Yok canım hormonların değişmesinden dolayı mide kapakçığı gevşiyor. O yüzden artıyor yanmalar. Saçla pek alakası yok :)Miğde yanması bendede var bu zamanlarda saçları çıkıyormuş bebeklerin sanırım ondan kaynaklanıyormuş miğde yanması eskiler öyle diyor hep
Ya ahah oda kedimin adı kedim de geceleri kudurur dhfhfhhfhahaha adın da gece kuşum
Bende de oluyor 2 gündür. İdrar bitiyor sağ tarafıma bıçak saplanıyor sanki çok acıtıyor. İdrar yolu enfeksiyonu olduk galiba muayeneye gidince soracağımya hergün bir sorun. az önce idrar yaparken bitmeye yakın sol tarafıma öyle bir bıçak saplandı ki kilitlendim. otururken sol bacak başlangıcına saplandı ne alaka idrarla. enfeksiyon böyle bir şey değil demi
canım ranza kullanın ben aşırı uç zengin ailelerin hiltonların kardashianlarınnmisal evlerinde bile kardeşleri aynı odada görüyorum kardeşlerin aynı odada bir süre kalması bağları güçlendiriyorKızlar oda konusunda ben de ilk kızımda çok özendim çalışma masasına kadar bütün mobilyaları yaptırdım 4 yaşında şuan ev 3 artı 1 ve ikinci bebiş için odada yatak koyacak yer bile yokilk seneler yatak odası beşikte idare etsin de imkan olursa ev değiştireceğiz artık
Son 2 saatte hiç bi sey yemedim. 82 ciktiSabah uyanınca açlık kahvaltıdan bir saat sonra tokluk öğlen açlık 1 saat sonra tokluk akşam açlık 1 saat sonra tokluk her gün hepsine bakamasanız da bir gün sabah bir gün öğle bir gün akşama da bakabilirsin dedi dr çünkü bir süre sonra parmaklar delik deşik. Yükleme yaptırdım ben 17. haftada yüklemede çıkmadı ama böyle kontrol ettiriyor açlık sıkıntı olduğu için. Zaten yüklemede sorun olursa da endokrine gönderip endokrinci bu şekilde ölçüm istiyor ona göre hareket ediyor. Cihaz varsa evde bi kontrol edin
Masallah valla yerleri rahattı demek kikontrollü olduktan sonra Allahın izniyle bir şey olmuyor bana erken doğum olabilir demişti 40+3te doğdu ablamda da vardı 41+5şükür çocuklarda sıkıntı yok sadece 4 kiloyu geçtiler
başka bir belirtiniz var mı kaşıntı yanma, renginde koyuluk hiçbiri yok bendeBende de oluyor 2 gündür. İdrar bitiyor sağ tarafıma bıçak saplanıyor sanki çok acıtıyor. İdrar yolu enfeksiyonu olduk galiba muayeneye gidince soracağım
Bende de hiç biri yok. Taş ya da kum da döküyor olabiliriz en iyisi idrar tahlili vermek orda anlaşılır ne olduğu.başka bir belirtiniz var mı kaşıntı yanma, renginde koyuluk hiçbiri yok bende
ayy umarım değildir benim randevuya 1 hafta var o da detaylı için bununla ilgilenir mi bilmiyorum. Haber verir misin sonucunuBende de hiç biri yok. Taş ya da kum da döküyor olabiliriz en iyisi idrar tahlili vermek orda anlaşılır ne olduğu.
Bende cumartesi günü gidecem haberleşirizayy umarım değildir benim randevuya 1 hafta var o da detaylı için bununla ilgilenir mi bilmiyorum. Haber verir misin sonucunu
evet ben varım sanki içten ve dudak tarafında gelen bir ağrı gibi ara ara zonklama ve batma da yapıyor doktor vajina bağlarından kaynaklı dediKızlar benim gibi ileri hafta olanlardan hareket ederken vajina ağrısı çeken var mı?
Bende de bikaç gündür var nette de bebeğin büyümesinden kaynaklı olduğu yazıyor dediğin gibi canım. Neyse bi sorun olmasın da çekicez artıkevet ben varım sanki içten ve dudak tarafında gelen bir ağrı gibi ara ara zonklama ve batma da yapıyor doktor vajina bağlarından kaynaklı dedi
Ben de muhakkak ayda bi kez çekiyorum o ağrıyı dediğin gibi adet dönemi ağrısı olmalıSabaha karşı adet ağrısı ve cenemde sivilceyle uyandım sanırım hamile olmasam bugünler adet olacaktım tam zamanı cünkü.. öyle yogun bir ağrıydı ki..
annem menapozlu o da der ara ara bazı aylar adet ağrım oluyor diye rahim alışıyor galiba hep ağrılı geçiriyordum ben bir de myom cıktı yeni o da mı ağrı yapar acaba bebekte hic sorun yok ama ağrılarım var malesef
Canım biz bunu aldık gidip mağazadan görerek evde kurduk rengi kalitesi felan baya hoşumuza gitti özelden kurulmuş fotoğrafını da atabilirim istersen.Kizlar merhaba park yatak alanlar hangi marka model aldilar acaba ? Oyle bi arayis icindeyim de yardimci olursaniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?