- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
o benımde sag goguste oldu yaaa, dünnBenimde solda var sanki ucundan küçük biir parca ayrılmış gibi
Son yarım saat kadardır biraz hafifledi canım inşallah tamamen kaybolur acıGünaydın çok geçmiş olsun üzüntü etkiliyor ondandır inşallah biraz hafifledi mi acısı
Cok geçmiş olsun. Hani derler ya herkes anne olmamalı diye.. yokluğun ne demek olduğunu bilmeyen insancık. Mevlam o sabiye sifa versinKızlar dün bir öğrencim evden geldiğinden beri gıcık tutmuş gibi sürekli öksürüyordu. İki kere arka arkaya kustu annesini aradım geldi üzerini değiştirip gitti daha bir saat var götürmem diye diretti. Çıkışa kadar çocuk hem ağladı hem öksürdü bi daha kustu. Çocuk o durumda olunca yakından ilgilenmek zorunda kaldım eve geldim akşam ateşlendim 8 gibi uyumuşum sabah da deli gibi boğaz ağrısı ve öksürükle uyandımİnsanlar neden böyle düşüncesiz ya
Fazla bile canm 2.hamileleigjm o kadara gerek yokBenim kurutma makinem de yok 5 takım hastane çıkışı aldım herkes çok yeter alma dediler ama videodan sonra bende emin olamadım
inşallah canım çok yorma kendini dinlenSon yarım saat kadardır biraz hafifledi canım inşallah tamamen kaybolur acı
Aminn. Sağ ol canımCok geçmiş olsun. Hani derler ya herkes anne olmamalı diye.. yokluğun ne demek olduğunu bilmeyen insancık. Mevlam o sabiye sifa versin
Ben dün biraz korktum plesentayı yırtıp organlarıma dokunursa diyeEvet sanki böyle ciddi bi damara falan tepicek de zarar vericek gibi bi his dimi
Kuzum ya benim de kreşe giden evladım var öyle bir durumu olsa alırım iyilesene kadar göndermem ben de öğretmenim hastalandiginda alıyorum raporu ne yapayım çocuğumdan ben sorumluyum hiçbir şey ondan önemli degilKızlar dün bir öğrencim evden geldiğinden beri gıcık tutmuş gibi sürekli öksürüyordu. İki kere arka arkaya kustu annesini aradım geldi üzerini değiştirip gitti daha bir saat var götürmem diye diretti. Çıkışa kadar çocuk hem ağladı hem öksürdü bi daha kustu. Çocuk o durumda olunca yakından ilgilenmek zorunda kaldım eve geldim akşam ateşlendim 8 gibi uyumuşum sabah da deli gibi boğaz ağrısı ve öksürükle uyandımİnsanlar neden böyle düşüncesiz ya
Amniyon kesesini yırtamaz merak etmeBen dün biraz korktum plesentayı yırtıp organlarıma dokunursa diyesaçma olabilir ama bence değil ya elini iyice itse ya yırtarsa of anksiyete çok zor
Geçmiş olsun canım sonrası daha zor diyeceğim ama şöyle güzel bir haber de vereyim Rabbim kat kat sabrını da veriyor anneliğinin her devresinde olgunlastiginin büyüdüğünün sabrının arttığının farkına varacaksinDoğursam da bir rahatlasam çok zor benim için hamilelik demin panik atak geçirdim kısa sürdü nefes alamadım
Amin canımm inşallah çoğu gitti azı kaldı hepimizinGeçmiş olsun canım sonrası daha zor diyeceğim ama şöyle güzel bir haber de vereyim Rabbim kat kat sabrını da veriyor anneliğinin her devresinde olgunlastiginin büyüdüğünün sabrının arttığının farkına varacaksin
Kullanmanıza gerek yokmuş o zamanBenimde 1.27 gelmiş euthyrox 50 mcg’den devam.
canım öyle düşünme sonuçta 3 kg -4 kg doğan bebekler tırnakları oluşmuş bebeklerin başına gelmiyor böyle birşey sığıyorlar birşekilde :)) kendini telkin etmeye çalış :)Ben dün biraz korktum plesentayı yırtıp organlarıma dokunursa diyesaçma olabilir ama bence değil ya elini iyice itse ya yırtarsa of anksiyete çok zor
Geçmiş olsun canım. Ne biçim anneler var ya sırf uğraşmamak için götürmemiştir kesin.Kızlar dün bir öğrencim evden geldiğinden beri gıcık tutmuş gibi sürekli öksürüyordu. İki kere arka arkaya kustu annesini aradım geldi üzerini değiştirip gitti daha bir saat var götürmem diye diretti. Çıkışa kadar çocuk hem ağladı hem öksürdü bi daha kustu. Çocuk o durumda olunca yakından ilgilenmek zorunda kaldım eve geldim akşam ateşlendim 8 gibi uyumuşum sabah da deli gibi boğaz ağrısı ve öksürükle uyandımİnsanlar neden böyle düşüncesiz ya
Annelik cidden çok zormuşcanım öyle düşünme sonuçta 3 kg -4 kg doğan bebekler tırnakları oluşmuş bebeklerin başına gelmiyor böyle birşey sığıyorlar birşekilde :)) kendini telkin etmeye çalış :)
T3 ve T4’e de bakılıyor ona göre karar veriliyor. Gebelik öncesi 3 civarında olduğu için dahiliye hekimimin isteği ile kullanıyorumKullanmanıza gerek yokmuş o zaman
Benim 5 e yakın çıktığında bile kullanmadım kendiliğinden düştü. Ömrüm boyunca kullandım hiç bi faydasını görmedim o ilaçların kullanmayı bırakınca kendiliğinden düştü.T3 ve T4’e de bakılıyor ona göre karar veriliyor. Gebelik öncesi 3 civarında olduğu için dahiliye hekimimin isteği ile kullanıyorum
Özellikle ilk trimesterda 2.5’un altında olması lazım ama tabi herkesin kendi kararıBenim 5 e yakın çıktığında bile kullanmadım kendiliğinden düştü. Ömrüm boyunca kullandım hiç bi faydasını görmedim o ilaçların kullanmayı bırakınca kendiliğinden düştü.
Ben de ilk ayda dahiliye ye görünmüştüm. Doktor da baya donanımlı iyi bir doktordu. Bana biz bu civarda olmasını istiyoruz evet ama bişey olacağından değil istersen ilaç vereyim kullan ama kullanmasan da bişey olmaz senin tercihin ama pek önermiyorum dedi. Ben de kullanmadım kendiliğinden düştü. İlk gebelikte de kullanmamıştım. İlaçların çocuğa zarar vereceğini düşünüyorum. Tamamen tercih meselesi tabi.Özellikle ilk trimesterda 2.5’un altında olması lazım ama tabi herkesin kendi kararı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?