AminAmin rabbim karşımıza merhametli başarılı doktorlar çıkarsınlar hep
Bebeğin kilo ve boyunu söyledi mi acabaDoğru diyosun canım sindirdim zaten şükür
Kac mm dedisağ kasık ağrım var demiştim doktora görününce yazacaktım buraya. Doktor ilk karın ultrasonda kısalma var sanki dedi sonra alttan baktı yok normal sıkıntı yok dedi. Yine de progestan yazdı ve 2 hafta sonra tekrar gel dedi.
Onu söylemedi ya benimde o an aklıma gelmediKac mm dedi
muane olmadımkiBebeğin kilo ve boyunu söyledi mi acaba
Benimde aklıma gelmezdi önceleri. Sonradan alıştım acile de gitsem baktiriyorum. 2 hafta sonra gidince öğrenirsiniz o zaman. Risk yok demesi iyiOnu söylemedi ya benimde o an aklıma gelmedi
Evet herhangi bir kısıtlama bir şey de söylemediği için tedbir amaçlı diye düşündüm. Çalıştığımı da biliyor çünküBenimde aklıma gelmezdi önceleri. Sonradan alıştım acile de gitsem baktiriyorum. 2 hafta sonra gidince öğrenirsiniz o zaman. Risk yok demesi iyi
Tadını çıkart valla diğer türlüsü çok can sıkıcı stres veriyoEvet herhangi bir kısıtlama bir şey de söylemediği için tedbir amaçlı diye düşündüm. Çalıştığımı da biliyor çünkü
Hızlı yürüyüş yaptın mı yokuş falan çıktın mı canımKızlar sabahtan beri baldırlarım ağrıyor normal mi?
Ağrı kesici içtim ama etki etmedi
Son zamanlarda benimde öyle ağrılarım var magnezyum verdi bugünKızlar sabahtan beri baldırlarım ağrıyor normal mi?
Ağrı kesici içtim ama etki etmedi
Ben öyle hasta olacak gibi hissedince bala zencefil karıştırıp ılık su ile içtim limon sıktım birazda en iyi o toparlıyor beniKızlar ya galiba sonunda ben de nezle oluyorum sabah alerji sanmıştım ama öğleden beri boğazım gıcıklanıyor gibi burnumun direği sızlamaya başladı hafiften. Normal şartlarda ben böyle olunca nane limon ıhlamur zencefil tarçın falan karışık kış çayı yapardım hafif atlatırdım şimdi sizce zararı olur mu bu tarz bi şey yapıp içsem nasıl atlattınız gripleri nezleleri
Yok canım ben hep yatıyorum sabah uyandığımda vardı geçmedideHızlı yürüyüş yaptın mı yokuş falan çıktın mı canım
ben 300 mg magnezyum kullanıyorum ama yetersiz geldi galibaSon zamanlarda benimde öyle ağrılarım var magnezyum verdi bugün
Gebeliğin başından sonuna kadar sürekli bir stresimiz varTadını çıkart valla diğer türlüsü çok can sıkıcı stres veriyo
Bana 365 vermiş. Belki farklı bir sebebi vardır ya fark etmediğin ani bi hareket kas gerilmesi vs.Yok canım ben hep yatıyorum sabah uyandığımda vardı geçmedide
ben 300 mg magnezyum kullanıyorum ama yetersiz geldi galiba
Ben de geçen hafta bi grip atlattım, nane limon, ıhlamur ya da ılık suya zencefil bal koyup içebilirsin rahatlatır dedi doktorum. Onun dışında günde 4 taneye kadar parol alabilirsin, bir de burnunu okyanus suyu ile yıka dedi. Ihlamur ve nane limon içilebiliyor anladığım kadarıyla gebelikte.Kızlar ya galiba sonunda ben de nezle oluyorum sabah alerji sanmıştım ama öğleden beri boğazım gıcıklanıyor gibi burnumun direği sızlamaya başladı hafiften. Normal şartlarda ben böyle olunca nane limon ıhlamur zencefil tarçın falan karışık kış çayı yapardım hafif atlatırdım şimdi sizce zararı olur mu bu tarz bi şey yapıp içsem nasıl atlattınız gripleri nezleleri
Bilmiyorumki ben serklajlı oldugum için hareketlerime çok dikkat ediyorumBana 365 vermiş. Belki farklı bir sebebi vardır ya fark etmediğin ani bi hareket kas gerilmesi vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?