- 4 Ağustos 2022
- 6.278
- 2.926
- 103
Decavit kullanıyorum magosit feramat ve yeni omega 3 e başladım. Balık yiyemiyorum diye omega 3 verdi doktor ama oda aşırı midemi bulandırıyor içtikten sonra ağzımdan uzun süre tadı gitmiyorBen hicbir seklide yiyemiyorum ne yaptıysam olmadı, hangi vitaminleri kullanıyorsunuz?
Bana 20 haftalık olunca gel demişlerdi. Yarın tam 20 haftalık oluyorum. Sabah bi arayıp sorucamMart grubundan geliyorum aslında doğum şubat 25 gibilerde olabilir :) şu an 19+4 haftalık erkek bebek bekliyorum. Tetanoz aşısı oldunuz mu benimde ilk doz bu haftalarda olmam gerekiyor sağlık ocağı aradı ilk doz için , doktora da soracağım fikirlerinizi size de sorayım dedim
Bende cuma günü 20. Hafta oluyor aynen o gün çağırdılar sağlık ocağından , öyle gitmiş olacağımBana 20 haftalık olunca gel demişlerdi. Yarın tam 20 haftalık oluyorum. Sabah bi arayıp sorucam
Canım mustafa bey sana karma yaptır demedi miBana 20 haftalık olunca gel demişlerdi. Yarın tam 20 haftalık oluyorum. Sabah bi arayıp sorucam
Bebeklere iyi gelir inşallah onlar için katlanıyoruz bu sıkıntılaraDecavit kullanıyorum magosit feramat ve yeni omega 3 e başladım. Balık yiyemiyorum diye omega 3 verdi doktor ama oda aşırı midemi bulandırıyor içtikten sonra ağzımdan uzun süre tadı gitmiyor
Sizin ilk çocuk mu?Bebeklere iyi gelir inşallah onlar için katlanıyoruz bu sıkıntılara
Onlar bizim kullandıklarımiz gibi olmuyolar. Daha bombeli uçları. Bide içine çok sokmiycaksiniz zaten amaç kurulamak. Sartmi değil ince ağız mendili kumaslari oluyo onunla parmaginizla kurutabilirsinjz.Arkadaşlar yenidoğan alışverişin de kulak çubuğu var? Onu nasıl kullanıyoruz bebeklere ? Normalde zararlı değil mi ? Yada sadece kenarlarını temizlemek için mi
Hiç tiksindiğim bir şey olmadı. Bamya yemezdim bamya yemeye başladım hamilelikte. O büyür merak etmeyin şu saatten sonra hızla büyücekler. Bebeğe kilo aldıran şeyler yumurta, muz, kuruyemiş bol bol tüketmeye çalışınHamileliginizde tiksindiginiz gözünüzde kararmış şeyler varmı? Ben et ürünü hiç tüketemiyorum dün doktor kontrolüm vardı et balık kuruyemis düzenli olarak tüketmem gerektiğini söyledi ama ı ııh et gitmiyor gördüğüm an bulantı kusma başlıyor bazen adı geçse bile kendimden geçiyorum ona göre vitamin yazicam dedi artk daha almadım ama ilaçta o vitaminlerin yerini ne kadar doldurur bilemiyorum minikte biraz sanki 20 haftalik 300 gr
Yok değil önceki çocuğumda çok sorun yaşadım biraz daha paniğim bu sefer 5 yıl var aralarinda şuan kendimi çok acemi hissediyorum hiç birsey hatırlamıyorum doğunca kaç kat giydiricez zibin uzun mu kısami almalıyım kaç ay alsam ne kadar giyer düşünüp duruyorumSizin ilk çocuk mu?
Hic birseyden tiksinmemenize çok sevindim yediğiniz içtiğiniz bebeğe vitamin güç kuvvet olsun , yumurta ve muzu zorda olsa 3 4 günde bir yemeye çalışıyorum . Yiyemediklerim listesi çok uzun ama bi şekilde kamufle ederek başka şeylerle karıştırarak yemeye çalışıyorum inşallah sağlıklı bir şekilde büyür ve doğarHiç tiksindiğim bir şey olmadı. Bamya yemezdim bamya yemeye başladım hamilelikte. O büyür merak etmeyin şu saatten sonra hızla büyücekler. Bebeğe kilo aldıran şeyler yumurta, muz, kuruyemiş bol bol tüketmeye çalışın
Türk kahvesi , her gün içerdim cok severdim midem kalkıyor aklıma geldikce cok tiksindimHamileliginizde tiksindiginiz gözünüzde kararmış şeyler varmı? Ben et ürünü hiç tüketemiyorum dün doktor kontrolüm vardı et balık kuruyemis düzenli olarak tüketmem gerektiğini söyledi ama ı ııh et gitmiyor gördüğüm an bulantı kusma başlıyor bazen adı geçse bile kendimden geçiyorum ona göre vitamin yazicam dedi artk daha almadım ama ilaçta o vitaminlerin yerini ne kadar doldurur bilemiyorum minikte biraz sanki 20 haftalik 300 gr
Bana da çok gerekli gelmedi açıkçasıOnlar bizim kullandıklarımiz gibi olmuyolar. Daha bombeli uçları. Bide içine çok sokmiycaksiniz zaten amaç kurulamak. Sartmi değil ince ağız mendili kumaslari oluyo onunla parmaginizla kurutabilirsinjz.
Ooo sen bilmiyorsan benim ilk ben hiç bilmiyorumYok değil önceki çocuğumda çok sorun yaşadım biraz daha paniğim bu sefer 5 yıl var aralarinda şuan kendimi çok acemi hissediyorum hiç birsey hatırlamıyorum doğunca kaç kat giydiricez zibin uzun mu kısami almalıyım kaç ay alsam ne kadar giyer düşünüp duruyorum
Ay daha şimdi bu konuyu konuşuyordumKızlar ayva çıkmıs yiyin gamzeli olsunlarhep dalga geçerdim nasıl düştüm bu batağa
ayyy süreyimmm kompleAy daha şimdi bu konuyu konuşuyordumbide yüzümüze sürecekmişiz öyle demişler
Bende çilek denedimayyy süreyimmm komplebaya kişi demiş ayva yedik gamzeli oldu diye bilimsel olarak imkansız da nasıl oluyor sasırdım valla
olur bence ayva sonucta ye canım afiyet olsun o çilek kaşıma olayını bilmiyordum kimbilir nerelerime dokundum ayBende çilek denedimgeçen gün çilek yedim parmağımla ayak bilegimin biraz üstünü kasidim ufak. Bakalik nasıl olucak
Ay suan kuru ayva var ondan yesem mi acaba tarcinli felan kurutmustum
Aynen çok diyen varayyy süreyimmm komplebaya kişi demiş ayva yedik gamzeli oldu diye bilimsel olarak imkansız da nasıl oluyor sasırdım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?