- 9 Haziran 2023
- 3.415
- 2.575
- 53
- 37
Kızım gayet tirnaklari uzamış doğduydu hatta eşime de diyordum hamileyken sanki içeriden birsey batıyor bana tırnakları uzun mu olacak filan diye cidden tırnakları uzun doğdu hiç birsey de olmadı şükürcanım öyle düşünme sonuçta 3 kg -4 kg doğan bebekler tırnakları oluşmuş bebeklerin başına gelmiyor böyle birşey sığıyorlar birşekilde :)) kendini telkin etmeye çalış :)
3,5 kilo normal aslında bence ben de 3-3,5 civarı aldım sayılır vücudumda belirgin kilo artışı fark etmiyorum ama bebişim de öyle çok gelişimli değil normal günüyle bir gidiyor78le hamile kaldım 81.5 oldum ya dogurana kadar 100 olacam
Benim bebeğimle haftasiylq uyumlu gelişimi önden değil hayırlısıyla bakalim sağlıklı olsunlarda önemlisi ol benim 12 yaşındaki oğlum 4200 gram di masallah ve ben hamileyimde tek 9 kg almıştım bakalim bu ufak tefek.olcak.ggibi sanki3,5 kilo normal aslında bence ben de 3-3,5 civarı aldım sayılır vücudumda belirgin kilo artışı fark etmiyorum ama bebişim de öyle çok gelişimli değil normal günüyle bir gidiyor
Benim omuz göğüs ve göbek bölgeme toplanıyor özellikle goguslerim 2 katı oldu omuzlarım göbeğim hepsi bir yanda toplandi3,5 kilo normal aslında bence ben de 3-3,5 civarı aldım sayılır vücudumda belirgin kilo artışı fark etmiyorum ama bebişim de öyle çok gelişimli değil normal günüyle bir gidiyor
23+4 oldum canimKaç haftalık oldunbende 6-7 kilo aldım 21 haftada. Çok mu diye dert ediniyorum. Doktor porsiyonlarına dikkat et dedi
Ben son 1,5 ayda çok kilo almışım ya ondan önce iyi gidiyordum ama iyi gidiyorum diye fazla salmışım fazla kaçırmışım abur cuburu bugün tartıldım şok oldum çok üzüldümBende21+1 haftalığız hamile kaldığımda 60buçuk gibiydim şuan 67yim yaaa çok aldım.
gayet normal bence 3.5 kilo. ben de 68 le hamile kaldım 71.5 oldum. Gittiğim doktorlardan biri ona bile laf söyledi. Hamilelik sonuna kadar bu kiloyu koruyacakmışım. Ama günde de 1 kilo yoğurt ye diyor78le hamile kaldım 81.5 oldum ya dogurana kadar 100 olacam
gayet normal bence 3.5 kilo. ben de 68 le hamile kaldım 71.5 oldum. Gittiğim doktorlardan biri ona bile laf söyledi. Hamilelik sonuna kadar bu kiloyu koruyacakmışım. Ama günde de 1 kilo
3,5 kılo almıssın sadece cok iyi78le hamile kaldım 81.5 oldum ya dogurana kadar 100 olacam
ahahah kız asıl benı görse ne derO nasıl olacakmış canm kilo koruma işi beni.gorse o.doktor ne derdi acaba
Masallah kac haftalik cok iyi ya benimki 21+1 günlükte 360 gram benim bebek.kucuck ya verirsin zaten doğumda 5 6 kg otomatik.gidiyo bebek plesanta galan ben ne edeyim.keske bende o kg lar da olsammmmmBenim 1.67 boy 60 kilonun üzerine çıkmazdım manken gibiydim behayatımda ilk kez 67 rakamını gördüm baskülde. Doktor 70i geçersin doğuma kadar dedi göz yaşım pıt bebeğim de 540gr olmuş oda almış çok şükür
Masallah kac haftalik cok iyi ya benimki 21+1 günlükte 360 gram benim bebek.kucuck ya verirsin zaten doğumda 5 6 kg otomatik.gidiyo bebek plesanta galan ben ne edeyim.keske bende o kg larBenim 1.67 boy 60 kilonun üzerine çıkmazdım manken gibiydim behayatımda ilk kez 67 rakamını gördüm baskülde. Doktor 70i geçersin doğuma kadar dedi göz yaşım pıt bebeğim de 540gr olmuş oda almış çok şükür
2 kilo almıştım yarım kilo geri vermişim. Öyle kusmam falan da yok neden verdim anlamadımKızlar kaç kilo aldınız şimdiye kadar :)
Ay evet bende bakıcamBime bu hafta bebek ürünleri geliyor kızlar
Bebek ultrasonda 22+2 çıktı canım önden gidiyor dedi doktor haftasına göre normal dediMasallah kac haftalik cok iyi ya benimki 21+1 günlükte 360 gram benim bebek.kucuck ya verirsin zaten doğumda 5 6 kg otomatik.gidiyo bebek plesanta galan ben ne edeyim.keske bende o kg lar da olsammmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?