- 7 Mayıs 2015
- 1.145
- 562
- 123
- 29
Haftaya senin de 500leri bulur geçen hafta benim de 340 gramdı şok oldum artık hızlı kilo alıyorlar 5 aydan sonra o yüzden bizde kilo almaya başladıkMasallah kac haftalik cok iyi ya benimki 21+1 günlükte 360 gram benim bebek.kucuck ya verirsin zaten doğumda 5 6 kg otomatik.gidiyo bebek plesanta galan ben ne edeyim.keske bende o kg lar da olsammmmm
ben de 68 le hamile kaldım 71.5 oldum. Gittiğim doktorlardan biri ona bile laf söyledi. Hamilelik sonuna kadar bu kiloyu koruyacakmışım. Ama günde de 1 kilo yoğurt ye diyor
hemen iletiyim sana bana söylediklerini. proteinle beslencekmişim. öğlen yeşil mercimek, börülce, siyez bulguru falan. et ve balık çok tüketecekmişim. günde bir kilo yoğurt yiyip günde 2 avuç kuruyemiş yiyecekmişim kavrulmamış. geceleri 3 saatten fazla aç kalmıcakmışım. Asla şeker yok tatlı ihtiyacım olursa işte kakaolu süt içecekmişim. hamur işi asla.O nasıl olacakmış canm kilo koruma işi beni.gorse o.doktor ne derdi acaba
Masallah kac haftalik cok iyi ya benimki 21+1 günlükte 360 gram benim bebek.kucuck ya verirsin zaten doğumda 5 6 kg otomatik.gidiyo bebek plesanta galan ben ne edeyim.keske bende o kg larvaBenim 1.67 boy 60 kilonun üzerine çıkmazdım manken gibiydim behayatımda ilk kez 67 rakamını gördüm baskülde. Doktor 70i geçersin doğuma kadar dedi göz yaşım pıt bebeğim de 540gr olmuş oda almış çok şükür
Bende kırmızı etten tiksindim yiyemiyorum. Gerçi tavuktan da tiksindim ama onu yine de zorla yiyorum da kırmızı ete karşı düzelemedim görmek bile istemiyorumHamileliginizde tiksindiginiz gözünüzde kararmış şeyler varmı? Ben et ürünü hiç tüketemiyorum dün doktor kontrolüm vardı et balık kuruyemis düzenli olarak tüketmem gerektiğini söyledi ama ı ııh et gitmiyor gördüğüm an bulantı kusma başlıyor bazen adı geçse bile kendimden geçiyorum ona göre vitamin yazicam dedi artk daha almadım ama ilaçta o vitaminlerin yerini ne kadar doldurur bilemiyorum minikte biraz sanki 20 haftalik 300 gr
Ufak doğsa da asıl kiloyu sütten alacak inşallah zamanıyla uyumlu olsun sağlıklı olsun yeter kiBenim bebeğimle haftasiylq uyumlu gelişimi önden değil hayırlısıyla bakalim sağlıklı olsunlarda önemlisi ol benim 12 yaşındaki oğlum 4200 gram di masallah ve ben hamileyimde tek 9 kg almıştım bakalim bu ufak tefek.olcak.ggibi sanki
Ben bakamıyorum maalesef görüntü video üzüleceğimi düşündüğüm ne varsa geçiyorum hızlıca bence siz de çok takip etmeyin dualarımızı edelim sadeceKızlar dua edelim bol bol.. Ben çok üzülüyorum haberleri bile açmıyorum
Çoğumuz olduk canım bende oldum . Kasımın başında 2. Dozu olacağımMart grubundan geliyorum aslında doğum şubat 25 gibilerde olabilir :) şu an 19+4 haftalık erkek bebek bekliyorum. Tetanoz aşısı oldunuz mu benimde ilk doz bu haftalarda olmam gerekiyor sağlık ocağı aradı ilk doz için , doktora da soracağım fikirlerinizi size de sorayım dedim
Evet ben 18. Haftamda ilk dozu oldum bu ayda 2. Dozu olacağımMart grubundan geliyorum aslında doğum şubat 25 gibilerde olabilir :) şu an 19+4 haftalık erkek bebek bekliyorum. Tetanoz aşısı oldunuz mu benimde ilk doz bu haftalarda olmam gerekiyor sağlık ocağı aradı ilk doz için , doktora da soracağım fikirlerinizi size de sorayım dedim
Teşekkür ederimÇoğumuz olduk canım bende oldum . Kasımın başında 2. Dozu olacağım
İlk doz ve ikinci doz arasında 1 ay oluyorTeşekkür ederimbenim 20. Hafta dolmadan olacağım , yani ilk dozdan sonra ne kadar zaman aralığı oluyor 2. Doz
Ben hicbir seklide yiyemiyorum ne yaptıysam olmadı, hangi vitaminleri kullanıyorsunuz?Bende kırmızı etten tiksindim yiyemiyorum. Gerçi tavuktan da tiksindim ama onu yine de zorla yiyorum da kırmızı ete karşı düzelemedim görmek bile istemiyorum
Çok teşekkür ederim, sizlere de danışacak çok şeyim varİlk doz ve ikinci doz arasında 1 ay oluyor
Yok kusura bakmayın lütfen ben görmeden sordum eğer acınızı tazelediysem affedin . İnş güzel sağlıklı gebelikleriniz olurBebegimi kaybettim malesef. 5 aylik savasi kaybettik. Suni sanciyla dogum yaptm artik yapacak bir sey kalmamisti. Sizlere saglikli gebelikler hayrli dogumlar diliyorum. Pek de dert anlatacak takatim yok. O yuzden hemen cevap yazamadim
Her zaman sorabilirsin canım ben 23. Haftadayım senden tam 1 ay öndeyim galibaÇok teşekkür ederim, sizlere de danışacak çok şeyim var
Evet 1 ay var , 21+4 de detaylı ultrasona gideceğim aynı zamanda şeker yüklemesini de erkene alalım dedi doktor şeker olabilir diye doktorum perinatolog , sağlıklı kucağımıza alalım bebişleriHer zaman sorabilirsin canım ben 23. Haftadayım senden tam 1 ay öndeyim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?