
kontrollü olduktan sonra Allahın izniyle bir şey olmuyor bana erken doğum olabilir demişti 40+3te doğdu ablamda da vardı 41+5Genetik devreye girerse kilo fark etmez diye düşünüyorum. Kardeşim baya zayıftı ama gebelik şekeri çıkmıştı. İnşallah bakalım neler gorucez daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?