Evet tercih meselesi herkes evladı için en iyi olanı düşünür muhakkakBen de ilk ayda dahiliye ye görünmüştüm. Doktor da baya donanımlı iyi bir doktordu. Bana biz bu civarda olmasını istiyoruz evet ama bişey olacağından değil istersen ilaç vereyim kullan ama kullanmasan da bişey olmaz senin tercihin ama pek önermiyorum dedi. Ben de kullanmadım kendiliğinden düştü. İlk gebelikte de kullanmamıştım. İlaçların çocuğa zarar vereceğini düşünüyorum. Tamamen tercih meselesi tabi.
Bazı anneler çok bencil. Bende öğretmenim özel sektörde çalıştığım zamanlar da sırf çocuk evden gitsin diye etüt ayarlayın akşam 7e kadar kalsın diyen anneler biliyorum amaç bişey öğrensin değildi hergün aynı şeyi yapıp o çocuğu başından göndermek için yapıyordu. Ne değişik anneler varKızlar dün bir öğrencim evden geldiğinden beri gıcık tutmuş gibi sürekli öksürüyordu. İki kere arka arkaya kustu annesini aradım geldi üzerini değiştirip gitti daha bir saat var götürmem diye diretti. Çıkışa kadar çocuk hem ağladı hem öksürdü bi daha kustu. Çocuk o durumda olunca yakından ilgilenmek zorunda kaldım eve geldim akşam ateşlendim 8 gibi uyumuşum sabah da deli gibi boğaz ağrısı ve öksürükle uyandımİnsanlar neden böyle düşüncesiz ya
Evet bende öyle düşünüyorumBende endokrin hocasına danıştım tsh 0.8 olunca dusuklugu de iyi değil diye olabildiğince düşük olmasını istiyoruz dedi
O sebeple kişisel görüş ama tsh yüksekse ilaç kullanmak da fayda var diye düşünüyorum siz deMurphyy bence iyi yapmışsınız zaten gereksiz olursa kesilir ayrıca verilenler ilaç degil hormon ve bebek için gerekli
Daha dur canim annem diye boynuna sarildigi günler de gelecekAmin canımm inşallah çoğu gitti azı kaldı hepimizinkuzularımız iyi olsun da sağlıklı olduğunu duymak güç kuvvet veriyor insana her şeyi unutturuyor
Cokk tatli yaaa minnoş yerim ben onuMinişkomun hediyelikleri
Nerde yaptırdın canım ben de yaptırıcam araştırıyorumMinişkomun hediyelikleri
Ben kendim yapıyorum hediyelik çok tatlı oluyorNerde yaptırdın canım ben de yaptırıcam araştırıyorumcokkk tatlıııı
Aaa nasıl? Matbaadan mı o çıktıları alıyorsun arka kağıtları canım nasıl oluyor bi de magnet miBen kendim yapıyorum hediyelik çok tatlı oluyor
Geçen hafta en son tartıldım 6 kilo almıştım yemeye devam 1 haftadır tartılmadımKızlar kaç kilo aldınız şimdiye kadar :)
Alından ölçer değil de kulaktan ölçer daha doğru sonuç veriyormuşEki Görüntüle 3319871 kizlar babymall da bunlar dikkatimi çekti alınabilir mi bilen var mı kulanan acaba onerirmisiniZ
çok sagol canım,Cokk tatli yaaa minnoş yerim ben onumagnet mi yaptirdin kuzum
sagol canımm,Nerde yaptırdın canım ben de yaptırıcam araştırıyorumcokkk tatlıııı
ay ben artık doktordan azar yedimm. 8 kilo almışım ya..Geçen hafta en son tartıldım 6 kilo almıştım yemeye devam 1 haftadır tartılmadımmuhtemelen 1 kilo daha almışımdır
Nerde yaptırdın canım ben de yaptırıcam araştırıyorumcokkk tatlıııı
11 kilo aldım buçuğuda varKızlar kaç kilo aldınız şimdiye kadar :)
Ne kadar çabuk karar vermişsinEki Görüntüle 3319904 Eki Görüntüle 3319905
Bende bunlardan yaptırdım kızlar karar veremediğim için iki farklı model seçtim ayıcıklı olandanda 4 renk seçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?