2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar dün bir öğrencim evden geldiğinden beri gıcık tutmuş gibi sürekli öksürüyordu. İki kere arka arkaya kustu annesini aradım geldi üzerini değiştirip gitti daha bir saat var götürmem diye diretti. Çıkışa kadar çocuk hem ağladı hem öksürdü bi daha kustu. Çocuk o durumda olunca yakından ilgilenmek zorunda kaldım eve geldim akşam ateşlendim 8 gibi uyumuşum sabah da deli gibi boğaz ağrısı ve öksürükle uyandım İnsanlar neden böyle düşüncesiz ya

Cok geçmiş olsun. Hani derler ya herkes anne olmamalı diye.. yokluğun ne demek olduğunu bilmeyen insancık. Mevlam o sabiye sifa versin

Evet sanki böyle ciddi bi damara falan tepicek de zarar vericek gibi bi his dimi
Ben dün biraz korktum plesentayı yırtıp organlarıma dokunursa diye saçma olabilir ama bence değil ya elini iyice itse ya yırtarsa of anksiyete çok zor

Kuzum ya benim de kreşe giden evladım var öyle bir durumu olsa alırım iyilesene kadar göndermem ben de öğretmenim hastalandiginda alıyorum raporu ne yapayım çocuğumdan ben sorumluyum hiçbir şey ondan önemli degil

Doğursam da bir rahatlasam çok zor benim için hamilelik demin panik atak geçirdim kısa sürdü nefes alamadım
Geçmiş olsun canım sonrası daha zor diyeceğim ama şöyle güzel bir haber de vereyim Rabbim kat kat sabrını da veriyor anneliğinin her devresinde olgunlastiginin büyüdüğünün sabrının arttığının farkına varacaksin

Amin canımm inşallah çoğu gitti azı kaldı hepimizin kuzularımız iyi olsun da sağlıklı olduğunu duymak güç kuvvet veriyor insana her şeyi unutturuyor

Ben dün biraz korktum plesentayı yırtıp organlarıma dokunursa diye saçma olabilir ama bence değil ya elini iyice itse ya yırtarsa of anksiyete çok zor
canım öyle düşünme sonuçta 3 kg -4 kg doğan bebekler tırnakları oluşmuş bebeklerin başına gelmiyor böyle birşey sığıyorlar birşekilde :)) kendini telkin etmeye çalış :)

Geçmiş olsun canım. Ne biçim anneler var ya sırf uğraşmamak için götürmemiştir kesin.

canım öyle düşünme sonuçta 3 kg -4 kg doğan bebekler tırnakları oluşmuş bebeklerin başına gelmiyor böyle birşey sığıyorlar birşekilde :)) kendini telkin etmeye çalış :)
Annelik cidden çok zormuş kanguru gibi hissediyorum kendimiiii kanguru diyorlar bana haha

T3 ve T4’e de bakılıyor ona göre karar veriliyor. Gebelik öncesi 3 civarında olduğu için dahiliye hekimimin isteği ile kullanıyorum
Benim 5 e yakın çıktığında bile kullanmadım kendiliğinden düştü. Ömrüm boyunca kullandım hiç bi faydasını görmedim o ilaçların kullanmayı bırakınca kendiliğinden düştü.

Benim 5 e yakın çıktığında bile kullanmadım kendiliğinden düştü. Ömrüm boyunca kullandım hiç bi faydasını görmedim o ilaçların kullanmayı bırakınca kendiliğinden düştü.
Özellikle ilk trimesterda 2.5’un altında olması lazım ama tabi herkesin kendi kararı

Özellikle ilk trimesterda 2.5’un altında olması lazım ama tabi herkesin kendi kararı
Ben de ilk ayda dahiliye ye görünmüştüm. Doktor da baya donanımlı iyi bir doktordu. Bana biz bu civarda olmasını istiyoruz evet ama bişey olacağından değil istersen ilaç vereyim kullan ama kullanmasan da bişey olmaz senin tercihin ama pek önermiyorum dedi. Ben de kullanmadım kendiliğinden düştü. İlk gebelikte de kullanmamıştım. İlaçların çocuğa zarar vereceğini düşünüyorum. Tamamen tercih meselesi tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…