2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Benm doktorum çok güzel dedi kilo almamanbebiş yesin. dedi çok kilo alırsan sonra zorlanırsın son aylarda dogumdan sonrada dedi bide ben vitamin icmiyorumya ictigim ilaçlarda doğal şeyler vardı diye vermiyor doktorum. Haziranda 60kiloydim daha sonra 56 düşdüm şimdi yine 60 olmuşum

Kanım aşağı oldugu için doktorum bazı besinler yazdi kagida bir ay onları kullan dedi eger yine kan azlığı olursa ilaç yazarım dedi

Kızlar bende artış tayt aldım m beden aldım olur dimi? Güzelmi? Acaba kaç aya kadar giye biliriz? Bide pentiden pijama altı aldım evde giymek için oda daha gelmedi

canım sen sürekli yatıyorsun çok normal üzülme hiç doğumdan sonra çok hızlı verirsin paris sokaklarında bebek arabanla turlar durursun :))
Doğurdugum gün rejimdeyim
Belki paris sokaklarında gezerim belkide eve alıştığım için evden dışarı çıkmam obez olurum
Suan hastaneye giderken bile aşırı üşeniyorım giyinmeye

Ben de daha isme karar veremedim birkaç isim arasında kaldım öyle. Bir an önce karar vermek lazım evde hediyelik eşya yapanlar nasıl yaptı acaba merak ettim. Çikolatayı bile kendileri hazırlayanlar var

Ben meyveyi fazla kaçırıyorum o şişiriyor galiba beni. Bide patlamış mısıra taktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…