- 2 Ekim 2022
- 1.218
- 998
- 53
- 29
Merhaba ben daha şimdi hazirandaki kiloma döndüm 60kiloyumKızlar kaç kilo aldınız şimdiye kadar :)
Karar vermiş halim bile 2 farklı model birsürü renkNe kadar çabuk karar vermişsin
Ay yukarıdakine bayildim yaaaEki Görüntüle 3319904 Eki Görüntüle 3319905
Bende bunlardan yaptırdım kızlar karar veremediğim için iki farklı model seçtim ayıcıklı olandanda 4 renk seçtim
Ben hala çok kararsızımKarar vermiş halim bile 2 farklı model birsürü renk
Diğerlerinide pinterestten bakmaya devam
canım sen sürekli yatıyorsun çok normal üzülme hiç doğumdan sonra çok hızlı verirsin paris sokaklarında bebek arabanla turlar durursun :))11 kilo aldım buçuğuda var
Ben de ilk aylardan beri kullanıyorum. 75 mg olanı. 5.7 idi değerimT3 ve T4’e de bakılıyor ona göre karar veriliyor. Gebelik öncesi 3 civarında olduğu için dahiliye hekimimin isteği ile kullanıyorum
Bende yukardakine bayıldımAy yukarıdakine bayildim yaaa
Doğurdugum gün rejimdeyimcanım sen sürekli yatıyorsun çok normal üzülme hiç doğumdan sonra çok hızlı verirsin paris sokaklarında bebek arabanla turlar durursun :))
Dün sana attığım sayfaya bak güzel seyler var orda hemde daha ucuz sankiBen hala çok kararsızımbi de hala isme karar veremedik bulamadık o yüzden adım atamıyorum
Hangi besinler?Kanım aşağı oldugu için doktorum bazı besinler yazdi kagida bir ay onları kullan dedi eger yine kan azlığı olursa ilaç yazarım dedi
Bi bakayım belki fikir olurDün sana attığım sayfaya bak güzel seyler var orda hemde daha ucuz sanki
BendeGeçen hafta en son tartıldım 6 kilo almıştım yemeye devam 1 haftadır tartılmadımmuhtemelen 1 kilo daha almışımdır
11 kilo aldım buçuğuda var
Kaç haftalık oldun11 kilo aldım buçuğuda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?