2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Evet tercih meselesi herkes evladı için en iyi olanı düşünür muhakkak

Bazı anneler çok bencil. Bende öğretmenim özel sektörde çalıştığım zamanlar da sırf çocuk evden gitsin diye etüt ayarlayın akşam 7e kadar kalsın diyen anneler biliyorum amaç bişey öğrensin değildi hergün aynı şeyi yapıp o çocuğu başından göndermek için yapıyordu. Ne değişik anneler var

Bende endokrin hocasına danıştım tsh 0.8 olunca dusuklugu de iyi değil diye olabildiğince düşük olmasını istiyoruz dedi
O sebeple kişisel görüş ama tsh yüksekse ilaç kullanmak da fayda var diye düşünüyorum siz de Murphyy bence iyi yapmışsınız zaten gereksiz olursa kesilir ayrıca verilenler ilaç degil hormon ve bebek için gerekli

Evet bende öyle düşünüyorum

kizlar babymall da bunlar dikkatimi çekti alınabilir mi bilen var mı kulanan acaba onerirmisiniZ

Geçen hafta en son tartıldım 6 kilo almıştım yemeye devam 1 haftadır tartılmadım muhtemelen 1 kilo daha almışımdır
ay ben artık doktordan azar yedimm. 8 kilo almışım ya..
ekmek, makarna pılav yasakladı.. muz vs cok yemıstım bı ara onu da artık hafta da 2-3 dusurdum..
regennıs maxı da bır gun ıc bır gun ıcme dedı..
bebişimde almış ama ona sevındım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…