2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
sağ kasık ağrım var demiştim doktora görününce yazacaktım buraya. Doktor ilk karın ultrasonda kısalma var sanki dedi sonra alttan baktı yok normal sıkıntı yok dedi. Yine de progestan yazdı ve 2 hafta sonra tekrar gel dedi.

Kac mm dedi

Benimde aklıma gelmezdi önceleri. Sonradan alıştım acile de gitsem baktiriyorum. 2 hafta sonra gidince öğrenirsiniz o zaman. Risk yok demesi iyi
Evet herhangi bir kısıtlama bir şey de söylemediği için tedbir amaçlı diye düşündüm. Çalıştığımı da biliyor çünkü

Kızlar sabahtan beri baldırlarım ağrıyor normal mi?
Ağrı kesici içtim ama etki etmedi

Kızlar ya galiba sonunda ben de nezle oluyorum sabah alerji sanmıştım ama öğleden beri boğazım gıcıklanıyor gibi burnumun direği sızlamaya başladı hafiften. Normal şartlarda ben böyle olunca nane limon ıhlamur zencefil tarçın falan karışık kış çayı yapardım hafif atlatırdım şimdi sizce zararı olur mu bu tarz bi şey yapıp içsem nasıl atlattınız gripleri nezleleri

Ben öyle hasta olacak gibi hissedince bala zencefil karıştırıp ılık su ile içtim limon sıktım birazda en iyi o toparlıyor beni

Ben de geçen hafta bi grip atlattım, nane limon, ıhlamur ya da ılık suya zencefil bal koyup içebilirsin rahatlatır dedi doktorum. Onun dışında günde 4 taneye kadar parol alabilirsin, bir de burnunu okyanus suyu ile yıka dedi. Ihlamur ve nane limon içilebiliyor anladığım kadarıyla gebelikte.

Bana 365 vermiş. Belki farklı bir sebebi vardır ya fark etmediğin ani bi hareket kas gerilmesi vs.
Bilmiyorumki ben serklajlı oldugum için hareketlerime çok dikkat ediyorum
Bazen dikkat edicem derken daha çok kasıyorum kendimi ondan olmuştur heralde iyi düşünüyüm iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…